Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aga , nie dawno byla Sonya i zabrała Gaję.Sunia jej sie podobala i myśle,że wszystko bedzie dobrze.Mialam sms-a z drogi .że pies lezy spokojnie,ale sie trzesie.Teraz dla Sonyi i Gaji zaczyna się ważny okres wzajemnego poznawania i akceptacji. A my o swoim połamańcu ciągle nic nie wiemy !

Posted

basia0607 napisał(a):
Aga , nie dawno byla Sonya i zabrała Gaję.Sunia jej sie podobala i myśle,że wszystko bedzie dobrze.Mialam sms-a z drogi .że pies lezy spokojnie,ale sie trzesie.Teraz dla Sonyi i Gaji zaczyna się ważny okres wzajemnego poznawania i akceptacji. A my o swoim połamańcu ciągle nic nie wiemy !

Trzymam za nie kciuki :kciuki: zawsze początki bywają trudne, psiak wystraszony, nowa sytuacja....dadzą radę...

przypominam o biedach z Ostródy może się im poszczęści jak Gaji...i znajdą Kochane domy

Guest Elżbieta481
Posted

Byc może ktoś sie zirytuje naszym pytaniem,ale trudno..Wynika to z faktu,że pogubilismy sie trochę-który z psów na zdjęciach zamieszczonych w watku to Gaja?Jesteśmy zdezorientowani..
U Gucia stwierdził lekarz tłuszczaka.Czy to jest grozne?Mam obserwować i udało mi się wpaść w panikę..:placz: :placz: :placz:
Ela

Posted

A czy szczenior po parwo ma już swój wątek ?? Może bym mu założyła - nie mogę przestać o nim myśleć ... Mała Mi-Gotka wykapana, nakarmiona, grzeje doopalka pod kołdrą a on ... eeech ... Żrą mnie wyrzuty ...żrą ...

Posted

Ja tylko na minutkę.....

szczeniak z parwo jeszcze nie ma swojego wątku...

Maupa jakbyś mogła...:)

dalmatyńćzyk 10 miesięczny do oddania w trybie pilnym bo Państwo wyjeżdżają za granicę i ostatecznie zgodzili się go przetrzymać do 29 grudnia....(bez komentarza:()

relacja z wizytu u suni łyski na jej wątku...

schronisko w Ostródzie po Świętach

BILANS

+3
-1

dwa psy wrzucone przez siatkę do schroniska (labkowaty i czarna sunia starsza) i przywiązany do siatki z tyłu schroniska staruszek czekoladowy ....taka była Wigilia w Ostródzie

i niestety jedna zagryziona mała sunia <*> maleńka nie dane nam było chyba się poznać <*>...nie wyobrażam sobie bólu jaki towarzyszy takiej smierci...przepraszam Cię, że nie zdążyłam, że....że....nic nie mogłam zrobić...

Posted

Okrutna była wigilia w schronisku w Ostrodzie,bardzo okrutna . Ludzie ,którzy zgotowali zwierzetom taki los na pewno łamali sie oplatkiem i przepraszali za przewinienia, a tych zwierząt kur........nikt nie przeprosił !!

Posted

Przedstawiam Wam Świąteczne porządki ostródzian :-(

pies staruszek...leży na deskach i się trzęsie z zimna, ze starchu...Boże jakie on ma oczy...takie zdezorientowane...takie smutne...takie...takie psie...przywiązany na smyczy do płotu (ze smyczy zrobiona też obroża...widziałam to cudo)

czarna starsza suczka...bardzo przyjacielska...przerzucona przez płot

i kolejny wigilijny psiak także przerzucony przez płot....
smutny, że opisać tego nie potrafię...

ludzie....czy Wy naprawdę mogliście świętować po wyrzuceniu tych psiaków na dwór...takie im Świeta zgotowaliście

Guest Elżbieta481
Posted

Własnie to jest to najgorsze...Ludzie potrafią jakos pogodzić i religię i opłatek i złośliwości i małostkowość.Jak to możliwe nie mam pojęcia..
Cóż ruszamy w takim razie na przegląd ogłoszeń..
Chciałoby się krzyknąć,,Narodzie chrześijański gdzie twe sumienie..,,
Ela :shake: :shake: :shake:

Posted

Jeszcze kilka psiaków...które nie mają wątków...a są cudne...

sunia tak przemiła i sympatyczna, że tylko brac i kochać

sunia jamniczkowata...cudaśna

piesek bardzo fajny, ale boi się smyczy

niech pomyślę...hmmm...chyba pies

prześliczny psiak, który bardzo się garnie do człowieka...niby taki zwykły a jednak niezzwykły

Posted

psiak który znajduje się w pierwszym boksie...(wybiegu) a zobaczyłam go dziś jak drugi raz przyjechałam do schronu z paczką od benity :Rose: która przyszła na mój domowy adres...dziękujemy

psiak ...tak prosi chociaz o dotyk człowieka...

rude kudłate cudeńko

i przybył nowy szczeniak (dośc duży)....przywieźli go Cyganie....przylepa jak to szczeniak....

szczeniaków tez nik nie adoptował :shake: żadnego:shake:

Posted

Aga_Mazury napisał(a):
Przedstawiam Wam Świąteczne porządki ostródzian :-(

..............................................................

i kolejny wigilijny psiak także przerzucony przez płot....
smutny, że opisać tego nie potrafię...

ludzie....czy Wy naprawdę mogliście świętować po wyrzuceniu tych psiaków na dwór...takie im Świeta zgotowaliście

Aga rozumiem ze to pies ten cudny blondyn na górze ?

ile mu wpisac lat 2-3 tak na oko ? wstawie go na adopcje z Twoim telefonem może tak być ?

i jakby co to go nazwe Śnieżny Cud z Ostródy / miałyśmy taki wątek Śniezny cud z Mielca i znalazł niedawno dom to może i temu sie uda :lol:/

Posted

ewatr napisał(a):
Aga rozumiem ze to pies ten cudny blondyn na górze ?

ile mu wpisac lat 2-3 tak na oko ? wstawie go na adopcje z Twoim telefonem może tak być ?

i jakby co to go nazwe Śnieżny Cud z Ostródy / miałyśmy taki wątek Śniezny cud z Mielca i znalazł niedawno dom to może i temu sie uda :lol:/

dziękuję....śmiało możecie wszędzie gdziekolwiek ogłaszacie psiaki podawać namiary do mnie....

młodziutki jest ...więc tak jak piszesz góra ma 3 lata..ale chyba jest młodszy...

:)

Posted

Aga_Mazury napisał(a):

psiak ...tak prosi chociaz o dotyk człowieka...

jaki ja jestem śliczny...
jakie ucha kochane mi sterczą...

nikt nie szuka takiego cuda???:shake:

Posted

an-na4 napisał(a):
Chyba jestem namolna, ale nie potrafię tu znaleźć numeru konta. Prosiłabym więc o jakieś namiary

Oby wszyscy namoni byli tacy jak Ty ;)

Podaję konto

Numer konta:
78213000042001038801430001

VWBank

ALARMOWY FUNDUSZ NADZIEI NA ŻYCIE
UL.JAGIEŁŁY 5 M 19
14-100 OSTRÓDA

z dopiskiem "Ostróda"

dziekujemy :Rose:

Posted

pucka69 napisał(a):
1.To jest już nr fundacji? Mam zmienić w zdefiniowanych?
2. Mam Figę-Foksię wyrzucić z allegro? Bo ma domek?

Pucuś Ty mi tu nikogo narazie nie wyrzucaj :eviltong: póki nie dojedzie na miejse póty jeszcze się nie cieszę....

tak to jest konto fundacji...możesz sobie nawet darowizny już odpisywać :evil_lol: (chyba:cool3: )...

buziak Ciotka

Guest Elżbieta481
Posted

Czy schronisko w Ostródzie jest zgłoszone na molosach?Tam będzie głosowanie nad podziałem 900kg karmy...
Ela

Posted

waldi481 napisał(a):
Czy schronisko w Ostródzie jest zgłoszone na molosach?Tam będzie głosowanie nad podziałem 900kg karmy...
Ela

czekaj, czekaj....chyba Hebanova miała zgłosić...ale czy dała radę w tym natłoku spraw nie mam pojęcia...