pucka69 Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 i jeszcze - http://animalia.pl/produkt.php?id=2705 To na sobotę - 31 .12 musi być tak? Quote
Dabrowka Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Taką jeszcze znalazłam: Hagen Dogit Voyageur - transporter dla psa Powiększ zdjęcie Rozmiar: 66x45x43cm Kolor: BIAŁO-BŁĘKITNY Cena: 136,12 zł Producent: Hagen Transporter dla psa. Wykonany z wytrzymałego tworzywa. Zapewnia psu wygodę podczas transportu. http://www.amekon.pl/x_C_Dz__PND_29510005__PD_29510281__SZPT_N.html Quote
Aga_Mazury Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 [quote name='pucka69']i jeszcze - http://animalia.pl/produkt.php?id=2705 To na sobotę - 31 .12 musi być tak? dokładnie na pojutrze Quote
pucka69 Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 jedyne wyjsie to kupic od reki, trzeba obdzwonic jutro sklepy zoologiczne w olsztynie i ostródzie, a ta ciotka co by wiozła - ona z gdańska jedzie - moze ona ma transporter? moze w gdansku kupic by mogla? w necie sie nie zdazy a moze na aalegro jest ktos z olsztyna co ma transporter Quote
Dabrowka Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Zamówić w internecie nie zdążymy. Jutro będę w Olsztynie, mogę podjechać do jakichś sklepów zoo i zapytać czy są odpowiednie transportery. Niestety, nie znam nikogo, kto mógłby mieć taki transporter w domu. Quote
Aga_Mazury Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 pucka69 napisał(a):jedyne wyjsie to kupic od reki, trzeba obdzwonic jutro sklepy zoologiczne w olsztynie i ostródzie, a ta ciotka co by wiozła - ona z gdańska jedzie - moze ona ma transporter? moze w gdansku kupic by mogla? w necie sie nie zdazy a moze na aalegro jest ktos z olsztyna co ma transporter napisałam właśnie do Ciotki czy nie miałaby pozyczyć czegos do transportu jakby juz jechała bo....może jeszcze jechać ktoś inny jak sie zgłosi ochotnik ;) Quote
pucka69 Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 czyli co ciotki ustalamy? jesli transporterek nie objawi sie z nieba to kupujemy? AFN cos by moze dał? ja coś dam ... jak z kasa u Was? jakbym jutro byla potrzebna w sprawie np przelewania pieniedzy czy cos to Aga masz telefon Quote
Dabrowka Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Ja zajrzę jutro do dwóch sklepów zoo. Jeżeli będą odpowiednie transportery zadzwonię do Agi ;) Quote
pucka69 Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 czy bedziesz miala ( ewentualnie ) poieniadze zeby załozyc i kupić transporter? Quote
Dabrowka Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Będę miała kasę, żeby założyć. Ale zrobię to dopiero po konsultacji z panią prezes ;) Quote
pucka69 Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Niiieeeeeeeeeeee, no Dabrówka to wiadome jest przecież!!! Bez pani prezes to wogóle nie ma o czym mówić! Całuski i dobranoc! Quote
Aga_Mazury Posted December 29, 2006 Author Posted December 29, 2006 Niestety transport foksi w sbotę nie wypalił....jednak musimy mocno zastanowić się nad zakupem takiego kontenerka i może jeszcze jakis pasów czy szelek dla psiaka...gdyby była potrzeba transportu... Byłam dziś na spotkaniu z grupą młodych ludzi (moniamonia i mateusz już są tu zalogowani.....pozostali mam nadzieję dołączą do nas lada moment jak dogomania powysyła im listy aktywujące konto)...trochę narazie ogólnie porozmawialiśmy, ale co cieszy jest nas więcej...ogólnie dogomaniaków jaki i ostródzian na dogo.... z czasem jakoś podzielimy co i jak bo narazie to ja mam w głowie wielki chaos...;) zwieramy szyki :multi: Nikt łyski w Olsztynie nie odwiedził :(.... Będziemy też rozglądac się za najbardziej deficytowym "towarem" na dogo....czyli domkach czasowych (nawet płatnych)...np. u starszych osób... co jeszcze...co jeszcze...bo muszę jeszcze "obleciec pozostałe wątki póki dzieci się zdrzemnęły ;) Quote
pucka69 Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 no trudno to trzeba koniecznie taki transporter kupic i szelki i moze jakis taki nieprzemakalny podkład do samochodu. i zebys to miala aga, jakby trzeba bylo transport to łatwiej z transporterem przeciez. tylko na spokojnie teraz - moze na allegro czy w necie- tylko teraz to remanenty!!! Quote
Matusz Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Agnieszka jak mozesz to podaj te rozne strony o ktorych mowilas, z ta karma itd. Quote
Matusz Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 prosilbym jeszcze o ten link tego filmu, o ktorym mowilas RAZEM DAMY RADE !!!! BEDZIE NAS JESZCZE WIĘCEJ !! P.S Przeczytałem historie ozziegoo :-(:-(:-(:-(:-( Jak można być takim człowiekiem??? Czasami nie rozumiem ludzi... Quote
kasza Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 no jestem już dotarł link aktywacyjny... spotkanie miom zdanie obiecujące i mam nadzieje ze coś sie z tym zrobi! wkońcu siła jest w nas :D Quote
Aga_Mazury Posted December 29, 2006 Author Posted December 29, 2006 [quote name='matusz5']Agnieszka jak mozesz to podaj te rozne strony o ktorych mowilas, z ta karma itd. tu sie zalogujcie www.molosy.pl www.krakvet.pl zaraz poszukam wątku z tym filmem.... Quote
Aga_Mazury Posted December 29, 2006 Author Posted December 29, 2006 [quote name='kasza']no jestem już dotarł link aktywacyjny... spotkanie miom zdanie obiecujące i mam nadzieje ze coś sie z tym zrobi! wkońcu siła jest w nas :D no witam, witam :Rose: kto pamięta w którym dziale jest film "bądź świadomy sterylizuj"? bo chyba zabładziłam... KTO WIE JAK ZGŁOSIĆ SCHRONISKO W OSTRÓDZIE NA MOLOSY??? Dabrowka kupila dzis transporter w Olsztynie, który prawdopodobnie dotrze do mnie dziś do Ostródy. Pucka masz rację jeszcze taki pokrowiec do samochodu na siedzenia trzeba kupic i szelki... Uwaga: tu Wam też powiem Opik ma dom w Niemczech...własnie rozmawiałam z pajunią :))))))))))))))) ..(tfu tfu...żeby nie zapeszyć) Quote
Aga_Mazury Posted December 29, 2006 Author Posted December 29, 2006 Mateusz znalazłam link do filmu http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=24927 Quote
Guest Elżbieta481 Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Mamy taką myśl: każdy z nas zna jakiegoś weterynarza.Gdyby tak poprosić o książeczki dla zwierzaków Ostródy?Jeden da dwie,jedną,a w ten sposób się nazbiera.Sądzę,że tam się mogłyby przydać.. waldi481+Ela Quote
Neris Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Ja parę książeczek załatwię. Dajcie tylko namiary gdzie wysyłać. A który to Opik, bo ja tracę jakoś orientację... Quote
Aga_Mazury Posted December 29, 2006 Author Posted December 29, 2006 wątek Opika http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=36808 Quote
Neris Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Aguś, a namiary, dokąd wysłać książeczki? Mogę już jutro albo w poniedziałek... może też wtedy tego convalescence? Quote
Aga_Mazury Posted December 29, 2006 Author Posted December 29, 2006 ALARMOWY FUNDUSZ NADZIEI NA ŻYCIE UL.JAGIEŁŁY 5 M 19 14-100 OSTRÓDA Quote
neverend Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Podbijam.... pomóżmy schronisku w Ostródzie!!!:mad: Quote
Recommended Posts