sisia0 Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 ta jamnisia z biura jest cudna owszem...mieli ją odebrać ale niestety ... podobno sie nie zglosili i najpardo podobniej odwidzialo im sie wrrrr....... ja zakładam temu pieskowi co siedzi z śliczną - Bogusiowi. ale dopiero wieczorem tak samo jak bazarek. Mogę też wziąść tę jamnisie z biura bo mam zdjecia z dzisiejszego spacerku :D:D Ale wszystko wieczorem. a co z tym kotkiem co byl w klatce? ten taki piszczący ? - ?? Quote
Matusz Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 wiem, że tej jamnisi wątek ma założyć lidka_park ! Quote
Aga_Mazury Posted July 21, 2007 Author Posted July 21, 2007 matusz5 napisał(a):wiem, że tej jamnisi wątek ma założyć lidka_park ! ale lidki nie będzie jeszcze ponad tydzień....więc ...sama nie wiem.....w ogóle okazuje się, że chyba za tydzień to nikogo nie będzie... tylko ja i matusz.... nie wiem jak edzia... już zupełnie dopa będzie ze spacerów Quote
Matusz Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 Aga_Mazury napisał(a):ale lidki nie będzie jeszcze ponad tydzień....więc ...sama nie wiem.....w ogóle okazuje się, że chyba za tydzień to nikogo nie będzie... tylko ja i matusz.... nie wiem jak edzia... już zupełnie dopa będzie ze spacerów no ale bardzo chciała... nie wiem... sami decydujcie, ja tylko poiinformowałem... ja zrobię wątek mojej Boogie, Pyni(tej co dzisiaj ją wyciągnąłem), Puszkowi a tą białą sunię - Czilinkę Marta bierze do siebie do Poznania... Quote
sisia0 Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 matusz5 napisał(a):wiem, że tej jamnisi wątek ma założyć lidka_park ! dobrzeeee nie musisz krzyczeć. nie to nie. to zaloze bogusia. przepraszam ze mnie nie bedzie w sobote ale jade nad morze :cool1: Quote
Matusz Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 sisia0 napisał(a):dobrzeeee nie musisz krzyczeć. nie to nie. to zaloze bogusia. przepraszam ze mnie nie bedzie w sobote ale jade nad morze :cool1: a czy ja krzycze ??:evil_lol::evil_lol::eviltong: Quote
justynavege Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 wątek suni ktora mi zapadła w serce http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=6390541#post6390541 sprawdźcie czy jest taki jak powinien i jesli wiecie cokolwiek jeszzce wpszcie ja mam juz zdjecie Jej w schronisku w Uciechowie i jak tylo ktos bedzie szukał Onki bede polecać Ją mam tylko pytanie gdyby znalazł się domek czy da radę ją przedtem wysterylizować i pozniej pomoc w ewentualnym transporcie Quote
sisia0 Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 matusz5 napisał(a):a czy ja krzycze ??:evil_lol::evil_lol::eviltong: krzyczysz ale nie wazne ...niech jamnisi zalozy kto inny Quote
DarkAngels Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 Hopamy na pierwsza stronkę :) Musicie znaleźć domki :) Quote
Aga_Mazury Posted July 22, 2007 Author Posted July 22, 2007 Przemek jednak nie przyjechałeś..... tutaj plakacik, który zrobiła Marta :) można kopiowac drukować i zostawiać gdzie tylko można... Quote
sisia0 Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 już się robi !!! U mnie na osiedlu się znajdą ... :) Quote
Aga_Mazury Posted July 22, 2007 Author Posted July 22, 2007 sisia0 napisał(a):już się robi !!! U mnie na osiedlu się znajdą ... :) sisia ...tylko pamiętaj, że można je rozwieszać tylko w miejscach do tego wyznaczonych bo mogą ukarac mandatem....może w zaprzyjaźnionych sklepach, lecznicach....itp... ja tez już się zastanawiam gdzie to wywiesić... Quote
DarkAngels Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 Aga_Mazury napisał(a):Przemek jednak nie przyjechałeś..... Aga przepraszam , alenie mogłem. :oops: Gniewasz się? Wiesz przeprowadzam się to znaczy próbuje, bo trzeba nowy dom posprzatac i pomalowac i takie tam :) A może jakoś w tygodniu sie spotkamy w schronisku? Quote
sisia0 Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 Zajrzyjcie na wątek arktika...jakaś adopcja czyżby się szykuje ?????? Quote
Matusz Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 a tutaj taki, nie wiem nawet, chyba jakiś mix boksera z amstafem czy z czym.. nie wiem... to sunia z dużych boksów... wczoraj chciała podejść do mnie do siatki ale coś ją blokowało... mam tylko te dwa zdjęcia Quote
Matusz Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 jeszcze sunia z bosku Lonli taka dobkowata, bardzo sympatyczna i chcąca do człowieka... stawała łapkami o kraty, widać, że chce do swojego człowieka. wczoraj podczas robienia zdjęć ochlapała mnie troszkę i aparat,dlatego tylko 3 zdjęcia mam tutaj jej wątek http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=6396991 Quote
Matusz Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 i jeszcze jedna onkowta sunia też z boksu Lonli tylko takie zdjęcia mam, gdyż sunia tak bardzo chciała do człowieka, że opierała się tylko o siatkę, albo wtykała nosek, aby ją pogłaskać jeśli ktoś chciałby założyć suni wątek to bardzo proszę, w najbliższym czasie spróbuję dowiedzieć się skąd trafiła sunia i ile ma lat... Quote
justynavege Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 :placz: ja załozę ale obiecajcie ze bedziecie się watkiem opiekować bo ja juz mam tyle psich bied ze nie wyrabiam czekam na info na pw Quote
justynavege Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 Osrtódziaki kochane zapraszam na watek uciechowa zajrzyjcie http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=28656&page=661 Lonli na honorowym miejscu w pokoju dla wolontariuszy wląsnoręczne wyremontowanym przez rotek_ Quote
Tweety Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 A gdzie są, kurcze, zdjęcia Ghandiego i malutkich kociuchów???:mad: Quote
Matusz Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 Tweety napisał(a):A gdzie są, kurcze, zdjęcia Ghandiego i malutkich kociuchów???:mad: są na dysku... może dzisiaj uda mi się wstawić, ale nie obiecuję... jestem po weselu, i caly czas wstawiam zdjęcia ze wczorajszych spacerów:cool3: Quote
justynavege Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 matusz5 napisał(a):Ostródzianie:eviltong::eviltong: Ostródziaki :eviltong: :evil_lol: Quote
Recommended Posts