Matusz Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Aga ty jutro jedziesz do schronu ? jak tak moge sie jak zawsze zabrac? 8.30 przy twoim aucie ??:eviltong::evil_lol: Quote
Aga_Mazury Posted February 9, 2007 Author Posted February 9, 2007 Jadę...ale jak zwykle 8.15 :eviltong: i napiszcie mi kto jeszcze jedzie bo muszę wiedzieć...co do miejsc w samochodzie i...jak to właśnie rozplanowac w czasie jesli okaże się, że mamy kilka "kompletów"...do zabrania :) ponieważ nie ukrywam, że jutro będzie bardzo napięty dzień...tyle jest do zrobienia...i tak pewnie o połowie zapomnimy... Quote
Matusz Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 z tego co ja wiem, to kasia nie jedzie bo nie moze. ja na pewno bede :) Marta tez jedzie i wiem ze cos wczoraj mowila ze jej kuzynka bedzie jechala... wiec mamy komplet :) Nie zapomnimy, nie, spisz sobie na kartce wszystko, i po kolei bedziem leciec jutro :) Quote
Matusz Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 a i czekam na priv z tym mailem, cioteczko Aga_Mazury :) czekam czekam :evil_lol::evil_lol::mad::mad: Quote
Aga_Mazury Posted February 9, 2007 Author Posted February 9, 2007 matusz5 napisał(a):a i czekam na priv z tym mailem, cioteczko Aga_Mazury :) czekam czekam :evil_lol::evil_lol::mad::mad: Wujeczku :mad: ja już nie wyrabiam....nie dam rady wszystkiego...robić...fizycznie nie dam rady... a są psy też nie z Ostródy, którym "kibicuję" od miesięcy i też nie mogę niektóych spraw zostawić...a i sama fundacja też wymaga trochę pracy...i.....łaaaaaaaaał...sama nie wiedziałam, że tego tyle jest ;) Quote
Matusz Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 oki, oki, to jak znajdziesz chwile czasu Cioteczko to czekam na priv :) z góry dzieki :) Quote
neverend Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Ja jadę jadę!!! TYlko nie wiem co z moją kuzynką,bo nie dała odpowiedzi... jeszcze ją dziś zapytam....:cool3::cool3::cool3: Quote
Aga_Mazury Posted February 9, 2007 Author Posted February 9, 2007 neverend napisał(a):Ja jadę jadę!!! TYlko nie wiem co z moją kuzynką,bo nie dała odpowiedzi... jeszcze ją dziś zapytam....:cool3::cool3::cool3: never to dowiedz się napewno.... bo ja muszę dziś wiedzieć kto jedzie, żebym mogła zaplanować jutrzejsze dotarcie do schroniska jak najszybciej...czy zabiorę wszystkich naraz czy na dwa razy...wtedy uzależniona jest godzina spotkania... dzwoniła przed chwilą pani w sprawie Marcelka...(z gazety) chcą go adoptować...i to na tyle dobrych woadomści bo ma być na wsi na podwórku..nie wiem jutro pani ma zamiar przyjechać do schroniska więc się podpytamy dokładniej... Quote
Matusz Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Ale super, jakby jeszcze Marcelek miał domek !! :) Quote
lidka_park Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Hmmm... skoro Aga mówisz że jutro będzie dużo pracy to trzeba jechać:) a jak będzie z dojazdem, tak jak tydzień temu ???? Quote
Aga_Mazury Posted February 9, 2007 Author Posted February 9, 2007 neverend szybciutko mi tu pisz co z Twoją kuzynką bo ja muszę zaraz rozplanować wyjazd... ok Lidka to tak jak ostatnio, zaraz napiszę Ani z Olsztyna, że w takim razie po nią tez przyjadę... teraz kwestia ile osób zabiera się spod mojego bloku?... i od tego jest uzależniona godzina spotkania... lidka są dwa psiaki dośc stare i trudne i musimy je jakoś spróbować chociaz zabrać na spacer...jest trochę psów któym trzeba porobić fotki... spacer z psiakami to już wiadomo... może przyjedzie pani chętna do adopcji Marcela może przyjedzie basia od nas z dogo...z kocami.. i pewnie milion spraw o których teraz nie wiemy wyjdzie po drodze a czasu tak mało...raptem 3 godziny... Quote
Matusz Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Aga, ja spod Twojego bloku, bede punktualnie 8.15 czytalas priv o seterce? Quote
basia0607 Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Słuchajcie ludzie. Ja jutro wiozę córkę na uczelnię w Olsztynie na godz. 8. Póżniej zajeżdzam na chwile do Dobrego Miasta i od razu do Ostródy, mogę zabrać 3 osoby. Quote
basia0607 Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Na jakiej ulicy jest schronisko ? będziemy jechali chyba przez Łuktę. Quote
Aga_Mazury Posted February 9, 2007 Author Posted February 9, 2007 basia pytałas mnie już na wątku....hmmmm...chyba seterki i tam odpisałam ;) Lubajny 2 ...to wieś zaraz za Ostródą...a ja bym nawet powiedziała, że przedmieścia Ostródy Quote
neverend Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Aga_Mazury napisał(a):neverend szybciutko mi tu pisz co z Twoją kuzynką bo ja muszę zaraz rozplanować wyjazd... ok Lidka to tak jak ostatnio, zaraz napiszę Ani z Olsztyna, że w takim razie po nią tez przyjadę... teraz kwestia ile osób zabiera się spod mojego bloku?... i od tego jest uzależniona godzina spotkania... lidka są dwa psiaki dośc stare i trudne i musimy je jakoś spróbować chociaz zabrać na spacer...jest trochę psów któym trzeba porobić fotki... spacer z psiakami to już wiadomo... może przyjedzie pani chętna do adopcji Marcela może przyjedzie basia od nas z dogo...z kocami.. i pewnie milion spraw o których teraz nie wiemy wyjdzie po drodze a czasu tak mało...raptem 3 godziny... Aguś moja kuzynka nie jedzie...Ale za to pojedzie Seba - swoim samochodem ( o ile wstanie z łóżka...leniuch:mad:) Quote
neverend Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Aha...ja jadę z Wami, więc 8 15...jak zawsze...:):) Teraz do Matusza: Wujcio niech będzie teraz Kleoś, Rubi i Larysa... W tym tygodniu Ty się tym zajmujesz, opisy weź z wątków, w razie co służę "wzruszającym" tekstem:) Tylko pamiętaj - za tydzień ja zajmę się kącikiem, potem Aga i myślę,że jak będzie na zmianę to nawet lepiej wszystko będzie szło, trochę się każdy odciąży...:):) Quote
Aga_Mazury Posted February 9, 2007 Author Posted February 9, 2007 Aga_Mazury napisał(a):basia pytałas mnie już na wątku....hmmmm...chyba seterki i tam odpisałam ;) Lubajny 2 ...to wieś zaraz za Ostródą...a ja bym nawet powiedziała, że przedmieścia Ostródy powtórzę bo basi się zgubiło ;) Quote
Aga_Mazury Posted February 9, 2007 Author Posted February 9, 2007 zatem będzie matusz i Ty....(no i ja of course)... więc mamy miejsce i pojedziemy odrazu po lidkę i anię z miau :) akurat będzie zapoakowane na ful ... Quote
neverend Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Aguś w takim razie wszystko pasuje... wspaniale... Mam nadzieję,że Seba pomoże z kocami, kiedy będziemy fotografować nasze starunie... Aha jutro mało gadania, więcej roboty (a nie odwrotnie):mad::mad::mad::evil_lol: Quote
basia0607 Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Dzięki ,juz znalazlam .pogubilo mi się -jak zwykle! Quote
Aga_Mazury Posted February 9, 2007 Author Posted February 9, 2007 neverend napisał(a):Aguś w takim razie wszystko pasuje... wspaniale... Mam nadzieję,że Seba pomoże z kocami, kiedy będziemy fotografować nasze starunie... Aha jutro mało gadania, więcej roboty (a nie odwrotnie):mad::mad::mad::evil_lol: bez gadania się nie obejdzie...bo ja mam z Ewą wiele spraw zawsze do omówienia....ale co nie stoi na przeszkodzie, że my będziemy gadać a Wy robić :evil_lol: Quote
neverend Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Aga_Mazury napisał(a):bez gadania się nie obejdzie...bo ja mam z Ewą wiele spraw zawsze do omówienia....ale co nie stoi na przeszkodzie, że my będziemy gadać a Wy robić :evil_lol: Och Pani prezes...niech już Pani nie krzyczy....:crazyeye: Quote
Matusz Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 gadanie potrzebn jest to fakt... ale musi byc wiecej robienia niz gadania :evil_lol: Quote
neverend Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 matusz5 napisał(a):gadanie potrzebn jest to fakt... ale musi byc wiecej robienia niz gadania :evil_lol: O...Wujaszku, coraz więcej zgodności w poglądach:) Quote
Recommended Posts