loozerka Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 basia0607 napisał(a):Ale heca ! a ja gdybałam rożnie i nigdy bym na to nie wpadła. Gdy ja bylam w fazie gdybania- pomyslalam Tez Zwierze- co na dogo jest nie lada komplementem i oznacza koniecznosc otaczania czuloscia, uwaga i opieka ;) Quote
basia0607 Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Kurde ! Ci ludzie od jamnisi będą z Warszawy wracali w poniedziałek. Zastanawiam się, czy w schronisku będą wiedzieli o jakiego psa chodzi .Może wybiorą innego ,bo będa z córką ,która bardzo chce psa. Można by im pokazać też koty bo ich zginął tragicznie.Szkoda ,ze nie mogę byc z nimi. Nie oparli by się. Quote
Matusz Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 mysle ze ja bym mogl byc w poniedzialek... mam teraz 2 tyg. ferii. wiec? Quote
Aga_Mazury Posted February 10, 2007 Author Posted February 10, 2007 basia0607 napisał(a):Kurde ! Ci ludzie od jamnisi będą z Warszawy wracali w poniedziałek. Zastanawiam się, czy w schronisku będą wiedzieli o jakiego psa chodzi .Może wybiorą innego ,bo będa z córką ,która bardzo chce psa. Można by im pokazać też koty bo ich zginął tragicznie.Szkoda ,ze nie mogę byc z nimi. Nie oparli by się. ile to dziecko ma lat?...bo jednak Nuka jak było przy adopcji Sambera...jest psiakiem zaborczym i moze być róznie... jamniczka to napewno Nuka bo ta mi basia pokazywałaś...tak na zdjęciach wyszła monstrualnie...ale widziałas ją na żywo.. czy te SIOSTRY NIE MAJĄ SZANS NA WSPÓLNĄ ADOPCJĘ??? WŁAŚNIE STRACIŁY SMUTASA <*> CZY I ONE MUSZA BYĆ ROZDZIELONE? :oops: basia to nieważne jakiego.....ważne żeby adoptowali jakiegoś psiaka ze schroniska....a to musi być jamnik?... a może nasz płaczący dzis pies..tylko nie wiem jak on na dzieci....albo Marcel...;)...albo Ritka, albo Doris (ta charciczka niby...basia pamiętasz..ona młodziutka nie ma roku i taka wdzięczna.....echhhhh wszystkie bym najlepiej oddała jesli to dobry dom) Quote
Matusz Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Doris- wlasnie taka wdzieczna i młoda sunia... ona jest w moim banerkiem- wystarczy kliknac na banerek i otworzy sie jej watek. Quote
neverend Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Ciężko ocenić czyjś gust - miejmy nadzieję,że Państwo wezmą psa ( nieważne jakiego )...Oby tylko dali mu szczęście....:lol::lol::lol::loveu: Quote
Matusz Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 neverend napisał(a):Ciężko ocenić czyjś gust - miejmy nadzieję,że Państwo wezmą psa ( nieważne jakiego )...Oby tylko dali mu szczęście....:lol::lol::lol::loveu: Zgadzam się !!! Quote
basia0607 Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Dziewczynka ma 10 lat. Jamnika wymyslil mąż.Bo podobaja mu sie ta rasa ,ale moze przeciez zmienic zdanie.My pojechałysmy po sznaucerką mini,a wziełysmy coś innego. W schronisku jest tak ,ze pies spojrzy na ciebie i juz innego nie widzisz. Quote
basia0607 Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Doris jest cudna i myślimy z mężem jak znależć jej dom. W drodze powrotnej od Was zastanawialiśmy się ,,jak pomóc Nuce i Doris.Może się uda ! Quote
neverend Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Aga, wstawisz na pierwszą stronę link do nowych piesiów?? szczeniaki - Figo i Borys: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=44207 Quote
neverend Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 basia0607 napisał(a):Dziewczynka ma 10 lat. Jamnika wymyslil mąż.Bo podobaja mu sie ta rasa ,ale moze przeciez zmienic zdanie.My pojechałysmy po sznaucerką mini,a wziełysmy coś innego. W schronisku jest tak ,ze pies spojrzy na ciebie i juz innego nie widzisz. To prawda - oczy psa mówią więcej niż rasa... Quote
Aga_Mazury Posted February 10, 2007 Author Posted February 10, 2007 a ta czarna nowa sunieczka co w tygodniu pisała o niej never...Boziulku jaka ona jest śliczna, taka zastraszona, pokorna....i DUŻA.... CUDNA JEST!!! Quote
Matusz Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 basia0607 napisał(a):Doris jest cudna i myślimy z mężem jak znależć jej dom. W drodze powrotnej od Was zastanawialiśmy się ,,jak pomóc Nuce i Doris.Może się uda ! oby sie udało... 3mam kciuki ! Quote
Aga_Mazury Posted February 10, 2007 Author Posted February 10, 2007 teraz ja wrzucę kilka fotek... nasze maleństwo...łobuziak straszny... a psi staruszek...bardzo staruszkowy bardzo fajna dziewczyna sunie (chyba bo nie udało nam się ostatecznie ustalić;)) przesympatyczne...w boksach z których nie wyprowadzamy na spacer i w ogóle mało tam bywamy :shake: ta biała ma kropkowane na cczarno uszka i ogonek...wielkości foksia... ta większa taka troszkę kolakowata...niesamowicie przyjacielska sunia wdzięczna Quote
Matusz Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Zobaczcie jakie uśmiechnięte sunie czekaja na domek i watki... Quote
neverend Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 [quote name='Aga_Mazury'] To pies.... Quote
pucka69 Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 a czy ta z prawej to Julka czy ja tylko teraz ją wszedzie widzę? Quote
neverend Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 pucka69 napisał(a):a czy ta z prawej to Julka czy ja tylko teraz ją wszedzie widzę? To nie jest Julka...Dziś Jula siedziała w magazynie.... pogryziona...:(:( Quote
Matusz Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 pucka69 napisał(a):a czy ta z prawej to Julka czy ja tylko teraz ją wszedzie widzę? nie to nie Julka:-(, ale wdzieczna sunia u usmiechnięta !! Quote
Aga_Mazury Posted February 10, 2007 Author Posted February 10, 2007 neverend napisał(a):To pies.... a czy ja gdzies napisałam, że to sunia:mad: ? to zdjęcie jest bez opisu...:roll: Quote
pucka69 Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 neverend - nie dobijaj mnie! I tak się czuję podle! Quote
neverend Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 pucka69 napisał(a):neverend - nie dobijaj mnie! I tak się czuję podle! Ciotka.... trzymaj się, trzeba wierzyć,że wszystko ędzie dobrze... Teraz Julka jest priorytetowa!!! Matusz wysłałes już te zdjęcia do gazety? Może zamień Rubi na Julkę - to dla niej szansa choć na tymczas!!! Ciociu Agusiu - wybacz, ja myślałam,że ten tekst o suniach odnosi się też do tego zdjęcia.... Quote
Matusz Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 nie wiem czy mozna zamienic? Termin był do soboty rano wysłania psiakow... Quote
iwop Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Sorry, ze nie na temat :shake: ale Matusz Ostróda nie jest tak strasznie daleko od Mławy... Nie macie mozliwości zeby ktos dotarł do dalmaty z tego watku i pomógł mu? ja jestem za daleko (ostrowiec Sw. 280 km) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=4400 Quote
Recommended Posts