NataZG Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 Wlasnie mialam mowic, ze jakby co to TZa na materac dmuchany...;-)! Quote
NataZG Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 Pyrdka napisał(a):Wlezie Ci na głowę i do talerza. :loveu::iloveyou::loveu: Quote
Pyrdka Posted November 16, 2011 Author Posted November 16, 2011 Idę się tulać z Julką. Dobranoc gaduły. Quote
Pyrdka Posted November 16, 2011 Author Posted November 16, 2011 Już byłyśmy. Teraz śpimy. Bajooo. Quote
NataZG Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 Akrum napisał(a):a na ostatnie siusiu?? Lenistwo totalne u Pyrdki!:crazyeye: Quote
Pyrdka Posted November 16, 2011 Author Posted November 16, 2011 Twoja córcia jest zmęczona i śpi. Quote
NataZG Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 Pyrdka napisał(a):Twoja córcia jest zmęczona i śpi. Takie ma ciezkie zycie! Dobranoc dziewczyny:-) Quote
Akrum Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 moje jeszcze buszują po domu :) zaraz na ostatnie sikanko zostaną wypuszczone :) brrrrr jak ja tęsknię za spacerkami.... Quote
Pyrdka Posted November 17, 2011 Author Posted November 17, 2011 My już wstałyśmy! Siusianko, wietrzonko i sniadanko zaliczone. Teraz szykuje się do pracy. Quote
ania z poznania Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 Dziewczyny, zajrzycie na wątek suni? http://www.dogomania.pl/threads/217813-B%C5%82agamy-o-DT-DS-dla-2-bezdomnych-szczeniak%C3%B3w-i-ich-mamusi?p=18020757#post18020757 Suczynka została podrzucona w podlubelskiej wsi, przeganiana przez wszystkich, znalazła schronienie w stodole u dziewczyny, ale jej matka argumentując, że "suka jest głupia" nie zgadza się na dłuższe przechowanie jej....... Jest maleńka, śliczna, na pewno szybko znajdzie DS, ale potrzebuje bezpiecznego DT na cito!!!!!! Quote
Akrum Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 sunia jest śliczna - kurcze powinna szybko nowy domek znaleźć - tak myślę. zaraz pędze do niej na wątek :) Julcia - powiedz cioci, żeby w sobotę cię zabrała - ciocia Pyrdka wie gdzie :) Quote
Pyrdka Posted November 18, 2011 Author Posted November 18, 2011 Julianna to wstrętna@. Ze złości zjadła psie legowisko. Po pracy jak ze sraczką wleciałam do domu, aby odsiusiać stwory i poleciałam za zakupy. To się żmija zemściła:mad: Po zakupach wleciałam zostawić zakupy, to zjadła sobie polędwiczkę:placz: Nata zabieraj tego stwora paskudnego:shake: I tak ją kocham Quote
Akrum Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 hahahahaha ale się usmiałam :) Jak ja uwielbiam czytać o takich psotniarach :) Quote
NataZG Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 [quote name='Pyrdka']Julianna to wstrętna@. Ze złości zjadła psie legowisko. Po pracy jak ze sraczką wleciałam do domu, aby odsiusiać stwory i poleciałam za zakupy. To się żmija zemściła:mad: Po zakupach wleciałam zostawić zakupy, to zjadła sobie polędwiczkę:placz: Nata zabieraj tego stwora paskudnego:shake: I tak ją kocham Haha Julka przeczytala moja ankiete przedadopcyjna, ze bede ja mieskiem swiezym karmic i zdecydowala, ze juz zacznie zoladek przyzwyczajac, kruszynka moja kochana:evil_lol::loveu::eviltong: [SIZE="1"]Wiem, ze ja kochasz, ale i tak Ja zabiore Quote
Pyrdka Posted November 18, 2011 Author Posted November 18, 2011 Zobaczymy jeszcze:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: Idziemy właśnie sobie posiusiać na trawkę.:lol: Quote
NataZG Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 Idzcie idzcie...ale zazdroszcze!:loveu: Quote
Akrum Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 Siłą zabierzemy :) Pyrdkę do krzesła przywiążemy, dodatkowo zamkniemy w łazience, zabarykadujemy drzwi by wyjść z niej nie mogła i Julcię siłą odbierzemy hahahahaha Quote
NataZG Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 Akrum napisał(a):Siłą zabierzemy :) Pyrdkę do krzesła przywiążemy, dodatkowo zamkniemy w łazience, zabarykadujemy drzwi by wyjść z niej nie mogła i Julcię siłą odbierzemy hahahahaha Cioteczko, licze na Ciebie, bo widze, ze Pyrdka zakochana w mojej psince!;-) Quote
Akrum Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 Ja pamiętam jak Pyrdka mnie straszyła, że siłą mi mojego tymczasowicza Kubusia odbierze, jak nowy domek po niego miał przyjechać, a mojego TZ chciała w łazience zmaykac, jak Negra miała jechać do obraczus po kilku dniach pobytu u nas... wiem, jak ciężko oddaje się psiaki z tymczasu, jak serce pęka, ale jednocześnie gdy psiaki idą do tak wspaniałych domków - czuje się radość i spokój :) Mój TZ wciąż wsapomina naszego tymczasowicza Łatka, szczeniaka który był u nas rok temu, nieźle nam krwi napsuł przez te 3 miesiące pobytu u nas, tak wiele zniszczeń w domu było, te dywany obsikane, obkupkane, ściany posikane, poniszczone wszystko co wpadło w jego pyszczek... ale jednocześnie to był tak wspaniały psiak, zapadł w naszych sercach głęboko, mój TZ jak jechaliśmy na wizytę poadopcyjną do Poznania to się pytał, czy będziemy go mogli zabrać z powrotem :) Ale Łatek ma tak cudowny domek, że z chęcią kolejne psiaki bym tam umieściła :):):) Tak to jest z tym tymczasowaniem niestety, patrzy się na metamorfozy psiaków, kocha się je jak własne dzieci i potem trzeba oddać... serce pęka, ale jak ogląda się potem zdjęcia w DS, radosne psiaki, zadowolone mordki, czyta się cudowne wieści - to najlepsza nagroda za to co robimy :):):) Quote
Pyrdka Posted November 18, 2011 Author Posted November 18, 2011 Wszystkie gadziny kochamy. Potem łzy,leki i nieprzespane noce. W grudniu zeszłego roku wydałam pierwszą tymczasowiczkę. Julcia jest 5 i 1/2 tymczasowiczką. Wiem,że Nata pokocha tak jak ja ,albo i mocniej. Quote
NataZG Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 Pyrdka napisał(a):Wszystkie gadziny kochamy. Potem łzy,leki i nieprzespane noce. W grudniu zeszłego roku wydałam pierwszą tymczasowiczkę. Julcia jest 5 i 1/2 tymczasowiczką. Wiem,że Nata pokocha tak jak ja ,albo i mocniej. Jak to 5 i 1/2?:lol: Nie ma co plakac, cioteczko, zdjecia na facebooku obiecuje codziennie, Julinka bedzie w stalym kontakcie i jesli bedziesz chciala bedziemy odwiedzac przy okazji wizyt w Polsce, prawie tak jakby nie wyjezdzala;):calus: Quote
NataZG Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 Akrum napisał(a):Ja pamiętam jak Pyrdka mnie straszyła, że siłą mi mojego tymczasowicza Kubusia odbierze, jak nowy domek po niego miał przyjechać, a mojego TZ chciała w łazience zmaykac, jak Negra miała jechać do obraczus po kilku dniach pobytu u nas... wiem, jak ciężko oddaje się psiaki z tymczasu, jak serce pęka, ale jednocześnie gdy psiaki idą do tak wspaniałych domków - czuje się radość i spokój :) Mój TZ wciąż wsapomina naszego tymczasowicza Łatka, szczeniaka który był u nas rok temu, nieźle nam krwi napsuł przez te 3 miesiące pobytu u nas, tak wiele zniszczeń w domu było, te dywany obsikane, obkupkane, ściany posikane, poniszczone wszystko co wpadło w jego pyszczek... ale jednocześnie to był tak wspaniały psiak, zapadł w naszych sercach głęboko, mój TZ jak jechaliśmy na wizytę poadopcyjną do Poznania to się pytał, czy będziemy go mogli zabrać z powrotem :) Ale Łatek ma tak cudowny domek, że z chęcią kolejne psiaki bym tam umieściła :):):) Tak to jest z tym tymczasowaniem niestety, patrzy się na metamorfozy psiaków, kocha się je jak własne dzieci i potem trzeba oddać... serce pęka, ale jak ogląda się potem zdjęcia w DS, radosne psiaki, zadowolone mordki, czyta się cudowne wieści - to najlepsza nagroda za to co robimy :):):) Cudny post, Akrum. Musze przyznac ze jak sie zaczelam w tym tygodniu w dogo wczytywac to psychicznie wysiadlam. Moze za duzo naraz, nie da sie wszystkiego ogarnac. Ale wierze, ze ta radosc gdy wiesz, ze psiul jest kochany i bezpieczny wynagradza te gorsze momenty:loveu: Quote
Akrum Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 5 i 1/2 bo na dłuższym tymczasie była u Pyrdki: Saba (cocker spaniel), Iska (hienka :eviltong:), Misia (pudelek), Lorka (świnka - miała nosek jak świnka :eviltong:) i teraz Julcia :) A na jedną dobę gościł u Pyrdki Dredzik - szalony, dziki cocker spaniel, który na długo pozostanie w pamięci Pyrdki przez mega smrodliwe wymiocinki, z których aż parowało :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts