NataZG Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 Kochane cioteczki, sciskamy i pozdrawiamy. Petardy sie uspokoily i panna Julianna zaczyna sie robic coraz smielsza, az troszke za bardzo, bo warczy na mnie i podgryza, chyba jej sie wydaje, ze jest przywodca stada. no nic, bedziemy wypleniac to zachowanie. pare ujec z sylwestra dwa wariaty nie lubie fajerwerkow! Straznicy Teksasu szalone uszy Julki juz w domku Quote
NataZG Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 szczotka bardzo smakuje, czesanie juz sie tak nie podoba... mniam mniam diablica podgryzacz nowe lozeczko stojace pod moim biurkiem, misia sie tam zawsze kladzie jak ja pracuje z domu:-) Quote
Pyrdka Posted January 9, 2012 Author Posted January 9, 2012 Moja Julinka kochana. Nie wolno mamci podgryzać i warczeć. No co ty kochaniutka oszalałaś? Bądź grzeczna. Wow, ale masz cudne wyrko. Nie zjedz go tylko. Quote
Andzike Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 Rewelacyjny ucholec! :) http://i1220.photobucket.com/albums/dd448/Trissylicious/IMG-20120109-00363.jpg Quote
NataZG Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 Widzicie na tym zdjeciu w lozeczku jaka sie parowa zrobila z lenistwa?;-) Quote
obraczus87 Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 Na tym zdjeciu Julka robi minę taką jak robiła Negra podczas łobuzowania ;) Quote
Akrum Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 Witaj Nata, witaj Julka :) Julianka coraz piękniejsza, a te uszyska :loveu::loveu::loveu: jak taki nietoperek :evil_lol::evil_lol::evil_lol: widać, że zabawę sylwestrową miała udaną ;) kolega się spisał super :) A posłanko - full wypas, piękne jest, typowe dla takiej księzniczki jaką jest Julka :) Quote
RUDA ZUZIA Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 Ucholki ma faktycznie rewelacyjne:loveu:Śliczna jest:loveu: Quote
NataZG Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 obraczus87 napisał(a):Na tym zdjeciu Julka robi minę taką jak robiła Negra podczas łobuzowania ;) No mysli...mysli, co tu jeszcze zbroic!:-) Quote
Pyrdka Posted January 10, 2012 Author Posted January 10, 2012 Faktycznie Julianka zatraciła swoje piękna talię. Parówa z niej się robi.:cool3: Quote
Juldan Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 Łoo matuchno... Nata Ona robi się co raz ładniejsza:) Super ta Twoja mała ucholka:) Quote
NataZG Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 No musze gonic ta parowe na spacerach, zeby spalala boczki:-). Ale jak ona ma spalac, jak dzisiaj sie okazalo, ze bagietka czosnkowa z serkiem camembert jest najpyszniejsza na swiecie i trzeba mamci zjesc co najmniej polowe... Quote
Pyrdka Posted January 11, 2012 Author Posted January 11, 2012 Julka wie co dobre. Sama bym taką bagietkę zjadła.Mniam mniam. Dobrze ma u Ciebie. Dba o Twoją linię Nata. Troskliwa z niej panienka. Quote
Renata N Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 Natalia, śliczna ta Twoja Julka! Pozdrawiam Was serdecznie :loveu: Quote
Pyrdka Posted January 25, 2012 Author Posted January 25, 2012 Regularnie Nata dzwoni i zdaje relacje co u Julianny. Wszystko w należytym porządku. Julka jest rozpieszczoną pannicą. Tęskno mi za nią strasznie. Swoją drogą może Natra coś napisze na wątku. Tyle cioteczek kibicowało Julce. Halooooo! Dziewczęta. Quote
NataZG Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Mama Nata zalatana ostatnio bardzo:-(. Julenka jest moim promyczkiem najukochanszym...mieszka nam sie razem super, czasami nawet panna sie mnie poslucha jak ma kaprys;-). Skarpetki kradzione regularnie, kosteczki wpychane pod moja poduszke, podjadanie kawalkow pizzy w normie:-). Julka kocha wszystkich nowych znajomych i nowych psich przyjaciol, owija sobie kogo chce wokol lapki. Niedlugo przyjedzie do mnie moja mama z kotem w odwiedziny, wiec rodzina bedzie sie mogla w koncu poznac:-). zdjecia Parowki wrzuce jakies niedlugo, buziaki dla wszystkich cioteczek:-) Quote
Pyrdka Posted February 3, 2012 Author Posted February 3, 2012 Oj trafiło się superowe życie naszej Juliance.Ciekawe jak zgodzi się z kotowatym. Głaski, noski i całuski w ten cudowny pycholek. Quote
Akrum Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Super życie, super pańcia - czego chcieć więcej?? zdjęć parówki doczekać się nie mogę :) Quote
obraczus87 Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Ja też czekam na foteczki :) mam nadzieje ze zaraz tez dostane foteczki od Negritki ;) Quote
NataZG Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 Cioteczki nasze kochane, pare zdjec od Julianki:-) U nas wszystko w porzadku, chociaz ja musze jechac do Warszawy w czwartek i Parowka bedzie na weekend u swojej cioci Karoliny i wujka Bartka. To jak ja i Pyrdka rozpieszczamy to jest nic w porownaniu z nimi:lol: Spotkanie na szczycie w naszym parku, w momencie kulminacyjnym bylo 17 psow biegajacych jak fisie dookola:-) Julka niestety kubraczka odmawia i juz. troche niewyrazne ale fajne, Julka tylem swieci dupka. Julinka po dlugim spacerku I raz na jakis czas mamunia kupuje osso buco i Parowka zazera sie wolowinka i na deser koscia. Psa jak bym nie miala przez dwie godziny, tylko mlaskanie spod stolu odchodzi:loveu: Nie ma nawet czasu usiasc na poczatku. O teraz juz mozna...uszy klapciate jak na zdjeciu ma juz caly czas! Quote
Pyrdka Posted February 14, 2012 Author Posted February 14, 2012 Ło mateńko kochana. Co to za grubas??? Ale nie ma się co dziwić jak Jula je takie przysmaki. Głaski, całuski dla Julianny( Julisi bliskiej memu sercu na zawsze) Quote
NataZG Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 Jednak to prawda, ze aparat fotograficzny dodaje kilogramow, Parowka nie jest az taka tlusciutka jak na zdjeciach:-) Quote
Recommended Posts