Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

RUDA ZUZIA napisał(a):
Juleczko,życzę Ci szczęścia:lol:Przed Tobą nowe życie i pewnie połowy tych okropnych samochodów tam nie spotkasz co w Polsce:multi:

Witamy cioteczke na watku Julci! Samochody sa niestety, ale bedziemy sie na nie wypinac i lazic na plaze pobliska;-)

• Replies 527
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Julilnka melduje,że wszystko u niej w porządku. Tymczasowa mamcia nie ma czasu mimo ,że siedzi na L4.:oops:
Pozdrawiamy wszystkie cioteczki. Osobne pozdrowienia i całusy dla mamci Naty:loveu:

Posted

Cioteczko, jak Ty jestes na L4 to grzej sie w domku i zdrowiej, a nie czasu nie masz!:diabloti:

U mamci troche zasuw, praca praca praca zanim sie w podroze wybiore i po Julisie przyjade ( w biurze juz wszystkim oznajmilam, ze Julinka ze mna od czasu do czasu przychodzic bedzie). Ale pamietam, zdjecia na telefonie co wieczor przed spaniem ogladam i tesknie za mordka, chociaz jeszcze sie nie spotkalysmy:loveu:

Posted

Julcia Julcia - Ty się opanuj trochę z tym jedzeniem, bo inaczej jak NataZG po Ciebie przyjedzie i zobaczy taką parówką, to jeszcze nie będzie chciała zabrać takiego prosiaczka :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Pyrdka - ja ważyłam Borka, znaczy TZ i Borek waży 11 kg (to miał być 6 kg mikrus ;)), więc Kropka pewnie z 13-14 kg (hm... przed sterylką jak była taka chudziutka to ważyła 9,9 kg...), widziałaś Kropkę w niedzielę, więc porównując do niej Julcie, chyba nie dobija do 10 kg, co??? sama jestem ciekawa jej wagi ;)

Posted

obraczus87 napisał(a):
Mizianko dla Julci :)

Dziękujemy cioteczko obraczuś.
Juliasta waży całe 6,7 kg.:multi: Poleci u mamci Naty na kolankach:multi:
Nata, gdzie jesteśśśśśś? Wróciłaś z wojaży?

Posted

Hehe jestem! wrocilam wczoraj poznym wieczorem i juz nie dotarlam na dogo tylko padlam spac:oops: Wlasnie przytargalam sie z pracy i nadrabiam 5dniowe zaleglosci w sieci:-) 6.7 kilo? moja kruszynka!;)

A w piatek znowu w trase w pare miejsc i 8 grudnia z Lodzi do NT...:loveu::lol::multi:

Posted

Julcia czeka na Ciebie. Jest już bystra i otwarta więc nie obawiam się o nią( raczej o siebie);) Bardzo zmieniła się. Przygotuj się na małą diablicę a nie aniołka.:eviltong: Jednym słowem jest cudowna:evil_lol:.

Posted

Julcia jest super psiakiem :)
Taka radosna, skoczna, przytulaśna :)
Wczoraj jak się z nią spotkałam, aaa radości nie było końca :)

Potem poszłyśmy razem z Pyrdką i Julcią na wizytę przedadopcyjną dla Juldanowej Zuzki (niestety to nie domek dla niej, ale inna bida znajdzie pewnie swoje miejsce tam :)), Julcia się ślicznie prezentowała, jakby była u siebie. Skakała na kolana, nastawiała pysiek do całowania, podgryzała ręcę, zwiedzała mieszkanie :)

A najśmieszniej było, jak wyczuła ciacha :)
hahaha jak śmiesznie noskiem niuchała do góry i szukała skąd taki smaczny zapach dochodzi :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Nata - zazdroszczę Ci, będziesz miała na prawdę super przytulankę :)
Pyrdka mówi że Julcia to taki obżartuch, ale ja Ci powiem, że ona ma ładną linie, wcięcie w talii - niezła laska z niej :)
W porównaniu do niej, moja Kropka to kluska, parówa :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Akrum napisał(a):
Julcia jest super psiakiem :)
Taka radosna, skoczna, przytulaśna :)
Wczoraj jak się z nią spotkałam, aaa radości nie było końca :)

Potem poszłyśmy razem z Pyrdką i Julcią na wizytę przedadopcyjną dla Juldanowej Zuzki (niestety to nie domek dla niej, ale inna bida znajdzie pewnie swoje miejsce tam :)), Julcia się ślicznie prezentowała, jakby była u siebie. Skakała na kolana, nastawiała pysiek do całowania, podgryzała ręcę, zwiedzała mieszkanie :)

A najśmieszniej było, jak wyczuła ciacha :)
hahaha jak śmiesznie noskiem niuchała do góry i szukała skąd taki smaczny zapach dochodzi :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Nata - zazdroszczę Ci, będziesz miała na prawdę super przytulankę :)
Pyrdka mówi że Julcia to taki obżartuch, ale ja Ci powiem, że ona ma ładną linie, wcięcie w talii - niezła laska z niej :)
W porównaniu do niej, moja Kropka to kluska, parówa :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Wszyscy moja Julcie widuja, a ja nie!:mad: Ale juz niedlugo!:multi::loveu::lol:

Bedzie trzeba sie ciach pozbyc z domu, zeby nam modelka sie w kluseczke nie zmienila. Zreszta panci tez te ciacha do niczego nie potrzebne, i tak za dobrze wygladam jesli chodzi o kalorie;-)

Juz tylko tydzien czekania!!!:multi::multi::multi:

PS. Ja sie zaloze, ze u Juldanow radosc, ze domek dla Zuzy nieodpowiedni...przeciez oni sie zalamia jakby mieli mala oddac!