Matusz Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Cioteczko, nie chwal dnia przed zachodem słońca :eviltong::eviltong::eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
neverend Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 matusz5 napisał(a):Cioteczko, nie chwal dnia przed zachodem słońca :eviltong::eviltong::eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Wujaszku nie podskakuj bo panienka od Laryski znowu zrobi Ci coś niedobrego..:mad::mad::mad: Quote
Matusz Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 hehehe.... nie boję się tej panienki, teraz to bede uwazal jak bede glaskac Laryse :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
neverend Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 matusz5 napisał(a):hehehe.... nie boję się tej panienki, teraz to bede uwazal jak bede glaskac Laryse :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: To bardzo dobrze...Zgadza się z Twoją ideą: "zanim coś zrobisz - pomyśl".... Brawoo!!!! :multi::multi::multi: Quote
Matusz Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 hehehe :D a ty zdaje mialas isc do wanny a potem lulu.... no cioteczka Dobranoc :):) Quote
neverend Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 matusz5 napisał(a):hehehe :D a ty zdaje mialas isc do wanny a potem lulu.... no cioteczka Dobranoc :):) Ależ spokojnie, spokojnie Wujaszku...daj się nacieszyć pieskami....:eviltong: Quote
Matusz Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 neverend napisał(a):Ależ spokojnie, spokojnie Wujaszku...daj się nacieszyć pieskami....:eviltong: mowilas ze jestes zmeczona wiec :D jeszcze jutro zaspisz :evil_lol::evil_lol: Quote
neverend Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 matusz5 napisał(a):mowilas ze jestes zmeczona wiec :D jeszcze jutro zaspisz :evil_lol::evil_lol: Oj nie...nigdy na nic nie zaspałam... Ja już myślę o kolejnej gazetce - może Dzikus, Ritka (albo Happy) i Gabi chcę na pewno...:cool3::cool3: Quote
Matusz Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 no to myśl, myśl :):) Twoja decyzja :) Jesli moge sie wtracić to Happy to dobra decyzja tylko jutro trzeba by bylo zrobic jej zdjecie w calosci. Quote
Aga_Mazury Posted February 9, 2007 Author Posted February 9, 2007 lidka pytała też o to gdzie sa zdjęcia jej psiaka z sobotniego spaceru..... czy ktoś jej odpowiedział....:mad: :mad: co do adopcji...w kąciku gazety...myślałam, że będzie tam zawsze jedno miejsce dla starego psa....a tu widzę lansowanie samej młodzieży...:cool3: czy to tylko ja mam troszczyć się o staruszki...w tym schronie...(wiem, że swój do swego, ale jednak:eviltong: ) Quote
Aga_Mazury Posted February 10, 2007 Author Posted February 10, 2007 Dziękujemy basia za wizytę (miło było poznac Ciebie i Twojego TZ)... schronisko bardzo pilnie potrzebuje desek bo trzeba porobić podesty dla psów, żeby miały "podłogę".. mamy zdjęcia kilku nowych psiaków... i najgorsza wiadomośc jaką muszę przekazać... Smutasa nie ma już z nami <*><*><*> jego wątek http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=40167 Quote
Aga_Mazury Posted February 10, 2007 Author Posted February 10, 2007 ..a teraz drobne zadanie dla twórcy wątku i opiekuna Kweo... matusz pilnie potrzebujemy znalexc kogos do wizyty przedadopcyjnej....dzwoniła do mnie pani, ze dostała telefon od Ewy... pani mieszka za Olsztynem....wizyta potrzebna jak najszybciej Quote
Matusz Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 wiem, potrzeba jak najszybciej.... ja niestety:shake: nie znam nikogo z dogo z Olsztyna ? Czy ktoś zna kogoś??? pisać ! Quote
Aga_Mazury Posted February 10, 2007 Author Posted February 10, 2007 Widzeliśmy dziś psa...on płakał...leciały mu łzy...błagał o zabranie...nie mogę przestać o nim myśleć.... Quote
lon_cia Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Osoby z Olsztyna: http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=1900393&postcount=141 Quote
neverend Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Wszystkie zdjęcia mi się skasowały!!!!:placz::placz::placz: Quote
Matusz Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 tak, on poprostu plakal :-( Tez nie moge przestac o nim myslec... Quote
neverend Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Jeszcze raz.... boks z suniami... prążkowany piękniś kolega z klatki Mika biały piesio sunieczki...ta brązkowa bardzo bojaźliwa sunia z wielkim guuuuzem...:(:(:(kolejna biała, śliczna sunia... piękna rudzinka, pączusia sunia, która straciła dzieci..bardzo zastraszona czarna sunia,podrzucona do schronu w Wigilię śliczna staruszka - sunia malutka sunia....:(:( o smutnych oczkach Quote
Aga_Mazury Posted February 10, 2007 Author Posted February 10, 2007 matusz a ztym kaukazem to Ci się udało....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: wystraszyć na wątku Bianci...no nie mogę....:evil_lol: :evil_lol: dajcie zdjęcia Hefren...staruszek kaukaz...z bardzo przejmującą historią... Quote
Matusz Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 hehehe... pomylilem sie :D tez podhalanka :eviltong::eviltong: to mam te zdjecia dac na watek Hefren tak ? Quote
Matusz Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Aga podaj mi watek do Hefren, bo ja nie moge znalesc... Quote
pucka69 Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 nie było mnie tu strasznie dawno, Jadzia świnka chora, trochę problemów miałam...Co z Julką? Idę na jej watek jak tam juz mi Aga odpisałaś to przeczytam! A co z budą za pieniądze, które mam? Śnieg leży, zimno, a one czekają bezproduktywnie całkiem. Ja moge przelewać gdzie chcecie nawet teraz - to w poniedziałek by były! Quote
Recommended Posts