Kajusza Posted November 24, 2011 Author Posted November 24, 2011 czikusiowa napisał(a):ja jestem za zdjęciem nr 2 :p to czekamy na jeszcze kilka opinii ;-) albo może inną propozycje :-D Quote
Karro Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 a mi sie najbardziej podoba zdjecie numer 1 :) Quote
Kajusza Posted November 24, 2011 Author Posted November 24, 2011 Kajusza napisał(a):.... Gosia - a ja mam jeszcze pytanie odnośnie kasiorki ... ile przelać za tą wycieczkę? i czy zaszczepiłaś Gadzinę (na wirusówki), czy wetka obejrzała te jej uszy i jak z odrobaczaniem? Rozmawialyśmy, że ją odrobaczysz swoimi środkami .. to nadal aktualne, czy coś przelać na zakup robalobójczych środków? ...... Kajusza napisał(a):.... Gosia, ja jeszcze przypomnę się o kwote ze weta, którą Tobie przelać. Kajusza napisał(a):...... a tak przy okazji - podeślij Koelce nr konta, kasę przelejemy ... i podaj koszty wizyty u weta ;-) Gosia ponownie się przypomnę o nr konta i napisz też ile przelać za wizytę u weta na ściągnięciu szwów, ile przelać na szczepienie jej na wirusówki, oraz na zrobienie jej morfologii i biochemii. To wszystko razem Ci przelejemy. Zależy mi, żeby na bieżąco się rozliczać :-) żeby Gadzinie długów nie narobić ;-) Quote
furciaczek Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 Kajusza napisał(a):Gosia ponownie się przypomnę o nr konta i napisz też ile przelać za wizytę u weta na ściągnięciu szwów, ile przelać na szczepienie jej na wirusówki, oraz na zrobienie jej morfologii i biochemii. To wszystko razem Ci przelejemy. Zależy mi, żeby na bieżąco się rozliczać :-) żeby Gadzinie długów nie narobić ;-) W sobote pojade z Gadzina na szczepienie, wezme rachunek i wtedy sie rozliczymy:) A konto wyslalam dzisiaj jakos. Quote
Kajusza Posted November 24, 2011 Author Posted November 24, 2011 furciaczek napisał(a):W sobote pojade z Gadzina na szczepienie, wezme rachunek i wtedy sie rozliczymy:) A konto wyslalam dzisiaj jakos. ok, dzięki :-) widocznie Ela jeszcze nie przeczytała pw ;-) Quote
koelka Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 Odczytałam pw i zrobiłam przelew. A co do zdjęcia to mi się podoba nr 2:) Quote
Kajusza Posted November 25, 2011 Author Posted November 25, 2011 hahahhaha, to my się chyba nigdy nie zdecydujemy ;-) ...... Bożenka, do kiedy trzeba wybrać zdjęcie ;-) Quote
fioneczka Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 Kajusza napisał(a):hahahhaha, to my się chyba nigdy nie zdecydujemy ;-) ...... Bożenka, do kiedy trzeba wybrać zdjęcie ;-) Bożenki nie będzie do niedzieli wieczorem ... pojechała na weekend z mężem :razz: i dziewczynkami na wątku kalendarzowym jest taki wpis chita napisał(a):wow :evil_lol: aida nie musisz nic rezerwowac, wklajamy do piatku wiec damy rade;) mysle ze Gandzi i donki to moze Kajusza cos wybierze? brakuje nam zimowych fotek:cool3: a na Dumki watku zaraz cos poszukamy:) więc chyba do dziś Quote
chita Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 do dzis do pólnocy:) pamietajcie tylko o wyslaniu oryginalu na maila;) Quote
Kajusza Posted November 25, 2011 Author Posted November 25, 2011 aha ..... to chyba ja wybieram :evil_lol: .... czyli wiemy które zdjęcie będzie w kalendarzu :diabloti: A Bożenka to ma za dobrze, niedość, że wolny weekend, to jeszcze wyjazd, i jeszcze z psami .... no i mężem :eviltong: Quote
fioneczka Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 a ja przylazłam zaprosić na bazarek dla Cześka[SIZE=2] [SIZE=3]PACHNĄCO I ZMYSŁOWO cz II http://www.dogomania.pl/threads/218374-cz-II-bardzo-PACHN%C4%84CO-I-ZMYS%C5%81OWO-na-Cze%C5%9Bka-do-2.12.2011 Quote
Kajusza Posted November 25, 2011 Author Posted November 25, 2011 fioneczka napisał(a):a ja przylazłam zaprosić na bazarek dla Cześka[SIZE=2] [SIZE=3]PACHNĄCO I ZMYSŁOWO cz II http://www.dogomania.pl/threads/218374-cz-II-bardzo-PACHN%C4%84CO-I-ZMYS%C5%81OWO-na-Cze%C5%9Bka-do-2.12.2011 juz tam lece ...... Quote
chita Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 Kajusza upewnij sie ze Gosia ma oryginal i wysle na maila, to jedyny warunek pojawienia sie fotki w kalendarzu;) Quote
Kajusza Posted November 26, 2011 Author Posted November 26, 2011 Kajusza napisał(a):Głosowanie do kalendarza sie zaczęło! to ja bardzo proszę o głosowanie na fotkę nr 15 (czyli wegetkę), jak coś wygramy to kasa pójdzie na gorzowskiej bulowate :-) to głosujemy: http://www.dogomania.pl/threads/217513-GŁOSUJEMY-!-fotoBazar-do-kalendarza-dogo!!!-do-03.12-g-23.00 A na bazarku z psimi gadżetami dodałam nowe fanty, serdecznie zapraszam :-) http://www.dogomania.pl/threads/218148-DODAŁAM-PREPARAT-NA-STAWY-Wszystko-dla-psa..na-gorzowskie-TTB-do-30.11.2011 serdecznie dziękuję za pomoc gorzowskim bezdomnym psom! pomóżcie zdobyć kasę dla bezdomych gorzowiaków! Quote
aida Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 Kajusza napisał(a):aha ..... to chyba ja wybieram :evil_lol: .... czyli wiemy które zdjęcie będzie w kalendarzu :diabloti: A Bożenka to ma za dobrze, niedość, że wolny weekend, to jeszcze wyjazd, i jeszcze z psami .... no i mężem :eviltong: No i koniec wekendu:diabloti: Asia powiedziała że koniec bazarku pachnącego a ja niedowiarek w samochód i do domu:evil_lol: co by wszystko zobaczyć:eviltong: Quote
Kajusza Posted November 26, 2011 Author Posted November 26, 2011 aida napisał(a):No i koniec wekendu:diabloti: Asia powiedziała że koniec bazarku pachnącego a ja niedowiarek w samochód i do domu:evil_lol: co by wszystko zobaczyć:eviltong: pewnie .... wszystkie perfumki rozeszły się jak świeże bułeczki .... ja załapałam się na jeden :-) .......... a będzie jeszcze kolejna edycja? Gosia .... i jak tam wycieczka do weta .... wszyscy żyją ;-) Quote
aida Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 Kajusza napisał(a):pewnie .... wszystkie perfumki rozeszły się jak świeże bułeczki .... ja załapałam się na jeden :-) .......... a będzie jeszcze kolejna edycja? I co tu robić bazarki jak nie zdąży człowiek sobie powąchać a już nie ma co:angryy: Quote
Kajusza Posted November 26, 2011 Author Posted November 26, 2011 aida napisał(a):I co tu robić bazarki jak nie zdąży człowiek sobie powąchać a już nie ma co:angryy: dokładnie, ledwo weszłam a tu już nie było w czym wybierać :-P Quote
Alicja Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 a ja nawet nie powąchałam :lol: nawet kawe kupiłam :evil_lol: Quote
fioneczka Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 aida napisał(a):I co tu robić bazarki jak nie zdąży człowiek sobie powąchać a już nie ma co:angryy: :oops::oops: tak mi wstyd Bożenko :-( Quote
Kajusza Posted November 28, 2011 Author Posted November 28, 2011 do znudzenia będę prosiła .....kto nie głosował, to niech zagłosuje prosze na zdjęcie nr 15, Hermesowi bardzo przyda się wygrana, w chwili obecnej jesteśmy na 3 miejcu, czyli trzeba tylko utrzymać tą pozycje a 100zł wpadnie do skarbonki białasa ..... rozsyłajce prośbę po zaprzyjaźnionych wątkach, proszę w imieniu Hermesa http://www.dogomania.pl/threads/217513-GŁOSUJEMY-!-fotoBazar-do-kalendarza-dogo!!!-do-03.12-g-23.00 przecież to cudo, nie pies :-) ..... szkoda, żeby zimę spędził w schronie albo trafił do jakiego pseudo :-( Furciaczek - na pw wyślę ci mój adres, to wyslij mi rachunek za pobyt Gandzi u ciebie od 23.11 do 23.12 br. Dzięki z góry :-) I jak znajdziesz chwile to wklej skan książeczki ze szczepieniami i rachunkiem za weta, to uzupełnie rozliczeniowy post. Quote
fioneczka Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 Kajusza napisał(a):Furciaczek - na pw wyślę ci mój adres, to wyslij mi rachunek za pobyt Gandzi u ciebie od 23.11 do 23.12 br. Dzięki z góry :-) I jak znajdziesz chwile to wklej skan książeczki ze szczepieniami i rachunkiem za weta, to uzupełnie rozliczeniowy post. a krew do badania może przy okazji wzięta ? Aniu jak z Gosią ustalałaś ? Quote
Recommended Posts