Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Donvitow napisał(a):
ble,ble,ble. Kuba stawiam zgrzewkę piwa za jutrzejsze foty Twoje ze spaceru z tą małą, egzaltowaną awanturnicą.

A czemu nie Gosi ta zgrzewka piwa:evil_lol:
Rozumiem że męska solidarność:diabloti:

Posted

Donvitow napisał(a):
ble,ble,ble. Kuba stawiam zgrzewkę piwa za jutrzejsze foty Twoje ze spaceru z tą małą, egzaltowaną awanturnicą.

furciaczek napisał(a):
Chodzi o Gandzie czy o mnie?:diabloti::evil_lol:

hahahaha, dobre :-D

Posted

Kajusza napisał(a):
to zapraszam na kolejny bazarek dla gorzowskich bulowatych ... tym razem to "Wszystko dla psa" :-)

Teraz ja depczę Ci po piętach ze świątecznym bazarkiem... :diabloti:

Gipsowe aniołki na choinkę...
...
na gorzowskie bullki (też Donę i Gandzię) oraz inne bezdomniaki

http://www.dogomania.pl/threads/218145-Choinkowe-anio%C5%82ki-z-gipsu-dla-gorzowskich-bezdomniak%C3%B3w-6-z%C5%82-do-10.12.-g.20.00?p=18049906#post18049906

Posted

Donvitow napisał(a):
Mam takiego w schronie- Karo.
Dwa spacery ok a następny totalna porażka.
Buziaki.

U Gadziny widac zmiane, jest nieco spokojniejsza...nie lata jak poparzona bez celu, nie nakreca sie dramatycznie na wszystko. Wiadomo czasami zdazaja sie wpadki...porwanie i rozgryzienie wiadra itp ale w ostatnim czasie sporadycznie. Najgorszy jest pierwszy moment spaceru, leci jak z procy i patrzy co by tu pochwycic, potem w miare ok.

Posted

Dzięki Gosia za filmik :-) Fajnie zobaczyć Gandzie "na żywo" ;-) ........ a tak przy okazji - podeślij Koelce nr konta, kasę przelejemy ... i podaj koszty wizyty u weta ;-)

Posted

Jak opanuje "pusc" na mniej atrakcyjne przedmioty to zaczniemy powoli wprowadzac smycz. A jak przyjdzie dzien w ktorym da sobie przypiac smycz normalnie i przejdziemy kawalek...to nawet ja padne na zawal:evil_lol::evil_lol:

Mam jeszcze filmik ze spaceru ale nie moge cos wgrac.
Mniej zywa...bo na fotach ;)

Posted

mi sie podobają te:

najbardziej to:

i te

Bożenko wybierz które Tobie sie najbardziej podoba :-)

Wczoraj rozmawiałam z Robertem, bratem opiekuna Zeusa. Poważnie myśli z dziewczyną nad adopcją Gandzi, są świadomi jej problemów. Nie są gotowi jeszcze jej wziąść, ale reaalnie mogli by po nia przyjechać pomiędzy Świętami a Sylwestrem, najważniejsze dla nich jest aby opanowała podstawy chodzenia na smyczy ;-) Także prosze trzymać kciuki aby wszystko sie udało i Gandzia Nowy Rok przywitała w nowym domu. Ja, jako urodzony czarnowidz ;-) oczywiście nie twierdze, że na 100% Gandzia pojedzie do Roberta, bo różnie to może być, pies i on z dziewczyną muszą się poznać, polubić i nie mieć żadnych wątpliwości - wtedy będę spokojna o jej los :-)