Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wiecie, co dzwonila do mnie dzisiaj pewna pani z Olsztyna, jest zainteresowana Kweo !! Podałem jej numer do schroniska do pani Ewy, pytala sie tam o wszystko wiec troche jej odpowiedzialem. Powiedziałem,że wczesniej bedzie kontrola przedadpocyjna itd. Mowila ze musi porozmawiac z mezem i jak cos to sie jeszcze odezwie. 3Majmy kciuki !

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Prawdopodobnie pani od Kweo dzwoniła do schroniska bo ktoś dzwonił w jego sprawie :)...warto by zawsze było...jak ktoś ma dzwonić do schroniska wysłać sms-a do Ewy bo ani ona ani Marcin mogą nie kojarzyć psiaka po naszych imionach ;)...(to tak przy okazji wspominam)....

Matusz seterka nie poszła do adopcji....więc wstaw jej zdjęcia i śmiało można jej szukać domu...(jest pięknaaaaaaaaaaaaaaaaa)....ale i charakterna dlatego po rozmowach domek zrezygnował...

maluszek szczeniaczk tez nie trafił do domu :(

ja nawet nie wspomnę o naszym biednym Kleosiu, który wygrał z parwo...wszystkie szczeniaki poszły do adopcji...nawet te co po nim przyszly do schronu a on nadal....biedny tkwi w klatce...:(

...i SUPER WIADOMOŚĆ

jeden z naszych psiaków poszedł do adopcji...(ma nowy dom)...ale o tym napiszę na jego wątku ;)

Posted

basia0607 napisał(a):
Aga Mazury.Będe w sobote jechala do Olsztyna i moge przywieżć do schroniska koce i ciepłe szmatki. Napisz mi co Ty na to ? no i chyba wreszcie sie poznamy.:multi:

Ciotka jeśli chcesz zajechać do nas do schroniska to zapraszamy :)
my jesteśmy od 8.30 do.....róznie bywa ;) ale do około 12.00 :calus:

Posted

matusz- na dole strony glownej masz taki odnosnik- moderatorzy. Na PwP moderatorami sa coztego i Szamanka. Wybierz ich z listy i napisz PW z prosba o przeniesienie watku do "juz w nowym domu " mozesz przy okazji zmienic sam tytul, tak, by z niego wynikalo, ze psiak ma juz nowy dom :)

Posted

[quote name='Aga_Mazury']neverend ...miałas na mysli tą sunię....? z dużymi uszami ...

jesli chodzi o pytanie pajuni???

ona jest młoda, ale nie jest maleńka chyba....

Nie...... nie ta... chodzi mi o pewną suńkę w klatce jest...w sobotę pokażę Ci ją..:cool3:.

Posted

neverend napisał(a):
Nie...... nie ta... chodzi mi o pewną suńkę w klatce jest...w sobotę pokażę Ci ją..:cool3:.

...mhm....żebyśmy tylko nie zapomniały...
jak narazie jest na sobotę trochę roboty ;) do zrobienia ;)

Posted

neverend napisał(a):
chodzi o boks z samymi psami????:crazyeye:

na chwilę obecną wiem, że zdjęcia boksiom zrobić, kaukazowi jak się uda, Poli
spróbować wyciągnąć na spacer Papusia ...bo trzeba go przygotować być może do adopcji...

Malusiego też musimy wyciągnąć na spacer...i zobaczyć co z nim...

basia jak będziesz jechała 7 to droga jest prosta....przy macdonald-ie są światła na E7..i jesli będziesz jechała od strony Pasłęka to na tych światłach musisz skręcić w lewo i trzymać się tej drogi...będzie łuk i na łuku rozwidlenie...i na tym rozwidleniu w prawo...i prosto...jakieś 500 metróe...po prawej stronie będzie schronisko...po lewej miniesz cmentarz...potem po prawej zobaczysz blok (taki chyba jednopiętrowy) i za chwilę będzie brama wjazdowa do schroniska...po prawej

Posted

Aga_Mazury napisał(a):
na chwilę obecną wiem, że zdjęcia boksiom zrobić, kaukazowi jak się uda, Poli
spróbować wyciągnąć na spacer Papusia ...bo trzeba go przygotować być może do adopcji...

Malusiego też musimy wyciągnąć na spacer...i zobaczyć co z nim...

basia jak będziesz jechała 7 to droga jest prosta....przy macdonald-ie są światła na E7..i jesli będziesz jechała od strony Pasłęka to na tych światłach musisz skręcić w lewo i trzymać się tej drogi...będzie łuk i na łuku rozwidlenie...i na tym rozwidleniu tez w lewo...i prosto...jakieś 500 metróe...po prawej stronie będzie schronisko...po lewej miniesz cmentarz...potem po prawej zobaczysz blok (taki chyba jednopiętrowy) i za chwilę będzie brama wjazdowa do schroniska...po prawej

Aga, na rozwidleniu chyba w prawo...w lewo na Miedzylesie...

Hmm... Papuś na spacerze....trochę się boję...szczerze powiedziwaszy. W poniedziałek próbowałam robić zdjęcia kaukazowi, nie udało się...Może Pani Ewa porozmawia z Panem Heniem, to go chociaż kawałek do bramy podprowadzi...A Malusi ma jakieś propozycje adopcji???:roll::lol:

Posted

Aga_Mazury napisał(a):
no pewnie, że w prawo...;) zaraz tam poprawię

Malusi ma propozycję domu w Niemczech

a Papuś w Gliwicach....

:kciuki:

Ojeju suuuper!!! Wkleiłam jedno foto jeszcze Poli, bo miałam takie z daleka...:)

Posted

Aga_Mazury napisał(a):
na chwilę obecną wiem, że zdjęcia boksiom

Rozumiem Was, że jest dużo psiaków, macie b. dużo pracy i trudno zająć się wszystkimi, ale jeśli można coś więcej powiedzieć o boksiowatych, to b. proszę. Wówczas poprosze o wstawienie na allegro. Do tej pory w zadnym ogłoszeniu nie było odzewu.:-(, Trudno, czekamy, każdą szansę trzeba wykorzystać.

Posted

W dzisiejszej gazecie jest kącik adopcyjny...i jest :Marcel, Padus i Czester :)

Dzwoniła też do mnie lokalna telewizja, ale umówiłam się na telefon na poniedziałek...chcą zrobić jakiś program o fundacji...w schronisku...

Posted

Aga_Mazury napisał(a):
W dzisiejszej gazecie jest kącik adopcyjny...i jest :Marcel, Padus i Czester :)

Dzwoniła też do mnie lokalna telewizja, ale umówiłam się na telefon na poniedziałek...chcą zrobić jakiś program o fundacji...w schronisku...

Wiem, wiem. Czytałem juz !! :)

A tak poza tym to ładne imiona mają twoje bliźniaki ;)