Pyrdka Posted November 30, 2011 Author Posted November 30, 2011 Nata spoko. Hoteli u nas parę jest. Coś znajdziemy na pewno. Quote
NataZG Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 Przelew za Juleczke z gorka dla niej i innych psiurkow poszedl;-) Quote
Akrum Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 ja już zaczynam odliczać dni do przyjazdu Naty ;) jestem ciekawa, bardzo ciekawa Twojej reakcji na Julkę na żywo :) Quote
obraczus87 Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 ja tez jestem ciekawa reakcji Cioci Naty na Julcię :) i odwrotnie :) Quote
NataZG Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 Jak znam zycie i siebie, to sie porycze. Pyrdka dolaczy i tak sobie bedziemy smarkac w rekawy:lol: Pyrdus, czy ja moge przekrecic dzisiaj wieczorem? dogadalybysmy szczegoly;) Quote
Pyrdka Posted December 1, 2011 Author Posted December 1, 2011 Dzwoń kiedy Ci pasuje. Dzięki za przelew. Dam znać jak dojdą pieniążki. Na pewno Julcia podzieli sie z Dianeczką. :lol: To sobie we dwie poryczymy i tyle. Julcia nawet nie podejrzewa co się święci:evil_lol: Quote
Pyrdka Posted December 1, 2011 Author Posted December 1, 2011 Pieniążki wpłynęły. Dziękuję bardzo. 150 zł. zasili konto Diany ( ona ich najbardziej na obecną chwilę potrzebuje). Quote
NataZG Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 Wszystko ustalone i zorganizowane:multi: Juz niedlugo!!!!:loveu::loveu::loveu: Quote
Pyrdka Posted December 1, 2011 Author Posted December 1, 2011 Tak już mało czasu zostało do rozstania. Na razie Julisia obok mnie leży w łóżeczku. Główka na podusi i kołderką nakryta po sama brodę.:lol: Grzeje jak termoforek.:evil_lol: Quote
Juldan Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 Pyrdka jak nie chcesz oddawać Julci to ja mogę Natę z lotniska w Łodzi porwać;) mamy z Juldanem rzut beretem:) Quote
NataZG Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 Juldan napisał(a):Pyrdka jak nie chcesz oddawać Julci to ja mogę Natę z lotniska w Łodzi porwać;) mamy z Juldanem rzut beretem:) Haha i co, Zuze mi wcisniesz?:crazyeye::diabloti:;) Quote
NataZG Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 Pyrdka napisał(a):Główka na podusi i kołderką nakryta po sama brodę.:lol: Nie wytrzymam...:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Juldan Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 [quote name='NataZG']Haha i co, Zuze mi wcisniesz?:crazyeye::diabloti:;) Taaaa, chciała byś:lol::lol::lol: tak bez wizyty p/a, bez ankiety:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Wysłałabym Cię w innym kierunku:cool3: P.S. Zabierałam kiedyś Pyrdce tymczasowiczkę- Iskę:loveu: (klik) Ryczłyśmy obie, a później musieliśmy z Juldanem szybko biec do auta. Jechały z nami wtedy do Łodzi 4 ogony- dwa nasze, Iska i Yoki vel Czesio. Baliśmy się z co się stanie jak nas policja zatrzyma:lol: Quote
Akrum Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 Nata, ja już odliczam dni i już się doczekać nie mogę :) Prosto z pracy w piątek przylecę do Pyrdki, ale dopiero po 15 stej :roll::roll::roll: Quote
Pyrdka Posted December 2, 2011 Author Posted December 2, 2011 Tia. Sabat czarownic będzie z Julką na czele.:evil_lol: Quote
NataZG Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 Kochane, pakuje sie i spadam na lotnisko! Raczej na dogo nie bede, macie mnie na fb i za tydzien sie widzimy!:loveu::loveu::loveu: Quote
Akrum Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 w takim razie miłego lotu i do zobaczenia :) Quote
obraczus87 Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 [quote name='NataZG']Kochane, pakuje sie i spadam na lotnisko! Raczej na dogo nie bede, macie mnie na fb i za tydzien sie widzimy!:loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] :) :) :) !!!!! Quote
Pyrdka Posted December 2, 2011 Author Posted December 2, 2011 Patrzcie ,ale z mamy Julkowej -turystka. Quote
obraczus87 Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 [quote name='Pyrdka']Patrzcie ,ale z mamy Julkowej -turystka.[/QUOTE] No bA!!!! ;) Quote
Akrum Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 Julciu kochana, jak ja się cieszę, że ty w domku ciepłym siedzisz, a nie w przytuliskowym kojcu gdy już tak zimno... dzisiaj z twojego przytuliska przywiozłyśmy dwa szczylki i jedną sunie po wypadku, słodką rudą szczurzycę :) Quote
Pyrdka Posted December 3, 2011 Author Posted December 3, 2011 Szczurzyca jest ponoć niesamowita! Tak szczęście, że Julcia grzeje dupsko pod kołdrą. Quote
NataZG Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 sciskam i pozdrawiam cioteczki i suninke moja! co zescie tam przywiozly tym razem?;-) jakies zdjatka? Quote
Akrum Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Nata, właśnie zakładam wątek :) szczurek jest słodki, a właśnie dostałam sms od Emmy, że jak ją kąpała, to mała ze strachu zrobiła kupkę do wanny :shake: bidulka... Quote
NataZG Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 malenstwo biedne:-( ale jak znam Wasze dt to za tydzien bedzie hasac jak mlody jelonek;) Quote
Recommended Posts