Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 527
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jak znam zycie i siebie, to sie porycze. Pyrdka dolaczy i tak sobie bedziemy smarkac w rekawy:lol:

Pyrdus, czy ja moge przekrecic dzisiaj wieczorem? dogadalybysmy szczegoly;)

Posted

Dzwoń kiedy Ci pasuje. Dzięki za przelew. Dam znać jak dojdą pieniążki. Na pewno Julcia podzieli sie z Dianeczką. :lol:
To sobie we dwie poryczymy i tyle. Julcia nawet nie podejrzewa co się święci:evil_lol:

Posted

Tak już mało czasu zostało do rozstania. Na razie Julisia obok mnie leży w łóżeczku. Główka na podusi i kołderką nakryta po sama brodę.:lol: Grzeje jak termoforek.:evil_lol:

Posted

Juldan napisał(a):
Pyrdka jak nie chcesz oddawać Julci to ja mogę Natę z lotniska w Łodzi porwać;) mamy z Juldanem rzut beretem:)

Haha i co, Zuze mi wcisniesz?:crazyeye::diabloti:;)

Posted

[quote name='NataZG']Haha i co, Zuze mi wcisniesz?:crazyeye::diabloti:;)

Taaaa, chciała byś:lol::lol::lol: tak bez wizyty p/a, bez ankiety:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Wysłałabym Cię w innym kierunku:cool3:

P.S. Zabierałam kiedyś Pyrdce tymczasowiczkę- Iskę:loveu: (klik) Ryczłyśmy obie, a później musieliśmy z Juldanem szybko biec do auta. Jechały z nami wtedy do Łodzi 4 ogony- dwa nasze, Iska i Yoki vel Czesio. Baliśmy się z co się stanie jak nas policja zatrzyma:lol:

Posted

Julciu kochana, jak ja się cieszę, że ty w domku ciepłym siedzisz, a nie w przytuliskowym kojcu gdy już tak zimno...

dzisiaj z twojego przytuliska przywiozłyśmy dwa szczylki i jedną sunie po wypadku, słodką rudą szczurzycę :)

Posted

Nata, właśnie zakładam wątek :)
szczurek jest słodki, a właśnie dostałam sms od Emmy, że jak ją kąpała, to mała ze strachu zrobiła kupkę do wanny :shake: bidulka...