Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jamniczek,ktorego wczoraj wzielam ze schroniska,przed chwila znalazl super dom.Córka placze ja jeszcze sie trzymam.Ale gdybym go nie oddala to nie mialabym tymczasu dla innego jamnika.Mój TZ kocha jamniki i tylko na to mogę go urobić. Byliśmy u weta biedak mial goraczkę i dostał zastrzyki, W schronie na dworze by nie wytrzymał .Mamy już zarejestrowane Stowarzyszenie Dobroczynne dla Zwierzat.Zaczynamy działac na naszym terenie. Matusz potrzebuję inne zdjecia tej mini.Juz pisalam .ale zgineły moje bazgroły.Na tych ,tóre mam wyglada na dużą ,a ona jest malutka.Wziełabym jamnika z Ligoty ale nie wiem czy jest.

Posted

[quote name='basia0607']Jamniczek,ktorego wczoraj wzielam ze schroniska,przed chwila znalazl super dom.Córka placze ja jeszcze sie trzymam.Ale gdybym go nie oddala to nie mialabym tymczasu dla innego jamnika.Mój TZ kocha jamniki i tylko na to mogę go urobić. Byliśmy u weta biedak mial goraczkę i dostał zastrzyki, W schronie na dworze by nie wytrzymał .Mamy już zarejestrowane Stowarzyszenie Dobroczynne dla Zwierzat.Zaczynamy działac na naszym terenie. Matusz potrzebuję inne zdjecia tej mini.Juz pisalam .ale zgineły moje bazgroły.Na tych ,tóre mam wyglada na dużą ,a ona jest malutka.Wziełabym jamnika z Ligoty ale nie wiem czy jest.

To super:multi::multi::multi:

Pisałem już, że nie mam innych zdjęć... Ta sunia ktora znalazła dom to Nuka tak:

????

Posted

basia0607 napisał(a):
Matusz ta malutka ,którą odladalismy ma dom?

to ty nie pamietasz, którą sunię brałaś?? w schronisku tylko ona z jamnisiowatych, jeszcze była z nią Freda, trcohe wieksza od niej, ona najmniejsza jest(Nuka)

Posted

Gina posty i nie wiesz ,ze wczoraj z Elblaskiego schronu wyciągnełam szczenię jamnisia. Cud urody.Juz jest w nowym domu.Obiecalam ,ze pomogę Nuce i potrzebuje inne foty. Mogę na nie poczekac.Musi być widac,ze jest mini. Bo ona jest malutka. Kto wziął Doris.?

Posted

basia0607 napisał(a):
Gina posty i nie wiesz ,ze wczoraj z Elblaskiego schronu wyciągnełam szczenię jamnisia. Cud urody.Juz jest w nowym domu.Obiecalam ,ze pomogę Nuce i potrzebuje inne foty. Mogę na nie poczekac.Musi być widac,ze jest mini. Bo ona jest malutka. Kto wziął Doris.?

aha, to już wiem :) Może jutro bym pojechał do schroniska i zrobiłbym zdjęcia... zobaczymy...

Doris jedzie do nowego domu aż do HAMBURGA
do jednej pani przyjechała rodzina z Hamburga i oni adoptowali Doris zakochali sie i zabrali ją ze schroniska :):multi::multi:

Posted

Jak ja lubię takie wiadomości.Nam jest b. smutno po jamnisiu.Nie wiem czy dlugo zniesiemy pieski na tymczasach w naszym domu.Tak szybko można sie zakochac.A tak mocno boli.Piszę prywatnie do AGi i nie mam odpowiedzi.Sprawa plina !

Posted

basia....powiem tak...jedne wiadomości dochodzą drugie...nie..dogo jest poprostu padnięte na maks...

ale wiadomość dostałam na mail więc wiem o co chodzi....intensywnie myślę i jestem wq.........

Posted

Czyli mamy jamnikowa mame. :evil_lol: ktora w przeciagu jednego dnia, domki znajduje. Hurra , jamniki gora.:multi: Tylko aby sie Wam jamniki nie pomieszaly, to jedna mini tez jest u mnie .:razz:

Acha, i jakbyscie kontroli poadopcyjnej w Hamburgu dla Doris potrzebowali, dajcie znac. Zalatwie.

Posted

[quote name='pajunia']Czyli mamy jamnikowa mame. :evil_lol: ktora w przeciagu jednego dnia, domki znajduje. Hurra , jamniki gora.:multi: Tylko aby sie Wam jamniki nie pomieszaly, to jedna mini tez jest u mnie .:razz:

Jaminki są super ;) takie małe przytulasie :) Pewnie ze jamniki góra ! :) A mój Tobiasz 15 lutego konczy 6 lat, ale wyląda jakby nadal miał góra 2 :loveu::loveu::loveu::loveu: tutaj jego galeria: http://www.dogomania.pl/gallery/149/48/1148.html

Posted

pajunia napisał(a):
Czyli mamy jamnikowa mame. :evil_lol: ktora w przeciagu jednego dnia, domki znajduje. Hurra , jamniki gora.:multi: Tylko aby sie Wam jamniki nie pomieszaly, to jedna mini tez jest u mnie .:razz:

Acha, i jakbyscie kontroli poadopcyjnej w Hamburgu dla Doris potrzebowali, dajcie znac. Zalatwie.

o super...bo właśnie się o to martwiłam jakby coś ;)

Posted

Ciotki i Wujki!!!

Przepraszam,że tak dlugo mnie nie bylo... Bylam w Bydgoszczy i...
super!!! Zaraz wstawie fotki....:):)Ale suuper wiadomosci mnie tu zaskoczyly:):):) Braaaaaaaaaaawo dla Ostrody!!!! I Wszystkich pomocnych:lol::lol::lol::loveu::loveu::loveu:

Posted

Kasie napisał(a):
Ostróda, jak będziecie w schronisku, proszę, zaglądnijcie do Hefrena.

jasne, ja za kazdym razem zagladam, bo bida siedzi tylko w rogu kojca, nawet na chwle nie podejdzie....ledwo zdjecia temu pieknemu miskowi dalo sie zrobic... kaukazy sa jak podhalany - schronisko to dla nic izolatka od wszystkiego - sa ociezale, senne, leniwe a pewnie poza karatami wspaniale, radosne i pelne zycia....

Posted

Kasie napisał(a):
Ostróda, jak będziecie w schronisku, proszę, zaglądnijcie do Hefrena.

Dzisiaj byłem z neverend w schorniku. Hefren nawet nie wstał, leżał sobie w rogu, nawet sie nie spojrzał, wyjsc sie z nim dzisiaj nie dało, zdjęc tez nie ma.... ech.. ciezka sprawa...

Posted

matusz5 napisał(a):
Dzisiaj byłem z neverend w schorniku. Hefren nawet nie wstał, leżał sobie w rogu, nawet sie nie spojrzał, wyjsc sie z nim dzisiaj nie dało, zdjęc tez nie ma.... ech.. ciezka sprawa...

Tak,niestety... Hefren leżał w rogu kojca jak nieżywy...Tylko oddech było widać... :placz::placz::placz: