neverend Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 loozerka napisał(a):Ale fajne kudłaczki...super psiaki do matamorfoz, troche szamponu, szczotki, nozyczek, a do tego morze miłosci i spod takich rozczochranców wychodza szalenie szlachetne i eleganckie zwierzątka :) Właśnie tak.... są cudaczne... Quote
Matusz Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 wiecie co.... ja juz szczerze mówiąc to się troszkę pogubiłem... Quote
neverend Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 matusz5 napisał(a):wiecie co.... ja juz szczerze mówiąc to się troszkę pogubiłem... bo Cię dawno nie było Matuszku... masz jakieś foty Tajsona, Poli, i reszty tych psiaczków bez wątków? Aha, baner jest dla Ciebie kilka stron wcześniej... Quote
Matusz Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 [quote name='neverend']bo Cię dawno nie było Matuszku... masz jakieś foty Tajsona, Poli, i reszty tych psiaczków bez wątków? Aha, baner jest dla Ciebie kilka stron wcześniej... Niestety nie mam.... Nie było mnie tylko jeden dzień neverend :p:p A tu widze jakie zaleglosci sie porobily :eviltong::eviltong: a baner mam, ale dzieki, moze kiedys sie przyda... a na tym banerku to nie ma fot moich dogo;p P.S Do moich dogo sie nikt nie zgłasza:shake::-( Chyba nie mam szczęścia...:shake::shake: Quote
neverend Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 [quote name='matusz5'] a na tym banerku to nie ma fot moich dogo;p nie ma, bo to ogólny baner Ostródy...tzn. schroniska w Ostródzie Quote
Matusz Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 jakbys mogla neverend, to zrobisz mi wątek Happy, Szili, dwa osobne oki? z góry dzięki :) Quote
Aga_Mazury Posted January 29, 2007 Author Posted January 29, 2007 Dobre wiadomości: Mambusia i rudy szczeniaczek poszły dziś do nowych domków....:multi: :multi: :sweetCyb: ale przybył nowy szczeniaczek (podobno śliczna pannica) Quote
Matusz Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Hurraa !!! Mamba i Rudik maja domy !!! <jupi> :multi::multi::multi::jumpie::Cool!::bigcool::bigcool: Quote
loozerka Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 :loveu: :multi: :loveu: :multi: :loveu: :multi: :loveu: :multi: Quote
neverend Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Aga_Mazury napisał(a):Dobre wiadomości: Mambusia i rudy szczeniaczek poszły dziś do nowych domków....:multi: :multi: :sweetCyb: ale przybył nowy szczeniaczek (podobno śliczna pannica) nareszcie!!!!!!!!!!!!!!! pewnie Pani z Iławy wzięła 2... nowa sunia? hmmmm...mała czy duża? Quote
Matusz Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 no właśnie, duża, mała, Aga napisz cos wiecej, skad trafiła itd??? P. S Aga, załóż gg !!! plissss będzie łatwiejszy kontakt !! plisss:mad::mad::mad::mdleje: Quote
Jagoda1 Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Aga_Mazury napisał(a):Dobre wiadomości: Mambusia i rudy szczeniaczek poszły dziś do nowych domków....:multi: :multi: Cieszę się razem z Wami, bądźcie szczęśliwe, psiaczki:loveu: Quote
Aga_Mazury Posted January 29, 2007 Author Posted January 29, 2007 Szkoda tylko, że Kleoś nadal nie ma domu :( przeszedł parwo..walczył...dzielnie...i pewnieniedługo trafi na wybieg bo zrobi się z niego pies a nie dziecko....hmmm... Quote
Matusz Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Aga, ja czekam na twoje gg !!! :mad::mad::mad: w sobote cie upomnę normalnie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :) moralne upomnienie :D :eviltong::eviltong: Quote
Evelin Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Napiszcie,co z tą suczką szczeniorkiem,która urodziła się po swoich braciach i siostrach i dzięki temu nie zasiliła zastępów Psich Aniołków jak jej rodzeństwo...(uspine po narodzinach) .Czy ma już domek?Czy dalej jest w schronisku? Quote
Aga_Mazury Posted January 29, 2007 Author Posted January 29, 2007 właśnie ona dziś pojechała do nowego domu :) a już bardzo go potrzebowała....ja i kierowniczka nazywałyśmy ją histeryczką....ona tak strasznie rozpaczała jak siedziała w klatce....że pisk się chyba roznosił na pół miasta....a na spacerze nie chciałą iść na smyczy tylko odrazu chciała do człowieka...na ręce najlepiej ;) to nasza Mamba Ocalona....bądź szczęśliwa maleńka :calus: Quote
Evelin Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 :cunao: :cunao: :cunao: A teraz za zdrowie małej Mambki......:beerchug: :beerchug: :beerchug: Dzięki za wiadomości.... Quote
moniamonia Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Dołączam się do tych radości:multi: :multi: :multi: to zawsze dodatkowy impuls do działania. Brawo szczeniaki:loveu: Quote
AniaB Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 dzisiaj założe watki Tajsonowi i poli wczoraj nie miałam mozliwości juz byc przy komputerze dzisiaj nadrobie zaległości czy psiaki wystawiamy na allegro? spróbuje poprosic Patie z Krakowa aby je wystawiła jeśli bedzie wasza zgoda:lol: dacie mi czas do wieczora?:oops: jak założe - od razu dam tutaj linki Quote
Aga_Mazury Posted January 30, 2007 Author Posted January 30, 2007 Powiem tak.......jest zgoda na wystawianie wsystkich zwierzaków gdzie się tylko da...jak się tylko da.... kontakt zawsze można podac do mnie bez problemu [email protected] 505222207 ps. zaraz wychodzę na umówione spotkanie do gazety ;) pani, która ze mną rozmawiała chciała, żebym przyszła z dwójką moich dzieci i trzema psami...:megagrin: :grab: :roflt: :roflt: :roflt: już to sobie tylko wyobrażam....ciekawe ile bym się oddaliłą od domu...na dwa metry, pięć....i bym usiadła na śniegu i zaczęła krzyczeć... :evil_lol: Quote
loozerka Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Pani chyba ma Cię za supewomen lub batmana co najmniej :D- z dwójką niespełna polrocznych blizniakow i 3 psami...:D Quote
Matusz Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 i jak tam aga po spotkaniu z pania z gazety ?? co tam ustaliłas? Quote
Aga_Mazury Posted January 30, 2007 Author Posted January 30, 2007 a nie jestem superwomen?:mad: :mad: :evil_lol: Pani chodziło pewnie osobno...albo z dziećmi albo psami...ale to w sumie bez róznicy...i tak się właśnie zastanawiam...sama.. co by mnie mniej umęczyło dwójka dzieci...( czy 3 psy.... :hmmmm: właśnie wróciłam...było bardzo miło, przyjemnie i w ogóle... fakt, że ja nie bardzo pewnie mam dar opowiadania ..więc mogło nie wyjśc dobrze, ale cóż takiego prezesa ma AFN i musi się z tym pogodzić ;):evil_lol: bo ja tak łatwo nie dam sie "obalić" ;) Quote
Matusz Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 no pani prezes, ja uwazam,że ma pani dar opowiadania :D :) na pierwszym spotkaniu bardzo ładnie było opowiedziane wszystko :eviltong::eviltong: :) Może jakieś szczegóły tego spotkania co ?? GDZIE TE GG ????:mad::mad: Quote
neverend Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Uwaga!!! Oprócz Mony jest jeszcze jedna ważna sprawa... Na wiosnę, w Olsztynie ma przyjść na świat 30szczeniaczków rasy beagle... Kortowo robi bowiem jakiś eksperyment genetyczny - głupota,ale coż pomóc trzeba. Szukam już domków dla psiaków, bo chcą je uśpić. Pieski nie będą miały rodowodu,ale będą rasowe... No i oczywiście do oddania, nie kupienia... Quote
Recommended Posts