neverend Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Aga_Mazury napisał(a):never masz zdjęcia owczarka....wklej ślicznotę...w wolnej chwili... może jemu wątek założy się razem z On-ką...co jeszcze nie ma wątku No niestety nie mają wątków... ON - ka ~Stella~ i ON - ek ~Favor~ Zaraz wkleje foty, zakładam allegro Ricie Quote
Matusz Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 ale slicznosci z tego owczarka !! :) Trzeba mu zrobic watek i wystawic na allegro i na inne serwisy, ja moge wystawic na alegratka.pl, adpocje.org i na eoferty.com.pl, tylko musze coś o nim wiedzieć, kto skleci jakiś ładny tekst??:roll: Quote
neverend Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Moja Ritka ma allegro: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=163548414 Quote
Aga_Mazury Posted February 3, 2007 Author Posted February 3, 2007 wątek Czestera http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=3090972#post3090972 założe wątek On-kom za chwilę dwie :) http://dogomania.pl/forum/showthread.php?p=3091126#post3091126 Quote
sugarr Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Mam ostatnio straszne zaleglosci na dogo niestety duzo zajec :shake: Ale dowiedzialam sie ze Ostroda wygrala 300kg karmy!!! :multi::multi::multi: Strasznie sie ucieszylam jak przeczytalam wybrane schroniska :) Quote
Jagoda1 Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Gratuluję wygranej karmy w "Molosach". Ogromnie sie cieszę:multi: :loveu:!!! Quote
Aga_Mazury Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 Rozmawiałam w sobotę z Ewą i większośc z zakupów na krakvet stanowić będa miski metalowe skoro udało nam się wygrać i na molosach karmę :loveu: DZIEKI WAM:loveu: a zarówno ja patrzyłam jak i kierownictwo schroniska i naprawdę miski nie są drogie, u nas są chyba droższe.... ale jak już będziem wiedzieli napewno to Wam napiszę :) Quote
Matusz Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Aga a co z Doris? Wiadomo coś??? bYła ta próba z kotami ? czy nie ? Quote
Aga_Mazury Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 Doriska w warunkach schroniskowych nie reaguje na koty....napisałam do pani...czekam na odpowiedź... jednak "test na kota" w schronisku nigdy nie jest wyznacznikiem prawdziwej "miłości kocio-psiej" (patrz przykład Bzunia" :) Quote
Matusz Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Aga_Mazury napisał(a):Doriska w warunkach schroniskowych nie reaguje na koty....napisałam do pani...czekam na odpowiedź... jednak "test na kota" w schronisku nigdy nie jest wyznacznikiem prawdziwej "miłości kocio-psiej" (patrz przykład Bzunia" :) No właśnie, zobaczymy jak tutaj sprawa sie potoczy! :) Miejmy nadzieję, że zakończy się domkiem <marzę> Quote
yewcia1 Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Aga_Mazury napisał(a):Rozmawiałam w sobotę z Ewą i większośc z zakupów na krakvet stanowić będa miski metalowe skoro udało nam się wygrać i na molosach karmę :loveu: DZIEKI WAM:loveu: a zarówno ja patrzyłam jak i kierownictwo schroniska i naprawdę miski nie są drogie, u nas są chyba droższe.... ale jak już będziem wiedzieli napewno to Wam napiszę :) Gratulacje a i dla psiaków odrobinka luksusu się należy, choć o nie to samo co domek:shake: Aga do Molosów trzeba napisać maila i podać dane kontakt do redakcji na ostatniej stronie gosowania w poście ;) Ale pewnie już przekazałaś namiary:loveu: Quote
neverend Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Dziś byłam w schronisku, jest nowa sunieczka.... Pan Marcin ją wczoraj przywiózł...No cudo...Sami zobaczcie, ale taka smutna, taka biedna... Ojeju..zaraz się wzruszę...:(:(:(:( zdjęcia trochę kiepskawe, bo siedziała blisko krat, nawet nie mogłam aparatu przez kratę włożyć...no bidunia... popatrzcie w te oczki... popatrzcie jak się kuliła, jakby myślała,że chce jej coś zrobić... Quote
Matusz Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 nverend nic nie wiadomo jak ta sunieczka trafiła do schroniska, w jakim jest wieku.? Quote
neverend Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 matusz5 napisał(a):nverend nic nie wiadomo jak ta sunieczka trafiła do schroniska, w jakim jest wieku.? nic matuszku nie wiadomo.... Quote
Matusz Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 neverend napisał(a):nic matuszku nie wiadomo.... aha... no to w sobote sie czegos dowiemy :) Quote
Matusz Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Aga, a jak tam ze strona internetowa schroniska i AFN-u?? Znalazłaś kogoś kto sie zna i by pomógł ?? Quote
neverend Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 matusz5 napisał(a):aha... no to w sobote sie czegos dowiemy :) A bedziesz w schronie? Miałeś nie być....:roll: Quote
Matusz Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 jeszcze nie wiem na 100% czy bede czy nie.. okaże się w piątek wieczorem... Quote
lidka_park Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 a kto ma fotki mojego jamnikowatego ???? Quote
Aga_Mazury Posted February 7, 2007 Author Posted February 7, 2007 no właśnie a gdzie zdjęcia ślicznośco od Lidki?.... Quote
pajunia Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Agus, masz moze tam mala sunie, czarna z uszami , jak nietoperek, do dwoch lat? krotkowlosa? Quote
basia0607 Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Aga Mazury.Będe w sobote jechala do Olsztyna i moge przywieżć do schroniska koce i ciepłe szmatki. Napisz mi co Ty na to ? no i chyba wreszcie sie poznamy.:multi: Quote
neverend Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 pajunia napisał(a):Agus, masz moze tam mala sunie, czarna z uszami , jak nietoperek, do dwoch lat? krotkowlosa? Do kiedy możemy dać znać w sprawie tej suni...? Bo chyba jest taka,ale ani wieku, ani nic nie wiadomo...dopiero w sobotę, chyba,że Aga wcześniej uda się do schroniska....:roll::roll: Quote
Recommended Posts