Matusz Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Kasie napisał(a):A czy mozesz mi opisac co jest nie tak? Jak on chodzi? I czy jest chudy? Ja wiem, że nie wygląda, ale jak go sie dotknie to czy czuc kości? Kaukazy czesto przy chorobach gwałtownie chudną, zwłaszcza te staruszki. Niestety ja sie nie znam na Kaukazach, może Aga_Mazury ci cos wiecej napisze, ona tez cos zauwazyła ostatnio. Aga, mozesz cos napisać ?? Quote
Aga_Mazury Posted February 13, 2007 Author Posted February 13, 2007 zastanawiam się tylko czy on w ogóle będzie chciał wyjść...ponieważ on jest taki jakby bardzo zastraszony...na chwilę pracownik schroniska go wyciągnąl na siłę...do zdjęc..i on cały czas z uporem chciał wrócić do budy......nie ejstem pewna czy spacer w ogóle by nam wyszedł...:hmmmm: nie dotykaliśmy go Kasie więc trudno nam powiedzieć...co ona ma pod tym futerkiem...ja już od póltora miesiąca próbuje mu zrobić zdjęcie i to nawet się nie udawało.... taki bidulek z niego...:shake: Quote
Kasie Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Wiem, ze łatwo napisać... Ale na siłę trzeba go wyciągać z budy i na smycz. Nawet jakbyscie miały go ciągnąć na łańcuszku zaciskowym. Albo tylko postać z nim na smyczy. Takie zachpowanie że nie chce nawet wyjść to też jakos typowe dla kaukazów które sa w schroniskach. Jesli szczeka i siedzi, to nie ma powodów do obaw że jest agresywny. Jeśliby podszedł naprężony do kraty i stał z ciemnymi oczami pilnie obserwując to należy sie wycofać. Jak kaukaz szczeka to nic groźne: ma dobre zamiary :evil_lol: Spróbujcie go jakos wyprowadzić. I opiszcie jak on chodzi. Jakieś lepsze zdjecia na tle drzew np. To zawsze bardziej przyciaga ludzi niz sceneria schroniskowa... Quote
Matusz Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Aga, zmień bo przy Bernardzie masz ze jest na tymczasie, a on przeciez ma juz dom :) po za tym, przy watku Ernesta nie wyswielta sie jego watek tylko "No Wątek specified. If you followed a valid link, please notify the administrator" :):) Quote
Aga_Mazury Posted February 13, 2007 Author Posted February 13, 2007 [quote name='matusz5']Aga, zmień bo przy Bernardzie masz ze jest na tymczasie, a on przeciez ma juz dom :) po za tym, przy watku Ernesta nie wyswielta sie jego watek tylko "No Wątek specified. If you followed a valid link, please notify the administrator" :):) a jaki Bernard ma dom?...bo ja nic nie wiem... Quote
Matusz Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Aga_Mazury napisał(a):a jaki Bernard ma dom?...bo ja nic nie wiem... no ten szczeniak od cyganow, nie pamietasz juz ??:evil_lol::evil_lol: Quote
Aga_Mazury Posted February 13, 2007 Author Posted February 13, 2007 matusz5 napisał(a):no ten szczeniak od cyganow, nie pamietasz juz ??:evil_lol::evil_lol: no pamiętam....i własnie on jest na tymczasie na ranczo pajuni.... chyba, że ja czegoś nie wiem :razz: Quote
Matusz Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Aga_Mazury napisał(a):no pamiętam....i własnie on jest na tymczasie na ranczo pajuni.... chyba, że ja czegoś nie wiem :razz: hihihihi.... no najwyrazniej ja czego nie wiedizalem :D :evil_lol::evil_lol: myslalem ze to ktos z ostrody go wzial :) przepraszam za zamieszanie :):Rose: Quote
Aga_Mazury Posted February 13, 2007 Author Posted February 13, 2007 Kto chce kolejną porcję dobrych wiadomości? ;) Quote
Aga_Mazury Posted February 13, 2007 Author Posted February 13, 2007 ten niech poszuka na pierwszej stronie....przy jakim imieniu przybyło "ma dom" :evil_lol: matusz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Matusz Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Aga_Mazury napisał(a):ten niech poszuka na pierwszej stronie....przy jakim imieniu przybyło "ma dom" :evil_lol: matusz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: DORIS !!! nareszcie !!! :multi::multi::multi::multi::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: A gdzie poszła ??? Do kogo, co i jak ??? A gwiazda tez ?? czy wczesniej juz miała " ma dom " ??? Quote
basia0607 Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Aga ! wczoraj wzielam z naszego schronu szczenię jamnicze bo zamarzalo na dworze. Zaraz idę do lekarza bo bardzo kaszle. Szukam mu domu,ale jest taki cudny,ze juz mi serce krwawi . Spał z nami w łóżeczku.TZ powiedzial ,ze jak zostanie to już zadnego psa nie weżmie na tymczas i chyba go oddam Tyle jamnikow potrzebuje pomocy .Ja bym prosila o inne zdjęcie tej Waszej mini.Matusz robi takie ładne foty.Chciałabym żeby bylo widac ,ze to mały piesek.Fotki Larysy i Doris mój TZ powiesil dzisiaj w naszej przychodni wet. Quote
Matusz Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Aga, Aga no napisz mi jesli cos wiesz wiecej :D Wiesz ze ja nie lubie dlugo czekac :evil_lol::evil_lol:, Ale się cieszę !! :):):) az nie moge opanowac radosci !! !HUURRAAA !!!! :multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Matusz Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 basia0607 napisał(a):Aga ! wczoraj wzielam z naszego schronu szczenię jamnicze bo zamarzalo na dworze. Zaraz idę do lekarza bo bardzo kaszle. Szukam mu domu,ale jest taki cudny,ze juz mi serce krwawi . Spał z nami w łóżeczku.TZ powiedzial ,ze jak zostanie to już zadnego psa nie weżmie na tymczas i chyba go oddam Tyle jamnikow potrzebuje pomocy .Ja bym prosila o inne zdjęcie tej Waszej mini.Matusz robi takie ładne foty.Chciałabym żeby bylo widac ,ze to mały piesek.Fotki Larysy i Doris mój TZ powiesil dzisiaj w naszej przychodni wet. Nie mam takich akurat zdjęć, gdzie widać ją całą, że jest mała.... przykro mi... Quote
basia0607 Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 juz wiem Doris ma dom !:multi: :multi: :multi: teraz kolej na Laryse ! Quote
Matusz Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 wrrrrrrrrrrrrrr.... znowu cos sie z dogo chrzani !!! :mad::mad::mad::mad::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: Quote
Matusz Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 juz dobrze jest, ale znow cos bylo przez chwile nie tak Quote
Aga_Mazury Posted February 13, 2007 Author Posted February 13, 2007 brawo... dokładnie tak Doris i Gwiazda mają domy :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :Cool!: :Cool!: :ylsuper: :drink1: :drink1: Doris jedzie aż do Hamburga Gwiazda trafiła do małżeństwa, które niedługo będzie miało dzidziusia...Pan się w niej zakochał i już :) tak jak Państwo w Doris :) Quote
Matusz Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 cooo jest z tym dogo ???? rece opadaja !! :placz::placz::placz::placz::placz: Quote
Matusz Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Aga_Mazury napisał(a):brawo... dokładnie tak Doris i Gwiazda mają domy :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :Cool!: :Cool!: :ylsuper: :drink1: :drink1: Doris jedzie aż do Hamburga Gwiazda trafiła do małżeństwa, które niedługo będzie miało dzidziusia...Pan się w niej zakochał i już :) tak jak Państwo w Doris :) :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :Cool!: :Cool!: :ylsuper: :drink1: Quote
Matusz Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Aga_Mazury napisał(a):brawo... dokładnie tak Doris i Gwiazda mają domy :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :Cool!: :Cool!: :ylsuper: :drink1: :drink1: Doris jedzie aż do Hamburga Gwiazda trafiła do małżeństwa, które niedługo będzie miało dzidziusia...Pan się w niej zakochał i już :) tak jak Państwo w Doris :) To Doris jeszcze jest w schronisku tak ?? Kiedy jedzie do Hamburga ?? Quote
Aga_Mazury Posted February 13, 2007 Author Posted February 13, 2007 matusz5 napisał(a):To Doris jeszcze jest w schronisku tak ?? Kiedy jedzie do Hamburga ?? nie nie nie... Doris nie ma w schronisku...poprostu do jednej pani przyjechała rodzina z hamburga i oni adoptowali Doris...zabrali ją ze schroniska, ale chyba jeszcze nie wyjechali...z gościny ;) Quote
Matusz Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Aga_Mazury napisał(a):nie nie nie... Doris nie ma w schronisku...poprostu do jednej pani przyjechała rodzina z hamburga i oni adoptowali Doris...zabrali ją ze schroniska, ale chyba jeszcze nie wyjechali...z gościny ;) No to suuuper, ale sie ciesze !! :):multi::multi: Quote
Evelin Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 :angryy: :angryy: :angryy: Dokładnie szlag człowieka trafia....To są posty to ich nie ma... Droga Ostródo,plisssssss:modla: :modla: :modla: wejdźcie na wątek zoofilia przeczytajcie DOKŁADNIE :czytaj: :czytaj: :czytaj: i jesli uważacie za stosowne wyslijcie protesty.... Przepraszam za off.... Quote
Recommended Posts