Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Karrrolina napisał(a):
Poproszę dane do przelewu (jeśli przeoczyłam to przepraszam, ale dziś nie mam czasu "nadrabiać" wątek). W poniedziałek zrobię przelew (stała deklaracja 20 zł). Co u Wielkoluda? ;)

wariusek napisał(a):
Witam! Prosze o nr do przelewu
Pozdrawiam i powodzenia chlopakowi i wam zycze!!!

Wysłałam dane do przelewów.

Dziewczyny kochane... Aramis nie może trafić do przypadkowego hoteliku...
Musi się nim zająć osoba naprawdę znająca się na rzeczy...
Więcej można złego zrobić niż dobrego umieszczając go tam "gdzie jest tanio".

Posted

[quote name='magda222']Wysłałam dane do przelewów.

też wysłałam nr konta, ale do wariusek, bo Karrolina zadeklarowała deklarację stałą, a konto do tych deklaracji będę rozsyłać, jak Aramis będzie miał "wychodzić" z punktu;

i podaję link do hotelu już wcześniej tu zachwalanego p. Marka:
http://www.szkoladlapsow.com/

Posted

[quote name='magda222']

I po raz kolejny się zgadzam.Kochane naprawdę nie chcę się po raz setny powtarzać,ze Aramis nie jest psiakiem tak jak każdy inny.On nie potrzebuje tylko hotelu,on potrzebuje hotelu ZE SZKOLENIEM.

Ktoś zaproponował hotelik w Węgrzcach,owszem mamy tam psy,bardzo sobie cenimy Panią Anetę,ale Pani Aneta nie prowadzi szkoleń i ma same niewielkie,łagodne psiaki mieszkające razem.Bardzo proszę jak już się rozglądamy to w kryteriach jakie potrzebujemy,a nie byle gdzie byle hotel.

To ma być hotel (po raz setny) ZE SZKOLENIEM,renomowany.W żadne inne miejsce pies nie pojedzie!

Z Panem Markiem będziemy się kontaktować po niedzieli.

Posted

[quote name='Avilia']I po raz kolejny się zgadzam.Kochane naprawdę nie chcę się po raz setny powtarzać,ze Aramis nie jest psiakiem tak jak każdy inny.On nie potrzebuje tylko hotelu,on potrzebuje hotelu ZE SZKOLENIEM.

Ktoś zaproponował hotelik w Węgrzcach,owszem mamy tam psy,bardzo sobie cenimy Panią Anetę,ale Pani Aneta nie prowadzi szkoleń i ma same niewielkie,łagodne psiaki mieszkające razem.Bardzo proszę jak już się rozglądamy to w kryteriach jakie potrzebujemy,a nie byle gdzie byle hotel.

To ma być hotel (po raz setny) ZE SZKOLENIEM,renomowany.W żadne inne miejsce pies nie pojedzie!

ja też się zgadzam, że to musi być hotel ze szkoleniem i to z potwierdzonymi sukcesami z psami takimi jak Aramis; o takie wypisywanie takich propozycji apelowałam i apeluję;

jednocześnie dziękujemy za pomoc;

Posted

[quote name='Avilia']I po raz kolejny się zgadzam.Kochane naprawdę nie chcę się po raz setny powtarzać,ze Aramis nie jest psiakiem tak jak każdy inny.On nie potrzebuje tylko hotelu,on potrzebuje hotelu ZE SZKOLENIEM.

Ja tylko skopiowałam to co przesłała mi Limba.

Posted

W Bogatyni był Bary,mix dobka z onkiem. Psiak najpierw po bardzo poważnym pogryzieniu w schronisku trafił o mnie, gdy go wyleczyłam pojechał do Bogatyni, ponieważ trauma wyzwoliła w nim koszmarną agresję do innych psów (są u mnie psy, które nie tolerują innych psów, ale przypadek Barego był dużo trudniejszy, nie byłam w stanie nad nim zapanować i zaczął być zagrożeniem dla innych zwierząt a przy tym i dla mnie). Pan Marek bardzo fajnie wyprowadził Barego na prostą, psiak siedział tam rok, bo mimo jego młodego wieku zainteresowanie adopcją było zerowe, ale w końcu znalazł się dom na śląsku i Bary dobrze sprawuje się w nowym domu.

Posted

Znajdzie się, znajdzie, za dużo roboty się w to włożyło i całkiem sporo kasy uzbierało, żeby teraz psiaka tam zostawić. Jeśli by się nie znalazł, to w końcu z punktu przetrzymać byłaby wywózka do schroniska, ale nawet nie bierzmy tego pod uwagę!

Posted

pies jest w punkcie przetrzymań a nie w schronisku :roll:
tak, ale trzeba brać również pod uwagę to że się nie uda, co jest prawdopodobne bo nie nazbieramy 600zł a za 400zł nie chcecie go wsadzić więc....

Posted

A moze on poprostu potrzebuje przebywac z człowikeiem i zaufac mu !!!1moze nie wymaga az takich szkoleń

deklaruje 10 zł do konca roku a potem zobacze jak wyrobie z kasą

ALE MUSICIE MI PRZYPOMNIAC JAKBYM ZAPOMNIAŁA OK

Posted

ANETTTA napisał(a):
A moze on poprostu potrzebuje przebywac z człowikeiem i zaufac mu !!!1moze nie wymaga az takich szkoleń

deklaruje 10 zł do konca roku a potem zobacze jak wyrobie z kasą

ALE MUSICIE MI PRZYPOMNIAC JAKBYM ZAPOMNIAŁA OK

Dziękuję kochana!!! :)

To całkiem możliwe, ale nie ma tego jak sprawdzić w takich warunkach...

Posted

Super!! Dziękujemy pięknie dziewczyny!!:loveu:

DEKLARACJE STAŁE:
natalka9860 + tato-30zł
Emiś-20zł
agata51 - 20zł
paulinken- 10 zł ????
beataczl - 10 zł
ewu - 10 zł
tofikowa - 10zł
Aryste - 20zł
Kaas1 - 20zł
winter7 - 40zł
kate78 - 20 dol=60zł
Karrrolina - 20zł
onga - 30zł
madziak25 - 5zł
agat21 - 20zł
Karrolina - 20 zł
RAZEM: 345zł

Ada44 - 200 zł na pierwszy miesiąc pobytu u Jamora + dokładka na drugi miesiąc - tyle ile zabraknie

DEKLARACJE JEDNORAZOWE:
wolf122 - 10 zł do sierpnia ????
monika083 - 10 zł przez 6 miesięcy
stokrotka.af- 20 zł
wiol - ????
Paja - 10 zł
Phase - we wrześniu????
Panna Marple - 50zł
katarzyna09 - 10zł
ulka1108 - ????
takasobieagatka- po wypłacie pomyśli
Lonley -10 zł
lucySxy 20zł
ada44-???
MarcinP- we wrześniu 100 lub 200 zł???
esza - 20 zł od września do końca roku
mparsley- 10 zł
aluś0502 - 20 zł
[B]wariusek - ?
bazarek- ???
ANETTA - 10zł miesięcznie do końca roku
Pani Danusia z fb - 10zł miesięcznie do końca roku

Posted

Czekam aż Mortes poda mi na nowo numer Mirona. Chyba mam niewłaściwy bo nie mogę się dodzwonić i na smsa też nie dostałam odpowiedzi. Miron to kulturalny człowiek więc chyba mam złe namiary...

Posted

Powtórzę to, co już napisalam: biedny płaci dwa razy... Jeśli wybrany zostanie ze względu na cenę hotel niedopasowany do problemów Aramisa, to te pieniądze pójdą w błoto, bo brak odpowiedniego podejścia do psa (a w jego przypadku nie jest to proste) może jeszcze pogorszyć sytuację