Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

justynavege napisał(a):
Ostródziaki :eviltong: :evil_lol:

a ty jesteś Dzierżowniak ??:evil_lol::evil_lol::eviltong: Dzierżoniowianka??:evil_lol::eviltong:

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

matusz5 napisał(a):
są na dysku...

może dzisiaj uda mi się wstawić, ale nie obiecuję...

jestem po weselu, i caly czas wstawiam zdjęcia ze wczorajszych spacerów:cool3:

przeslij mi na maila Ghandiego, bo musze wysłać komuś kto na niego wpłacał i juz długo czeka

Posted

Tak sobie przeglądałam wątek ostródzki.... od początku aż do tej strony.... widzę że Agnieszka bardzo wiele zrobiłaś dla Ostródy. Dziękuję :* Mateusz i never i lidka i przemas o was też nie zapomniałam. DZiękuję Wam ! I żaluję że wcześniej mnie przy was nie było.... :(A mam takie pytanie .. czy wy na świeta Bożego Narodzenia robiliście jakąś Wigilię w schronisku ? czy jak ?

Posted

sisia0 napisał(a):
Tak sobie przeglądałam wątek ostródzki.... od początku aż do tej strony.... widzę że Agnieszka bardzo wiele zrobiłaś dla Ostródy. Dziękuję :* Mateusz i never i lidka i przemas o was też nie zapomniałam. DZiękuję Wam ! I żaluję że wcześniej mnie przy was nie było.... :(A mam takie pytanie .. czy wy na świeta Bożego Narodzenia robiliście jakąś Wigilię w schronisku ? czy jak ?

z tego co wiem, to nie było...

Posted

matusz5 napisał(a):
Aguś jutro 8.15 zbiórka ??

Matusz, o kotach mi pamiętaj :mad: Bo w końcu przyjadę i Ci przyleję:razz: Mruśkowi się poskarży, że nie dbasz o kociuchy i będzie Cię wirutalnie prześladował

Posted

Tweety napisał(a):
Matusz, o kotach mi pamiętaj :mad: Bo w końcu przyjadę i Ci przyleję:razz: Mruśkowi się poskarży, że nie dbasz o kociuchy i będzie Cię wirutalnie prześladował

dobra, czekam na Ciebie ! :diabloti::diabloti: