Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='matusz5']neverend Berni by było dobrze

Ale był już pewien Berni - szczeniaczek...:( chodziło mi o Barney, tylko fonetycznie napisałam... Ten Barney - Barni z Flinstonów...

Posted

Aga_Mazury napisał(a):
...ale chwileczkę....Kaukaz ma oryginalne imię z domu...

Hefren (czy jakoś tak bo ja zawsze kaleczę mu imię)...

A no tak...właśnie. On ma imię przecież...No

Posted

Aga ! moi znajmi chcą jamnika.Naopowiadala im o tej mini ,ktora jest w klatce z małymi psami.W poniedziałek chcą ją zobaczyc.Byłoby super ,bo ona zapadla mojemu tz /dlaczego męża nazywacie Tz?/ w serce.Nam tam zapadlo jaszcze kilka psow. Gdzie znajdę jej foto.Ale było by super bo domek jest b. dobry ! Aż mnie nosi !

Posted

[quote name='basia0607']Aga ! moi znajmi chcą jamnika.Naopowiadala im o tej mini ,ktora jest w klatce z małymi psami.W poniedziałek chcą ją zobaczyc.Byłoby super ,bo ona zapadla mojemu tz /dlaczego męża nazywacie Tz?/ w serce.Nam tam zapadlo jaszcze kilka psow. Gdzie znajdę jej foto.Ale było by super bo domek jest b. dobry ! Aż mnie nosi !

http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=40167

tutaj watek do jamnisiowatych, Nuka to ta pierwsza najmniejsza

Posted

basiu....wszystkie linki do wątków psików ostródzkich są w pierwszym poście tego wątku....ale już Ci kochana podaję

http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=40167

niestety to rodzeństwo jamnisiów...i dziś jeden z nich odszedl za TM...<*>

tak naprawdę chcieliśmy ich nie rozdzielać do adopcji...a teraz jak zostały one dwie, dwie siostry z jednego domu...sama nie wiem...

jeszcze raz dzięujemy za wizytę :)

Posted

basia0607 napisał(a):
To chyba nie ta sunia.Ta ,o kórej myśle ,była w takiej króliczej klatce na lewo.Ja widzialam wczesniej jej zdjęcie.Matusz chyba wie którą ogladalismy.

to jest wlasnie ta sunia, ktora ogladalismy... ona- Nuka jest razem z Fredą w jednej klatce

Posted

[quote name='neverend']Teraz Misio...

Dla Lidki_Park

dzieki za fotki neverend :) no wic to jest moja jamnikowata piękność :loveu: byłam z nim na spacerku tydzień temu, okazał sie być bardzo dobrym myśliwym. Podejrzewam, że gdybym dłużej z nim pobiegała na tym polu to z pewnością upolowałby wkońcu jakiegoś gryzonia :cool3: jeśli ktoś chce przygarnąć i kota i psa to ten piękniś na pewno spisze sie prawidłowo jako stróż i jako pogromca myszy :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

basia0607 napisał(a):
Moj TZ/dalej nie wiem dlaczego tak go nazywam/ też powiedzial ,ze to nie ta. Tamta byla calkiem mini i cala czarna.

moim zdaniem to Nuka- jeszcze bylem razem jak mowilas ze tutaj ta jamnisia i ze na zdjecia wydawala sie wieksza... nie ma innej jamnisiowatej oprocz jej i Fredy...

Posted

[quote name='basia0607']Moj TZ/dalej nie wiem dlaczego tak go nazywam/ też powiedzial ,ze to nie ta. Tamta byla calkiem mini i cala czarna.
moze dlatego, ze Twoj Towarzysz Zycia ?;)

Posted

basia0607 napisał(a):
Jle Nuka może mieć lat ? Wiecie coś o niej ? Zastanawiam sie czy to rasowiec.Bo ja powiedzialam ,że tak ,tylko zaniedbana.

ona nie jest rasowa !!! jest troszeczke skundlona..