Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kajusza napisał(a):
.... Gosia - a ja mam jeszcze pytanie odnośnie kasiorki ... ile przelać za tą wycieczkę?
i czy zaszczepiłaś Gadzinę (na wirusówki), czy wetka obejrzała te jej uszy i jak z odrobaczaniem? Rozmawialyśmy, że ją odrobaczysz swoimi środkami .. to nadal aktualne, czy coś przelać na zakup robalobójczych środków? ......

Kajusza napisał(a):
.... Gosia, ja jeszcze przypomnę się o kwote ze weta, którą Tobie przelać.

Kajusza napisał(a):
...... a tak przy okazji - podeślij Koelce nr konta, kasę przelejemy ... i podaj koszty wizyty u weta ;-)

Gosia ponownie się przypomnę o nr konta i napisz też ile przelać za wizytę u weta na ściągnięciu szwów, ile przelać na szczepienie jej na wirusówki, oraz na zrobienie jej morfologii i biochemii. To wszystko razem Ci przelejemy. Zależy mi, żeby na bieżąco się rozliczać :-) żeby Gadzinie długów nie narobić ;-)

Posted

Kajusza napisał(a):
Gosia ponownie się przypomnę o nr konta i napisz też ile przelać za wizytę u weta na ściągnięciu szwów, ile przelać na szczepienie jej na wirusówki, oraz na zrobienie jej morfologii i biochemii. To wszystko razem Ci przelejemy. Zależy mi, żeby na bieżąco się rozliczać :-) żeby Gadzinie długów nie narobić ;-)

W sobote pojade z Gadzina na szczepienie, wezme rachunek i wtedy sie rozliczymy:)
A konto wyslalam dzisiaj jakos.

Posted

furciaczek napisał(a):
W sobote pojade z Gadzina na szczepienie, wezme rachunek i wtedy sie rozliczymy:)
A konto wyslalam dzisiaj jakos.

ok, dzięki :-) widocznie Ela jeszcze nie przeczytała pw ;-)

Posted

Kajusza napisał(a):
hahahhaha, to my się chyba nigdy nie zdecydujemy ;-) ...... Bożenka, do kiedy trzeba wybrać zdjęcie ;-)

Bożenki nie będzie do niedzieli wieczorem ... pojechała na weekend z mężem :razz: i dziewczynkami

na wątku kalendarzowym jest taki wpis

chita napisał(a):
wow :evil_lol:

aida nie musisz nic rezerwowac, wklajamy do piatku wiec damy rade;) mysle ze Gandzi i donki to moze Kajusza cos wybierze? brakuje nam zimowych fotek:cool3:
a na Dumki watku zaraz cos poszukamy:)

więc chyba do dziś

Posted

aha ..... to chyba ja wybieram :evil_lol: .... czyli wiemy które zdjęcie będzie w kalendarzu :diabloti:

A Bożenka to ma za dobrze, niedość, że wolny weekend, to jeszcze wyjazd, i jeszcze z psami .... no i mężem :eviltong:

Posted

Kajusza napisał(a):
Głosowanie do kalendarza sie zaczęło! to ja bardzo proszę o głosowanie na fotkę nr 15 (czyli wegetkę), jak coś wygramy to kasa pójdzie na gorzowskiej bulowate :-)
to głosujemy: http://www.dogomania.pl/threads/217513-GŁOSUJEMY-!-fotoBazar-do-kalendarza-dogo!!!-do-03.12-g-23.00

A na bazarku z psimi gadżetami dodałam nowe fanty, serdecznie zapraszam :-) http://www.dogomania.pl/threads/218148-DODAŁAM-PREPARAT-NA-STAWY-Wszystko-dla-psa..na-gorzowskie-TTB-do-30.11.2011

serdecznie dziękuję za pomoc gorzowskim bezdomnym psom!

pomóżcie zdobyć kasę dla bezdomych gorzowiaków!

Posted

Kajusza napisał(a):
aha ..... to chyba ja wybieram :evil_lol: .... czyli wiemy które zdjęcie będzie w kalendarzu :diabloti:

A Bożenka to ma za dobrze, niedość, że wolny weekend, to jeszcze wyjazd, i jeszcze z psami .... no i mężem :eviltong:

No i koniec wekendu:diabloti: Asia powiedziała że koniec bazarku pachnącego a ja niedowiarek w samochód i do domu:evil_lol: co by wszystko zobaczyć:eviltong:

Posted

aida napisał(a):
No i koniec wekendu:diabloti: Asia powiedziała że koniec bazarku pachnącego a ja niedowiarek w samochód i do domu:evil_lol: co by wszystko zobaczyć:eviltong:

pewnie .... wszystkie perfumki rozeszły się jak świeże bułeczki .... ja załapałam się na jeden :-) .......... a będzie jeszcze kolejna edycja?

Gosia .... i jak tam wycieczka do weta .... wszyscy żyją ;-)

Posted

Kajusza napisał(a):
pewnie .... wszystkie perfumki rozeszły się jak świeże bułeczki .... ja załapałam się na jeden :-) .......... a będzie jeszcze kolejna edycja?

I co tu robić bazarki jak nie zdąży człowiek sobie powąchać a już nie ma co:angryy:

Posted

aida napisał(a):
I co tu robić bazarki jak nie zdąży człowiek sobie powąchać a już nie ma co:angryy:

dokładnie, ledwo weszłam a tu już nie było w czym wybierać :-P

Posted

do znudzenia będę prosiła .....kto nie głosował, to niech zagłosuje prosze na zdjęcie nr 15, Hermesowi bardzo przyda się wygrana, w chwili obecnej jesteśmy na 3 miejcu, czyli trzeba tylko utrzymać tą pozycje a 100zł wpadnie do skarbonki białasa ..... rozsyłajce prośbę po zaprzyjaźnionych wątkach, proszę w imieniu Hermesa
http://www.dogomania.pl/threads/217513-GŁOSUJEMY-!-fotoBazar-do-kalendarza-dogo!!!-do-03.12-g-23.00

przecież to cudo, nie pies :-) ..... szkoda, żeby zimę spędził w schronie albo trafił do jakiego pseudo :-(

Furciaczek - na pw wyślę ci mój adres, to wyslij mi rachunek za pobyt Gandzi u ciebie od 23.11 do 23.12 br. Dzięki z góry :-) I jak znajdziesz chwile to wklej skan książeczki ze szczepieniami i rachunkiem za weta, to uzupełnie rozliczeniowy post.

Posted

Kajusza napisał(a):
Furciaczek - na pw wyślę ci mój adres, to wyslij mi rachunek za pobyt Gandzi u ciebie od 23.11 do 23.12 br. Dzięki z góry :-) I jak znajdziesz chwile to wklej skan książeczki ze szczepieniami i rachunkiem za weta, to uzupełnie rozliczeniowy post.

a krew do badania może przy okazji wzięta ?
Aniu jak z Gosią ustalałaś ?