neverend Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 matusz5 napisał(a):nie wiem czy mozna zamienic? Termin był do soboty rano wysłania psiakow... Hmmm, to ja ją zgłoszę w następnym... Quote
Matusz Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 [quote name='iwop']Sorry, ze nie na temat :shake: ale Matusz Ostróda nie jest tak strasznie daleko od Mławy... Nie macie mozliwości zeby ktos dotarł do dalmaty z tego watku i pomógł mu? ja jestem za daleko (ostrowiec Sw. 280 km) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=4400 Nie za bardzo wiem o co chodzi...:cool3::cool3::cool3: Quote
loozerka Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 [quote name='iwop']Sorry, ze nie na temat :shake: ale Matusz Ostróda nie jest tak strasznie daleko od Mławy... Nie macie mozliwości zeby ktos dotarł do dalmaty z tego watku i pomógł mu? ja jestem za daleko (ostrowiec Sw. 280 km) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=4400 [quote name='matusz5']Nie za bardzo wiem o co chodzi...:cool3::cool3::cool3: Dawno sie tak nie smialam :D , nie wiem, czy iwop sie linki merdły, czy wysyla Cie na obronę czci suczki :D Quote
Matusz Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 loozerka napisał(a):Dawno sie tak nie smialam :D , nie wiem, czy iwop sie linki merdły, czy wysyla Cie na obronę czci suczki :D hehehe... tez sie nasmialem :D:D:evil_lol::megagrin: Quote
Matusz Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Płaczący Tears, polały się prawdziwe łzy !! :-(:-( http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=44216 płacze prawdziwymi łzami!! Widzialeś kiedyś płaczącego psa?? Nie? To spójrz! --->>> http://www.youtube.com/watch?v=C4V0ihGxqcs Quote
Matusz Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Przypominaja się !! nie miały odwiedzin po kilka dni !!! :(:-(:shake::shake: LARYSA http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=38369 RUBI http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=39044 LARYSA http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=38369 AKSEL http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=38391 Quote
pucka69 Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 ja wiem ze to wzrusza itd - ale moze by wet go obejrzał? moze to zapalenie spojówek? albo podwinieta rzesa? ciało obce w oku? Quote
neverend Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Ja mam pytanie do Agi odnośnie Julki... Dzwoniłaś może do p. Ewy? Czy coś w jej sprawie wiadomo?? Trzeba jej jakiś tymczas chociaż znaleźć...Powrót do boksu to.... aż nie mogę o tym mówić... :shake::shake::shake::shake::placz::placz::placz: Quote
Matusz Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Nom, widocznie Aga nie moge wejsc na dogo.... miejmy nadzieje ze jeszcze dzis sie pojawi:evil_lol: czekamy :):) Quote
neverend Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 matusz5 napisał(a):Nom, widocznie Aga nie moge wejsc na dogo.... miejmy nadzieje ze jeszcze dzis sie pojawi:evil_lol: czekamy :):) Tak czekamy... w napięciu:cool3::cool3::cool3: Quote
Aga_Mazury Posted February 11, 2007 Author Posted February 11, 2007 Do adopcji poszedł mały kudłaty a nie Kleos...:roll: co do Julki wiemy tyle, że chyba była w domu wcześniej bo zachowuje czystośc i nie nabrudziła w budynku... co do seterki...matusz jako, że Ty obrabiasz tą działkę...;) to Ewa jest przekonana do adopcji przez pana który ma przyjechac we wtorek po sunię...więc chyba wypadałoby odpisac panu (temu pierwszemu), że dopiero wizyta przedadopcyjna może nastapić wtedy jeśli kierownik schroniska w Ostródzie nie wyda suczki do adopcji we wtorek... Quote
Matusz Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Aga_Mazury napisał(a):Do adopcji poszedł mały kudłaty a nie Kleos...:roll: co do Julki wiemy tyle, że chyba była w domu wcześniej bo zachowuje czystośc i nie nabrudziła w budynku... co do seterki...matusz jako, że Ty obrabiasz tą działkę...;) to Ewa jest przekonana do adopcji przez pana który ma przyjechac we wtorek po sunię...więc chyba wypadałoby odpisac panu (temu pierwszemu), że dopiero wizyta przedadopcyjna może nastapić wtedy jeśli kierownik schroniska w Ostródzie nie wyda suczki do adopcji we wtorek... Oki pani Prezes :):) zaraz to wszystko zalatwie :) Quote
neverend Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Aga_Mazury napisał(a):Do adopcji poszedł mały kudłaty a nie Kleos...:roll: co do Julki wiemy tyle, że chyba była w domu wcześniej bo zachowuje czystośc i nie nabrudziła w budynku... co do seterki...matusz jako, że Ty obrabiasz tą działkę...;) to Ewa jest przekonana do adopcji przez pana który ma przyjechac we wtorek po sunię...więc chyba wypadałoby odpisac panu (temu pierwszemu), że dopiero wizyta przedadopcyjna może nastapić wtedy jeśli kierownik schroniska w Ostródzie nie wyda suczki do adopcji we wtorek... Aga, wejdz na wątek Malusiego... Quote
Matusz Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Aga, czytałas na watku Kweo, juz po wizycie, ja osobiscie jestem na TAK, ale wszystko zalezy do Ciebie :D wkoncu jestes pani Prezes :diabloti: Quote
Aga_Mazury Posted February 11, 2007 Author Posted February 11, 2007 matusz5 napisał(a):Aga, czytałas na watku Kweo, juz po wizycie, ja osobiscie jestem na TAK, ale wszystko zalezy do Ciebie :D wkoncu jestes pani Prezes :diabloti: Kochany ja już wszystko obrobiłam ;).... wiadomośc do pani od kweo wysłana, Ewa poinformowana o pozytywnej opinii pokontrolnej :) oby doszło do adopcji:)... never byłam na wątku malusiego... no nie wiem czy aukcja cegiełkowa jest dobra... podejmiesz się atkową wystawić...z logiem AFN? never jest prośba o plakat jakiś fundacyjny AFN zeby nasza vice mogłaby u siebie w biurze powiesić i wzór jeszcze ulotek pewnie z numerem konta... dasz radę coś pomysleć???.. a jeszcze co do Malusiego.. jutro postaram się umówić spotkanie w Olsztynie w Poliklinice aby go obejrzano...i Ernesta trzeba też odrazu zabrać...mam nadzieję, że Marcin da radę znaleźc chwilke bo on ma odpowiedni samochód...do transportu naszych Okruszków ;) i pojedziemy Quote
pucka69 Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 kto to jest Kweo? to kltoś inny niż Kleoś? Quote
Matusz Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 tak to ktos inny, na 1 stronie masz wszystkie watki, jest tez jego :) Quote
Matusz Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 [quote name='pucka69']kto to jest Kweo? to kltoś inny niż Kleoś? Link do wątku Kweo http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=2721135#post2721135 A gdzie twoj mail Cioteczka ?? chciałas na maila kacik zeskanowany.... Quote
basia0607 Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 AGA ! Jutro biorę do siebie na tymczas jamnika szczeniaka.Jest w schronie w Elblągu. Mój TZ /jestem w szoku/ zadecydował ,że go zabieramy.Chcial jechac juz o godz.7 rano.Informacje dala mi Rybcia.Piesek b. marznie i płacze.Widzialam go jest ciudny.Cała rodzina sie cieszy a ja boję się ,ze ten tymczas będzie na całe życie ! Trzymam kciuki za jutrzejszy dzień. Myśle o WaSZEJ jamnisi.Mam nadzieję,ze moi znajomi do Was zajadą i nic nie zepsuje im humoru.Będą wracać z synem z konsultacji lek !!.Oby bylo dobrze ! Quote
neverend Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Aga_Mazury napisał(a): never byłam na wątku malusiego... no nie wiem czy aukcja cegiełkowa jest dobra... podejmiesz się atkową wystawić...z logiem AFN? never jest prośba o plakat jakiś fundacyjny AFN zeby nasza vice mogłaby u siebie w biurze powiesić i wzór jeszcze ulotek pewnie z numerem konta... dasz radę coś pomysleć???.. a jeszcze co do Malusiego.. jutro postaram się umówić spotkanie w Olsztynie w Poliklinice aby go obejrzano...i Ernesta trzeba też odrazu zabrać...mam nadzieję, że Marcin da radę znaleźc chwilke bo on ma odpowiedni samochód...do transportu naszych Okruszków ;) i pojedziemy Z ulotkami i plakatem - owszem pomyślę...Co do allegro - ja nie wiem dokładnie, co tam ma być napisane, poza tym jeszcze nic nie sprzedałam, możesz wystawić sama?:cool3::cool3::loveu::loveu: Aha, co do Malusiego - jutro ma być prawdopodobny wyjazd? Jedziesz z Marcinem??? O której to by było??? Quote
malagos Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Basiu, brawo! widać, ze ten biedaczek czeka na Was! Quote
Aga_Mazury Posted February 11, 2007 Author Posted February 11, 2007 co się dzieje z dogo???????????????????? i gdzie są wcześniejsze posty...w ogóle nie ma wielu wpisów... Quote
neverend Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Aga_Mazury napisał(a):co się dzieje z dogo???????????????????? i gdzie są wcześniejsze posty...w ogóle nie ma wielu wpisów... Ja też tak dzisiaj miałam, resetowałam kompa... Quote
Matusz Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Aga_Mazury napisał(a):co się dzieje z dogo???????????????????? i gdzie są wcześniejsze posty...w ogóle nie ma wielu wpisów... U mnie było to samo !! nerwicy mozna dostac:cool3::cool3: Quote
Matusz Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 basia0607 napisał(a):AGA ! Jutro biorę do siebie na tymczas jamnika szczeniaka.Jest w schronie w Elblągu. Mój TZ /jestem w szoku/ zadecydował ,że go zabieramy.Chcial jechac juz o godz.7 rano.Informacje dala mi Rybcia.Piesek b. marznie i płacze.Widzialam go jest ciudny.Cała rodzina sie cieszy a ja boję się ,ze ten tymczas będzie na całe życie ! Trzymam kciuki za jutrzejszy dzień. Myśle o WaSZEJ jamnisi.Mam nadzieję,ze moi znajomi do Was zajadą i nic nie zepsuje im humoru.Będą wracać z synem z konsultacji lek !!.Oby bylo dobrze ! Basia, czy ci panstwo jutro przyjezdzaja do schroniska ??? Quote
Recommended Posts