pucka69 Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Brawo dla Opika! Brawo dla Ostródzian! Ile kosztował transporterek? Co z Foksia? Quote
pucka69 Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Po raz kolejny - ile kosztował transporterek? Quote
Aga_Mazury Posted December 29, 2006 Author Posted December 29, 2006 pucka69 napisał(a):Po raz kolejny - ile kosztował transporterek? nie bij:mad: nie apmiętam dokładnie....Dabrowka pewnie później napisze...ale coś około 70 zł...mam nadzieję, że foksia w niego wejdzie :eviltong: ..oczywiście kasę Dabrowce oddamy :) Quote
pucka69 Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Kto odda? Afn? Bo jak trzeba się dołożyć - to ja chętnie. A tam na wątku Fifi-Foksi Ciotka pisze że jeździ na trasie Olsztyn - W-wa. Skontaktuje się może z domkiem Quote
Aga_Mazury Posted December 29, 2006 Author Posted December 29, 2006 pucka69 napisał(a):Kto odda? Afn? Bo jak trzeba się dołożyć - to ja chętnie. A tam na wątku Fifi-Foksi Ciotka pisze że jeździ na trasie Olsztyn - W-wa. Skontaktuje się może z domkiem własnie nie wiem czy to nie będzie musiała pokryć skarpeta Ostródy...hmmm...muszę się zastanowić, żeby nie skrzywdzić żadnego psiaka... jeszcze szelek poszukam na allegro i taego nakrycia na fotele w samochodzie... Quote
pucka69 Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 To jak się zdecydujesz - to daj znać! Quote
Jo37 Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Ja mam szelki na średniego psa kupione właśnie w celu wożenia psiaków . Quote
Dabrowka Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Transporterek kosztował 79 zł. Jestem umówiona na wystawienie faktury w styczniu, ewentualnie jutro. Pan w sklepie twierdził, że foksterier zmieści się na pewno. Aha, transporter ma specjalne... szpary? nie wiem, jak to nazwać ;), do przypięcia go pasami. Maty samochodowe widziałam wczoraj na allegro, kosztowały poniżej 30 zł, sprzedawała je jakaś firma, więc fakturę pewnie wystawiają. Aga, jeżeli transporter ma być finansowany z AFN, to uważam, że z ogólnej, a nie ostródzkiej kasy. Ja mogę zapłacić 30 zł, zostanie tylko 50 do dopłacenia :) Quote
mirka-ela Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Aga Mazury -trzymaj sie -ja jestem jedyną wolontariuszką w Żyrardowie i bardzo jestem z Toba. U mnie sytuacja też tragiczna. Jeśli chcesz wskazówek o sposobach ''dziadowania''- wiesz o co chodzi;) to zajrzyj na wątek Pomocy! Ogromne przepełnienie w Schronisku w Żyrardowie lu dzwon 0-46-854-15-00 lub 662-083-524. Wtedy udziele dokładniejszych informacji -jak cos wyciągnąc od bogatych i dac tym najbiedniejszym:razz: Quote
akucha Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Dabrowka napisał(a): Aga, jeżeli transporter ma być finansowany z AFN, to uważam, że z ogólnej, a nie ostródzkiej kasy. Ja mogę zapłacić 30 zł, zostanie tylko 50 do dopłacenia :) Dąbrówko, ja dołożę te 50 zł i będzie po kłopocie. Przyślij mi proszę na PM numer swojego konta. Jeśli banki są jutro otwarte, to wpłacę jutro, jeśli nie, to we wtorek. Może tak być? Quote
Aga_Mazury Posted December 29, 2006 Author Posted December 29, 2006 mirka-ela napisał(a):Aga Mazury -trzymaj sie -ja jestem jedyną wolontariuszką w Żyrardowie i bardzo jestem z Toba. U mnie sytuacja też tragiczna. Jeśli chcesz wskazówek o sposobach ''dziadowania''- wiesz o co chodzi;) to zajrzyj na wątek Pomocy! Ogromne przepełnienie w Schronisku w Żyrardowie lu dzwon 0-46-854-15-00 lub 662-083-524. Wtedy udziele dokładniejszych informacji -jak cos wyciągnąc od bogatych i dac tym najbiedniejszym:razz: dziękuję......:) Quote
Aga_Mazury Posted December 29, 2006 Author Posted December 29, 2006 Dabrowka, akucha...dziękuję :Rose: Quote
pucka69 Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 No nie! To już szczyt! Tylko odeszłam od kompa i już mnie ubiegły! To JA, JA chciałam dopłacić przecież do transporterka :)))) Aga - czy schron ma stronę w necie? a afn? bo są tanie domeny w promocji - widziałaś na uciechowskim wątku ? http://nazwa.pl/ - co o tym myślicie dziewczyny? I chłopaki ? Quote
Aga_Mazury Posted December 29, 2006 Author Posted December 29, 2006 [quote name='pucka69']No nie! To już szczyt! Tylko odeszłam od kompa i już mnie ubiegły! To JA, JA chciałam dopłacić przecież do transporterka :)))) Aga - czy schron ma stronę w necie? a afn? bo są tanie domeny w promocji - widziałaś na uciechowskim wątku ? http://nazwa.pl/ - co o tym myślicie dziewczyny? I chłopaki ? schron nie ma strony widziałam te domeny...chyba trzeba b edzie wykupic... pucka to w ramach przeprosin pozwolimy Ci dopłacic do szelek lub pokrowca na siedzenia :evil_lol: :evil_lol: Quote
pucka69 Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Aga_Mazury napisał(a):schron nie ma strony widziałam te domeny...chyba trzeba b edzie wykupic... pucka to w ramach przeprosin pozwolimy Ci dopłacic do szelek lub pokrowca na siedzenia :evil_lol: :evil_lol: To do końca roku te domeny - przypominam że jutro jest 30 grudzień. :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: dziękuję , dziękuję za możliwość zapłacenia za pokrowiec czy szelki ... Quote
Dabrowka Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Przepraszam za off-topic, ale... zajrzyjcie tutaj: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=37363 XXI wiek, stolica dużego państwa... Im więcej osób zajrzy, tym większa szansa, że coś się uda zrobić. Quote
Olesia.b Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Te domeny, to strasznie by się przydały!! Szczególnie dla AFN, bo nie mamay nawet co myśleć o większej akcji (zbiórka publ.) bez sprawnej strony internetowej. Quote
pucka69 Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 afn.pl, afn.com.pl, afn.net.pl - wolne a ostróda ? jak? schroniskoostroda.pl? , schronisko-ostroda.pl? - obie wolne Quote
Aga_Mazury Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 pucka69 napisał(a):afn.pl, afn.com.pl, afn.net.pl - wolne a ostróda ? jak? schroniskoostroda.pl? , schronisko-ostroda.pl? - obie wolne uciekam...dobranoc:cool3: jeśli już to chyba..tak mi sie wydaje afn.pl schroniskoostroda.pl Quote
Neris Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Jeśli wolno mi się wtrącić, to chyba dobrze by było oddzielić te dwa słowa jakoś, schronisko-ostroda jest chyba łatwiejsze... Quote
pucka69 Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 eee czekaj - bo mi tu podpowiadaja ze Ela i Krzyś - często słuzbowo jeżdza - moze by do nich napisac o foksi ? Halo ciotka!! nie spij!!!! Quote
Olesia.b Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Też myślę, że afn.pl najłatwiej zapamiętać. Nie chcę się wymądrzać, bo akurat komputery to nie jest moja najmocniejsza strona, tu raczej Cioteczka Green jest bardziej władna. Aga jako Prezes decyduj, ale moim zdaniem taka strona z łatwo zapamiętywalnym adresem jest b. ważna. Quote
pucka69 Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 zgadzam sie w 100% - xxx.pl - to najpopularniejsza domena Quote
Recommended Posts