Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jedyne wyjsie to kupic od reki, trzeba obdzwonic jutro sklepy zoologiczne w olsztynie i ostródzie, a ta ciotka co by wiozła - ona z gdańska jedzie - moze ona ma transporter? moze w gdansku kupic by mogla? w necie sie nie zdazy a moze na aalegro jest ktos z olsztyna co ma transporter

Posted

Zamówić w internecie nie zdążymy.
Jutro będę w Olsztynie, mogę podjechać do jakichś sklepów zoo i zapytać czy są odpowiednie transportery.
Niestety, nie znam nikogo, kto mógłby mieć taki transporter w domu.

Posted

pucka69 napisał(a):
jedyne wyjsie to kupic od reki, trzeba obdzwonic jutro sklepy zoologiczne w olsztynie i ostródzie, a ta ciotka co by wiozła - ona z gdańska jedzie - moze ona ma transporter? moze w gdansku kupic by mogla? w necie sie nie zdazy a moze na aalegro jest ktos z olsztyna co ma transporter

napisałam właśnie do Ciotki czy nie miałaby pozyczyć czegos do transportu jakby juz jechała bo....może jeszcze jechać ktoś inny jak sie zgłosi ochotnik ;)

Posted

czyli co ciotki ustalamy? jesli transporterek nie objawi sie z nieba to kupujemy? AFN cos by moze dał? ja coś dam ... jak z kasa u Was? jakbym jutro byla potrzebna w sprawie np przelewania pieniedzy czy cos to Aga masz telefon

Posted

Niestety transport foksi w sbotę nie wypalił....jednak musimy mocno zastanowić się nad zakupem takiego kontenerka i może jeszcze jakis pasów czy szelek dla psiaka...gdyby była potrzeba transportu...

Byłam dziś na spotkaniu z grupą młodych ludzi (moniamonia i mateusz już są tu zalogowani.....pozostali mam nadzieję dołączą do nas lada moment jak dogomania powysyła im listy aktywujące konto)...trochę narazie ogólnie porozmawialiśmy, ale co cieszy jest nas więcej...ogólnie dogomaniaków jaki i ostródzian na dogo....

z czasem jakoś podzielimy co i jak bo narazie to ja mam w głowie wielki chaos...;)

zwieramy szyki :multi:

Nikt łyski w Olsztynie nie odwiedził :(....

Będziemy też rozglądac się za najbardziej deficytowym "towarem" na dogo....czyli domkach czasowych (nawet płatnych)...np. u starszych osób...

co jeszcze...co jeszcze...bo muszę jeszcze "obleciec pozostałe wątki póki dzieci się zdrzemnęły ;)

Posted

no trudno to trzeba koniecznie taki transporter kupic i szelki i moze jakis taki nieprzemakalny podkład do samochodu. i zebys to miala aga, jakby trzeba bylo transport to łatwiej z transporterem przeciez. tylko na spokojnie teraz - moze na allegro czy w necie- tylko teraz to remanenty!!!

Posted

prosilbym jeszcze o ten link tego filmu, o ktorym mowilas

RAZEM DAMY RADE !!!! BEDZIE NAS JESZCZE WIĘCEJ !!

P.S Przeczytałem historie ozziegoo :-(:-(:-(:-(:-( Jak można być takim człowiekiem??? Czasami nie rozumiem ludzi...

Posted

[quote name='kasza']no jestem już dotarł link aktywacyjny...
spotkanie miom zdanie obiecujące i mam nadzieje ze coś sie z tym zrobi! wkońcu siła jest w nas :D

no witam, witam :Rose:

kto pamięta w którym dziale jest film "bądź świadomy sterylizuj"? bo chyba zabładziłam...

KTO WIE JAK ZGŁOSIĆ SCHRONISKO W OSTRÓDZIE NA MOLOSY???

Dabrowka kupila dzis transporter w Olsztynie, który prawdopodobnie dotrze do mnie dziś do Ostródy. Pucka masz rację jeszcze taki pokrowiec do samochodu na siedzenia trzeba kupic i szelki...

Uwaga: tu Wam też powiem

Opik ma dom w Niemczech...własnie rozmawiałam z pajunią :))))))))))))))) ..(tfu tfu...żeby nie zapeszyć)

Guest Elżbieta481
Posted

Mamy taką myśl:
każdy z nas zna jakiegoś weterynarza.Gdyby tak poprosić o książeczki dla zwierzaków Ostródy?Jeden da dwie,jedną,a w ten sposób się nazbiera.Sądzę,że tam się mogłyby przydać..
waldi481+Ela