Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jadę...ale jak zwykle 8.15 :eviltong:

i napiszcie mi kto jeszcze jedzie bo muszę wiedzieć...co do miejsc w samochodzie i...jak to właśnie rozplanowac w czasie jesli okaże się, że mamy kilka "kompletów"...do zabrania :)

ponieważ nie ukrywam, że jutro będzie bardzo napięty dzień...tyle jest do zrobienia...i tak pewnie o połowie zapomnimy...

Posted

z tego co ja wiem, to kasia nie jedzie bo nie moze. ja na pewno bede :) Marta tez jedzie i wiem ze cos wczoraj mowila ze jej kuzynka bedzie jechala... wiec mamy komplet :)

Nie zapomnimy, nie, spisz sobie na kartce wszystko, i po kolei bedziem leciec jutro :)

Posted

matusz5 napisał(a):
a i czekam na priv z tym mailem, cioteczko Aga_Mazury :) czekam czekam :evil_lol::evil_lol::mad::mad:

Wujeczku :mad: ja już nie wyrabiam....nie dam rady wszystkiego...robić...fizycznie nie dam rady...

a są psy też nie z Ostródy, którym "kibicuję" od miesięcy i też nie mogę niektóych spraw zostawić...a i sama fundacja też wymaga trochę pracy...i.....łaaaaaaaaał...sama nie wiedziałam, że tego tyle jest ;)

Posted

neverend napisał(a):
Ja jadę jadę!!! TYlko nie wiem co z moją kuzynką,bo nie dała odpowiedzi... jeszcze ją dziś zapytam....:cool3::cool3::cool3:

never to dowiedz się napewno....
bo ja muszę dziś wiedzieć kto jedzie, żebym mogła zaplanować jutrzejsze dotarcie do schroniska jak najszybciej...czy zabiorę wszystkich naraz czy na dwa razy...wtedy uzależniona jest godzina spotkania...

dzwoniła przed chwilą pani w sprawie Marcelka...(z gazety) chcą go adoptować...i to na tyle dobrych woadomści bo ma być na wsi na podwórku..nie wiem jutro pani ma zamiar przyjechać do schroniska więc się podpytamy dokładniej...

Posted

neverend szybciutko mi tu pisz co z Twoją kuzynką bo ja muszę zaraz rozplanować wyjazd...

ok Lidka to tak jak ostatnio, zaraz napiszę Ani z Olsztyna, że w takim razie po nią tez przyjadę...

teraz kwestia ile osób zabiera się spod mojego bloku?...

i od tego jest uzależniona godzina spotkania...

lidka są dwa psiaki dośc stare i trudne i musimy je jakoś spróbować chociaz zabrać na spacer...jest trochę psów któym trzeba porobić fotki...
spacer z psiakami to już wiadomo...
może przyjedzie pani chętna do adopcji Marcela

może przyjedzie basia od nas z dogo...z kocami..

i pewnie milion spraw o których teraz nie wiemy wyjdzie po drodze a czasu tak mało...raptem 3 godziny...

Posted

Aga_Mazury napisał(a):
neverend szybciutko mi tu pisz co z Twoją kuzynką bo ja muszę zaraz rozplanować wyjazd...

ok Lidka to tak jak ostatnio, zaraz napiszę Ani z Olsztyna, że w takim razie po nią tez przyjadę...

teraz kwestia ile osób zabiera się spod mojego bloku?...

i od tego jest uzależniona godzina spotkania...

lidka są dwa psiaki dośc stare i trudne i musimy je jakoś spróbować chociaz zabrać na spacer...jest trochę psów któym trzeba porobić fotki...
spacer z psiakami to już wiadomo...
może przyjedzie pani chętna do adopcji Marcela

może przyjedzie basia od nas z dogo...z kocami..

i pewnie milion spraw o których teraz nie wiemy wyjdzie po drodze a czasu tak mało...raptem 3 godziny...

Aguś moja kuzynka nie jedzie...Ale za to pojedzie Seba - swoim samochodem ( o ile wstanie z łóżka...leniuch:mad:)

Posted

Aha...ja jadę z Wami, więc 8 15...jak zawsze...:):)

Teraz do Matusza:
Wujcio niech będzie teraz Kleoś, Rubi i Larysa... W tym tygodniu Ty się tym zajmujesz, opisy weź z wątków, w razie co służę "wzruszającym" tekstem:)

Tylko pamiętaj - za tydzień ja zajmę się kącikiem, potem Aga i myślę,że jak będzie na zmianę to nawet lepiej wszystko będzie szło, trochę się każdy odciąży...:):)

Posted

Aga_Mazury napisał(a):
basia pytałas mnie już na wątku....hmmmm...chyba seterki i tam odpisałam ;)

Lubajny 2 ...to wieś zaraz za Ostródą...a ja bym nawet powiedziała, że przedmieścia Ostródy

powtórzę bo basi się zgubiło ;)

Posted

Aguś w takim razie wszystko pasuje... wspaniale... Mam nadzieję,że Seba pomoże z kocami, kiedy będziemy fotografować nasze starunie... Aha jutro mało gadania, więcej roboty (a nie odwrotnie):mad::mad::mad::evil_lol:

Posted

neverend napisał(a):
Aguś w takim razie wszystko pasuje... wspaniale... Mam nadzieję,że Seba pomoże z kocami, kiedy będziemy fotografować nasze starunie... Aha jutro mało gadania, więcej roboty (a nie odwrotnie):mad::mad::mad::evil_lol:

bez gadania się nie obejdzie...bo ja mam z Ewą wiele spraw zawsze do omówienia....ale co nie stoi na przeszkodzie, że my będziemy gadać a Wy robić :evil_lol:

Posted

Aga_Mazury napisał(a):
bez gadania się nie obejdzie...bo ja mam z Ewą wiele spraw zawsze do omówienia....ale co nie stoi na przeszkodzie, że my będziemy gadać a Wy robić :evil_lol:

Och Pani prezes...niech już Pani nie krzyczy....:crazyeye: