Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziewczyny to będziecie miały drugą nawiedzającą Was rodzinę adopcyjną "Waszych" psiaków:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Jak Wy to zniesiecie?:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

• Replies 527
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Juldan napisał(a):
Dziewczyny to będziecie miały drugą nawiedzającą Was rodzinę adopcyjną "Waszych" psiaków:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Jak Wy to zniesiecie?:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Trzeba sie bedzie zgrac w czasie...:diabloti:

Posted

NataZG napisał(a):
Trzeba sie bedzie zgrac w czasie...:diabloti:

Już widzę minę TZ-tów dziewczyn:evil_lol:
My przemieszczamy się z dwoma (bardzo rzadko trzema) naszymi psiulami:cool3:
Jak zrobimy najazd na Pyrdkę to będą 4 ogony:lol: jak na Akrum to 6 psich i 2 kocie (o ile dobrze pamiętam):evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Jak chcesz obejrzeć naszą Bandę kliknij na mój banerek- Zapraszam:)

Posted

Juldan napisał(a):
Już widzę minę TZ-tów dziewczyn:evil_lol:
My przemieszczamy się z dwoma (bardzo rzadko trzema) naszymi psiulami:cool3:
Jak zrobimy najazd na Pyrdkę to będą 4 ogony:lol: jak na Akrum to 6 psich i 2 kocie (o ile dobrze pamiętam):evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Jak chcesz obejrzeć naszą Bandę kliknij na mój banerek- Zapraszam:)

Zrobimy tak: ja przyjade z Julka i kotem Mamy, Ty ze swoimi, po drodze zabierzemy Pyrdke z jej lobuzem i wpadniemy do Akrum. Pasuje plan?:lol:

Lece na Twoj watek teraz:loveu:

Posted

NataZG napisał(a):
Zrobimy tak: ja przyjade z Julka i kotem Mamy, Ty ze swoimi, po drodze zabierzemy Pyrdke z jej lobuzem i wpadniemy do Akrum. Pasuje plan?:lol:

Lece na Twoj watek teraz:loveu:

Podoba mi się Twój plan:diabloti:

Posted

Akrum napisał(a):
aaaa chciałabym Was wszystkich widzieć u mnie :)
Ciekawe, kto by pierwszy uciekał przed Borkiem :)

Mysle, ze moze on by uciekal przed ksieciuniem kotem, rozpieszczona, malkontencka kupa futra z niego i chce rzadzic wszystkimi!

Posted

Akrum napisał(a):
nie znasz mojego Borka :)

małe to a groźne, niedawno ugryzł mojego TZ, moją teściową i moją mamuśkę centralnie w nos hihihi

Haha gdzie moge jakies zdjecia zobaczyc?

Posted

Borka widziałam raz z daleka, jak siedział na górce ze śniegu i darł na nas japę;) Zastanawiałam się czy skoczy przez bramę, czy nie:evil_lol:

W sumie to poznaliśmy tylko Kropkę

Posted

Juldan napisał(a):
Borka widziałam raz z daleka, jak siedział na górce ze śniegu i darł na nas japę;) Zastanawiałam się czy skoczy przez bramę, czy nie:evil_lol:

hahaha on jest mały, ale zadziorny i głośny :)
psio zakręceni wiedzą, że nie wolno go głaskać, ale gorzej jak wchodzi ktoś obcy, Bork jest na podwórku lub w domu, mówię nie głaskać bo ugryzie, każdy się śmieje...

ale kto poznał osobiście Borka, ten wie, że potrafi pokazać na co go stać :):):)

Posted

Akrum napisał(a):
coś mi dzisiaj szwankuje wklejanie zdjęć i nie wiem czy będzie teraz widoczne, ale wklejam:

jak widać, to rude - Pestka, czarne - Brok, białe - Kropka :)

Trzej muszkieterowie!:loveu:

Posted

Nata zabieraj tego gada. Ale to już. Przygotowałam kolację. Wchodzę do kuchni a ta @ siedzi na stole i wyjada w najlepsze. Myślałam,że padnę trupem:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Taka księżniczka z niej się zrobiła. co najlepsze to wyjada. Wczoraj polędwica, dzisiaj szyneczka:razz: My schudniemy , a ta poleci w luku bagażowym:angryy:

Posted

Pyrdka napisał(a):
Nata zabieraj tego gada. Ale to już. Przygotowałam kolację. Wchodzę do kuchni a ta @ siedzi na stole i wyjada w najlepsze. Myślałam,że padnę trupem:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Taka księżniczka z niej się zrobiła. co najlepsze to wyjada. Wczoraj polędwica, dzisiaj szyneczka:razz: My schudniemy , a ta poleci w luku bagażowym:angryy:

Prawie peklam ze smiechu. No przeciez zapowiedzialas, ze mi jej nie oddasz, wiec ja tylko tak pro forma przyjezdzam!:lol::cool1::evil_lol: