Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ostróda, dajcie nowe zdjęcie Gali, napiszcie coś więcej o niej, ponownie umieszczę w ogłoszeniach.
Ja wiem, że nie wyprowadzacie, taka jest, niestety, rzeczywistość, ale wstawcie nowe zdjęcia, dajcie nowe informacje. Bardzo proszę o zdjęcia...
Ja ciągle myślę , jak jej pomóc.
DT nie wchodzi w grę, bo po początkowej euforii i podnoszeniu wątku, zostaniemy z długami.
Boksiowate bez człowieka dziczeją, jeszcze trochę i nie będzie nadawała się do adopcji.
Mateusz, może Ty zrobisz zdjęcia?

Posted

AgusiaTerierka napisał(a):
Ostróda, dajcie nowe zdjęcie Gali, napiszcie coś więcej o niej, ponownie umieszczę w ogłoszeniach.
Ja wiem, że nie wyprowadzacie, taka jest, niestety, rzeczywistość, ale wstawcie nowe zdjęcia, dajcie nowe informacje. Bardzo proszę o zdjęcia...
Ja ciągle myślę , jak jej pomóc.
DT nie wchodzi w grę, bo po początkowej euforii i podnoszeniu wątku, zostaniemy z długami.
Boksiowate bez człowieka dziczeją, jeszcze trochę i nie będzie nadawała się do adopcji.
Mateusz, może Ty zrobisz zdjęcia?

Agusia... chcieliśmy w tą sobotę porobić zdjęcia i nie dało rady, bo wiata z Galą jest zaraz połączona z boksem dla mniejszych suń. A w sobotę było takie błoto, że nie dało w zupełności rady... Teraz jest jakoś sucho, więc postaramy się z Matuszem pojechać w tygodniu do schronu i wejść na boks porobić zdjęcia...oki:)

Posted

Matusz czy założyłes wątek Puszkowi...?

Marta czy robiłaś zdjęcia temu psiakowi co jest z Milusiem i Milordem?...można by go wstawić na stronę....ostródzkiego forum ....na nasz wątek psiaków znalezionych...

mateusz bardzo Cię prosze wstaw tam fotkę naszego husky-malamuta...z dopiskiem, że bardzo tęskni...i nie je...

Sproket ja niestety nie daję rady obecnym obowiązkom więc na chwilę obecną nie jestem w stanie Ci pomóc...

Posted

Aga_Mazury napisał(a):
Matusz czy założyłes wątek Puszkowi...?

Marta czy robiłaś zdjęcia temu psiakowi co jest z Milusiem i Milordem?...można by go wstawić na stronę....ostródzkiego forum ....na nasz wątek psiaków znalezionych...

mateusz bardzo Cię prosze wstaw tam fotkę naszego husky-malamuta...z dopiskiem, że bardzo tęskni...i nie je...

Sproket ja niestety nie daję rady obecnym obowiązkom więc na chwilę obecną nie jestem w stanie Ci pomóc...

Aguś ja poproszę o zdjęcia na PW wszystkie jakie masz Puszka, Boogie, tego sznaucera i tego kudłacza... czekam ;)

a fotka husky była wstawiona już wcześniej...

Posted

matusz5 napisał(a):
Aguś ja poproszę o zdjęcia na PW wszystkie jakie masz Puszka, Boogie, tego sznaucera i tego kudłacza... czekam ;)

a fotka husky była wstawiona już wcześniej...

ja pisałam o wstawieniu jej na forum ostródzkie...w temacie jaki załozyłam

Posted

Szkoda że wszyscy są tak zabiegani że nie mogą podjąć sie przesyłania zdjęć psów które są w schronisku.
No cóż z powodu odległośći ja nie mogę tego zrobić a wiec nie mogę podjąć się zrobienia strony schroniska :(
Jeżeli jednak byście zmienili zdanie ewentualnie znajdziecie troszkę więcej czasu poniżej przesyłam link strony, gdzie oferują wykonanie darmowe stron internetowych dla schronisk.
http://www.schronisko.net/index.php?pg=oferta

Posted

jamnisiowatej z biura jednak Pani nie weźmie.....

mała bialutka....pewnie tez nie pójdzie do planowanej adopcji...

psiak który siedział obok Padusia....taki wilkowaty (sympatyczny) poszedł do domu i za kilka godzin go przywieźli....słodziaka naszego...

co za pech

Posted

Aga_Mazury napisał(a):
jamnisiowatej z biura jednak Pani nie weźmie.....

mała bialutka....pewnie tez nie pójdzie do planowanej adopcji...

psiak który siedział obok Padusia....taki wilkowaty (sympatyczny) poszedł do domu i za kilka godzin go przywieźli....słodziaka naszego...

co za pech

ja pier.............:-(:-(

Posted

Czekam na wątki przuroczej delikatnej suni Boogie, suni ....i teraz nie wiem jak je ponazywano...;)

jamnisi z biura... (ależ ona jest boska....)...i białej maleńkiej....

wątek wspaniałego psa wyrzuconego z samochodu :angryy: tego, który siedzi z Śliczną razem....

i chyba tej sunieczki co justyna się w niej zakochała...

(mamy podobnego Pana ;)) jak ona)