Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Aga_Mazury napisał(a):
never masz zdjęcia owczarka....wklej ślicznotę...w wolnej chwili...

może jemu wątek założy się razem z On-ką...co jeszcze nie ma wątku

No niestety nie mają wątków... ON - ka ~Stella~
i ON - ek ~Favor~

Zaraz wkleje foty, zakładam allegro Ricie

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ale slicznosci z tego owczarka !! :) Trzeba mu zrobic watek i wystawic na allegro i na inne serwisy, ja moge wystawic na alegratka.pl, adpocje.org i na eoferty.com.pl, tylko musze coś o nim wiedzieć, kto skleci jakiś ładny tekst??:roll:

Posted

Mam ostatnio straszne zaleglosci na dogo niestety duzo zajec :shake:
Ale dowiedzialam sie ze Ostroda wygrala 300kg karmy!!! :multi::multi::multi:
Strasznie sie ucieszylam jak przeczytalam wybrane schroniska :)

Posted

Rozmawiałam w sobotę z Ewą i większośc z zakupów na krakvet stanowić będa miski metalowe skoro udało nam się wygrać i na molosach karmę :loveu: DZIEKI WAM:loveu: a zarówno ja patrzyłam jak i kierownictwo schroniska i naprawdę miski nie są drogie, u nas są chyba droższe....

ale jak już będziem wiedzieli napewno to Wam napiszę :)

Posted

Doriska w warunkach schroniskowych nie reaguje na koty....napisałam do pani...czekam na odpowiedź...

jednak "test na kota" w schronisku nigdy nie jest wyznacznikiem prawdziwej "miłości kocio-psiej" (patrz przykład Bzunia" :)

Posted

Aga_Mazury napisał(a):
Doriska w warunkach schroniskowych nie reaguje na koty....napisałam do pani...czekam na odpowiedź...

jednak "test na kota" w schronisku nigdy nie jest wyznacznikiem prawdziwej "miłości kocio-psiej" (patrz przykład Bzunia" :)

No właśnie, zobaczymy jak tutaj sprawa sie potoczy! :) Miejmy nadzieję, że zakończy się domkiem <marzę>

Posted

Aga_Mazury napisał(a):
Rozmawiałam w sobotę z Ewą i większośc z zakupów na krakvet stanowić będa miski metalowe skoro udało nam się wygrać i na molosach karmę :loveu: DZIEKI WAM:loveu: a zarówno ja patrzyłam jak i kierownictwo schroniska i naprawdę miski nie są drogie, u nas są chyba droższe....

ale jak już będziem wiedzieli napewno to Wam napiszę :)

Gratulacje a i dla psiaków odrobinka luksusu się należy, choć o nie to samo co domek:shake:
Aga do Molosów trzeba napisać maila i podać dane kontakt do redakcji na ostatniej stronie gosowania w poście ;)
Ale pewnie już przekazałaś namiary:loveu:

Posted

Dziś byłam w schronisku, jest nowa sunieczka.... Pan Marcin ją wczoraj przywiózł...No cudo...Sami zobaczcie, ale taka smutna, taka biedna... Ojeju..zaraz się wzruszę...:(:(:(:(

zdjęcia trochę kiepskawe, bo siedziała blisko krat, nawet nie mogłam aparatu przez kratę włożyć...no bidunia...

popatrzcie w te oczki...

popatrzcie jak się kuliła, jakby myślała,że chce jej coś zrobić...

Posted

pajunia napisał(a):
Agus, masz moze tam mala sunie, czarna z uszami , jak nietoperek, do dwoch lat? krotkowlosa?

Do kiedy możemy dać znać w sprawie tej suni...? Bo chyba jest taka,ale ani wieku, ani nic nie wiadomo...dopiero w sobotę, chyba,że Aga wcześniej uda się do schroniska....:roll::roll: