Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

POmyślcie ciepło o malenkim kotku (matusz a nie robiłeś właśnie jemu tydzień temu zdjęcia w tej klatce?)....który najprawdopodobniej umiera w schronisku...............:placz:

Posted

Aga_Mazury napisał(a):
Bardzo prosze Ostródę i przyjaciół Ostródy o zarejestrowanie się na portalu i oddanie głosu na LULU....5 miesięćzną ONkę, która umiera...i w najlepszych okolicznościach przeżyje może rok....

link do głosowania

http://4lapy.forumowisko.net/viewtopic.php?t=149&postdays=0&postorder=asc&start=40&sid=7b5ac44203a372f5335c5628d7349132

zaglosowalam zaraz poproszę uciechowiakow o glosy

Posted

Aga_Mazury napisał(a):
POmyślcie ciepło o malenkim kotku (matusz a nie robiłeś właśnie jemu tydzień temu zdjęcia w tej klatce?)....który najprawdopodobniej umiera w schronisku...............:placz:

mam jego zdjęcia , on umiera, ma białaczkę :placz::placz:

Posted

o BOZE ! to ten co byl w klatce tydzien temu cały i zdrowy.... czy nie da mu sie jakos pomoc ????????? jakies leki czy cos ?????? i tak sobie poprostu umiera..... sam !!!
przeciez jak bym znala sprawe to bym przy nim zostala az do konca ( juz mnie wzieło) :shake: :-( :-( :-( :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz:

Posted

neverend napisał(a):
Słuchajcie...czy temu kotku można jeszcze jakoś pomóc na te ostatnie dni? Powiedzcie jak... proszę...

żadnego ratunku nie ma dla niego??!!! :placz: :placz: :placz: I tak po prostu odchodzi, sam, leżąc w klatce, bez człowieka, bez głaskania po łepku, bez ciepłego słowa???

Posted

jacy ludzie sa glupi.... przychodzi dzisiaj baba do schroniska i chce malego szczeniaka bo duzego ma. i duzego chce oddac... no co to za baba oddaje szczeniaka tylko dlatego boo jej podrosl i chce wziasc kolejnego...a jak tamten urosnie to co tez go zamieni.... wrrrrrr naszczescie nie udalo jej sie

Posted

jeszcze dzisiaj sie dowiedzielismy (ja i mateusz) ze urodzilo sie 8 szczeniaczkow i ze nie tylko ten kotek poszedl za teczowy most... :( oprocz niego poszedl jeszcze jeden maly i jeden duzy...tez na bialaczke :(

Posted

sisia0 napisał(a):
jacy ludzie sa glupi.... przychodzi dzisiaj baba do schroniska i chce malego szczeniaka bo duzego ma. i duzego chce oddac... no co to za baba oddaje szczeniaka tylko dlatego boo jej podrosl i chce wziasc kolejnego...a jak tamten urosnie to co tez go zamieni.... wrrrrrr naszczescie nie udalo jej sie

ta baba jest po prostu nienormalna:angryy:

Posted

Wczoraj od godziny 13.00 do godz. 15.00 w okolicah sklepu Carrefour w Ostródzie błakał się psiak biały foksterierowaty...w obroży z urwaną do połowy smyczą....

tyle czasu tam byłam....i niestety nikt po psiaka nie przyszedł....pies biegał między samochodami szukając Pana.....na wołanie podchodził na odległość pół metra i nie bliżej....

ktoś z całą pewnością go zostawił właśnie w tym miejscu....pies oddalał się na chwilę i wracał cały czas na parking przed sklepem...widac było, że jest spanikowany dośc mocno....

Ostródo...jeśli coś słyszeliście, może jakieś ogłoszenie...komuś zaginął....no nie wiem....