Juldan Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 Dziewczyny to będziecie miały drugą nawiedzającą Was rodzinę adopcyjną "Waszych" psiaków:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jak Wy to zniesiecie?:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
NataZG Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 Juldan napisał(a):Dziewczyny to będziecie miały drugą nawiedzającą Was rodzinę adopcyjną "Waszych" psiaków:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jak Wy to zniesiecie?:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Trzeba sie bedzie zgrac w czasie...:diabloti: Quote
Juldan Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 NataZG napisał(a):Trzeba sie bedzie zgrac w czasie...:diabloti: Już widzę minę TZ-tów dziewczyn:evil_lol: My przemieszczamy się z dwoma (bardzo rzadko trzema) naszymi psiulami:cool3: Jak zrobimy najazd na Pyrdkę to będą 4 ogony:lol: jak na Akrum to 6 psich i 2 kocie (o ile dobrze pamiętam):evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jak chcesz obejrzeć naszą Bandę kliknij na mój banerek- Zapraszam:) Quote
NataZG Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 Juldan napisał(a):Już widzę minę TZ-tów dziewczyn:evil_lol: My przemieszczamy się z dwoma (bardzo rzadko trzema) naszymi psiulami:cool3: Jak zrobimy najazd na Pyrdkę to będą 4 ogony:lol: jak na Akrum to 6 psich i 2 kocie (o ile dobrze pamiętam):evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jak chcesz obejrzeć naszą Bandę kliknij na mój banerek- Zapraszam:) Zrobimy tak: ja przyjade z Julka i kotem Mamy, Ty ze swoimi, po drodze zabierzemy Pyrdke z jej lobuzem i wpadniemy do Akrum. Pasuje plan?:lol: Lece na Twoj watek teraz:loveu: Quote
Juldan Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 NataZG napisał(a):Zrobimy tak: ja przyjade z Julka i kotem Mamy, Ty ze swoimi, po drodze zabierzemy Pyrdke z jej lobuzem i wpadniemy do Akrum. Pasuje plan?:lol: Lece na Twoj watek teraz:loveu: Podoba mi się Twój plan:diabloti: Quote
Akrum Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 aaaa chciałabym Was wszystkich widzieć u mnie :) Ciekawe, kto by pierwszy uciekał przed Borkiem :) Quote
NataZG Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 Akrum napisał(a):aaaa chciałabym Was wszystkich widzieć u mnie :) Ciekawe, kto by pierwszy uciekał przed Borkiem :) Mysle, ze moze on by uciekal przed ksieciuniem kotem, rozpieszczona, malkontencka kupa futra z niego i chce rzadzic wszystkimi! Quote
Akrum Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 nie znasz mojego Borka :) małe to a groźne, niedawno ugryzł mojego TZ, moją teściową i moją mamuśkę centralnie w nos hihihi Quote
NataZG Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 Akrum napisał(a):nie znasz mojego Borka :) małe to a groźne, niedawno ugryzł mojego TZ, moją teściową i moją mamuśkę centralnie w nos hihihi Haha gdzie moge jakies zdjecia zobaczyc? Quote
Juldan Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 Borka widziałam raz z daleka, jak siedział na górce ze śniegu i darł na nas japę;) Zastanawiałam się czy skoczy przez bramę, czy nie:evil_lol: W sumie to poznaliśmy tylko Kropkę Quote
Akrum Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 coś mi dzisiaj szwankuje wklejanie zdjęć i nie wiem czy będzie teraz widoczne, ale wklejam: jak widać, to rude - Pestka, czarne - Brok, białe - Kropka :) Quote
Akrum Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 Juldan napisał(a):Borka widziałam raz z daleka, jak siedział na górce ze śniegu i darł na nas japę;) Zastanawiałam się czy skoczy przez bramę, czy nie:evil_lol: hahaha on jest mały, ale zadziorny i głośny :) psio zakręceni wiedzą, że nie wolno go głaskać, ale gorzej jak wchodzi ktoś obcy, Bork jest na podwórku lub w domu, mówię nie głaskać bo ugryzie, każdy się śmieje... ale kto poznał osobiście Borka, ten wie, że potrafi pokazać na co go stać :):):) Quote
NataZG Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 Akrum napisał(a):coś mi dzisiaj szwankuje wklejanie zdjęć i nie wiem czy będzie teraz widoczne, ale wklejam: jak widać, to rude - Pestka, czarne - Brok, białe - Kropka :) Trzej muszkieterowie!:loveu: Quote
Pyrdka Posted November 19, 2011 Author Posted November 19, 2011 Nata zabieraj tego gada. Ale to już. Przygotowałam kolację. Wchodzę do kuchni a ta @ siedzi na stole i wyjada w najlepsze. Myślałam,że padnę trupem:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Taka księżniczka z niej się zrobiła. co najlepsze to wyjada. Wczoraj polędwica, dzisiaj szyneczka:razz: My schudniemy , a ta poleci w luku bagażowym:angryy: Quote
NataZG Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 Pyrdka napisał(a):Nata zabieraj tego gada. Ale to już. Przygotowałam kolację. Wchodzę do kuchni a ta @ siedzi na stole i wyjada w najlepsze. Myślałam,że padnę trupem:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Taka księżniczka z niej się zrobiła. co najlepsze to wyjada. Wczoraj polędwica, dzisiaj szyneczka:razz: My schudniemy , a ta poleci w luku bagażowym:angryy: Prawie peklam ze smiechu. No przeciez zapowiedzialas, ze mi jej nie oddasz, wiec ja tylko tak pro forma przyjezdzam!:lol::cool1::evil_lol: Quote
NataZG Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 Cioteczko, gdyby Cie juz troche nie znala, to prawie bym uwierzyla:lol:i nastepnym razem zrob zdjecia jak cos porwie ze stolu! Quote
Akrum Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 Pyrdko kochana, jeszcze do 8 grudnia trochę czasu się z małą pomęczysz :):):) Quote
Pyrdka Posted November 19, 2011 Author Posted November 19, 2011 Idę spać. Potulać się z Julką, bo umęczona jest remontem. Quote
Akrum Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 Pyrdka napisał(a):Idę spać. Potulać się z Julką, bo umęczona jest remontem. hehe Julka czy Ty ?? Quote
NataZG Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 Pyrdka napisał(a):Idę spać. Potulać się z Julką, bo umęczona jest remontem. Dobranoc, dziewczyny, konczcie ten remont szybko!:-) Quote
RUDA ZUZIA Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 Juleczko,życzę Ci szczęścia:lol:Przed Tobą nowe życie i pewnie połowy tych okropnych samochodów tam nie spotkasz co w Polsce:multi: Quote
Recommended Posts