magda222 Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 Karrrolina napisał(a):Poproszę dane do przelewu (jeśli przeoczyłam to przepraszam, ale dziś nie mam czasu "nadrabiać" wątek). W poniedziałek zrobię przelew (stała deklaracja 20 zł). Co u Wielkoluda? ;) wariusek napisał(a):Witam! Prosze o nr do przelewu Pozdrawiam i powodzenia chlopakowi i wam zycze!!! Wysłałam dane do przelewów. Dziewczyny kochane... Aramis nie może trafić do przypadkowego hoteliku... Musi się nim zająć osoba naprawdę znająca się na rzeczy... Więcej można złego zrobić niż dobrego umieszczając go tam "gdzie jest tanio". Quote
asiuniab Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 [quote name='magda222']Wysłałam dane do przelewów. Dziewczyny kochane... Aramis nie może trafić do przypadkowego hoteliku... Musi się nim zająć osoba naprawdę znająca się na rzeczy... Więcej można złego zrobić niż dobrego umieszczając go tam "gdzie jest tanio". też wysłałam nr konta, ale do wariusek, bo Karrolina zadeklarowała deklarację stałą, a konto do tych deklaracji będę rozsyłać, jak Aramis będzie miał "wychodzić" z punktu; i podaję link do hotelu już wcześniej tu zachwalanego p. Marka: http://www.szkoladlapsow.com/ Quote
Avilia Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 [quote name='magda222'] Dziewczyny kochane... Aramis nie może trafić do przypadkowego hoteliku... Musi się nim zająć osoba naprawdę znająca się na rzeczy... Więcej można złego zrobić niż dobrego umieszczając go tam "gdzie jest tanio". I po raz kolejny się zgadzam.Kochane naprawdę nie chcę się po raz setny powtarzać,ze Aramis nie jest psiakiem tak jak każdy inny.On nie potrzebuje tylko hotelu,on potrzebuje hotelu ZE SZKOLENIEM. Ktoś zaproponował hotelik w Węgrzcach,owszem mamy tam psy,bardzo sobie cenimy Panią Anetę,ale Pani Aneta nie prowadzi szkoleń i ma same niewielkie,łagodne psiaki mieszkające razem.Bardzo proszę jak już się rozglądamy to w kryteriach jakie potrzebujemy,a nie byle gdzie byle hotel. To ma być hotel (po raz setny) ZE SZKOLENIEM,renomowany.W żadne inne miejsce pies nie pojedzie! Z Panem Markiem będziemy się kontaktować po niedzieli. Quote
asiuniab Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 [quote name='Avilia']I po raz kolejny się zgadzam.Kochane naprawdę nie chcę się po raz setny powtarzać,ze Aramis nie jest psiakiem tak jak każdy inny.On nie potrzebuje tylko hotelu,on potrzebuje hotelu ZE SZKOLENIEM. Ktoś zaproponował hotelik w Węgrzcach,owszem mamy tam psy,bardzo sobie cenimy Panią Anetę,ale Pani Aneta nie prowadzi szkoleń i ma same niewielkie,łagodne psiaki mieszkające razem.Bardzo proszę jak już się rozglądamy to w kryteriach jakie potrzebujemy,a nie byle gdzie byle hotel. To ma być hotel (po raz setny) ZE SZKOLENIEM,renomowany.W żadne inne miejsce pies nie pojedzie! Z Panem Markiem będziemy się kontaktować po niedzieli. ja też się zgadzam, że to musi być hotel ze szkoleniem i to z potwierdzonymi sukcesami z psami takimi jak Aramis; o takie wypisywanie takich propozycji apelowałam i apeluję; jednocześnie dziękujemy za pomoc; Quote
Lonley Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 [quote name='Avilia']I po raz kolejny się zgadzam.Kochane naprawdę nie chcę się po raz setny powtarzać,ze Aramis nie jest psiakiem tak jak każdy inny.On nie potrzebuje tylko hotelu,on potrzebuje hotelu ZE SZKOLENIEM. Ktoś zaproponował hotelik w Węgrzcach,owszem mamy tam psy,bardzo sobie cenimy Panią Anetę,ale Pani Aneta nie prowadzi szkoleń i ma same niewielkie,łagodne psiaki mieszkające razem.Bardzo proszę jak już się rozglądamy to w kryteriach jakie potrzebujemy,a nie byle gdzie byle hotel. To ma być hotel (po raz setny) ZE SZKOLENIEM,renomowany.W żadne inne miejsce pies nie pojedzie! Z Panem Markiem będziemy się kontaktować po niedzieli. Ja tylko skopiowałam to co przesłała mi Limba. Quote
Martika&Aischa Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 Zaciskam kciuki za Aramisa!!!!!!!!!!! Quote
Emiś Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 W Bogatyni był Bary,mix dobka z onkiem. Psiak najpierw po bardzo poważnym pogryzieniu w schronisku trafił o mnie, gdy go wyleczyłam pojechał do Bogatyni, ponieważ trauma wyzwoliła w nim koszmarną agresję do innych psów (są u mnie psy, które nie tolerują innych psów, ale przypadek Barego był dużo trudniejszy, nie byłam w stanie nad nim zapanować i zaczął być zagrożeniem dla innych zwierząt a przy tym i dla mnie). Pan Marek bardzo fajnie wyprowadził Barego na prostą, psiak siedział tam rok, bo mimo jego młodego wieku zainteresowanie adopcją było zerowe, ale w końcu znalazł się dom na śląsku i Bary dobrze sprawuje się w nowym domu. Quote
natalka9860 Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 a jak taki hotel się nie znajdzie ? to co? pójdzie do schroniska?? Quote
Avilia Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 natalka9860 napisał(a):a jak taki hotel się nie znajdzie ? to co? pójdzie do schroniska?? Pies jest w schronisku...:roll: Quote
paula_t Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 Znajdzie się, znajdzie, za dużo roboty się w to włożyło i całkiem sporo kasy uzbierało, żeby teraz psiaka tam zostawić. Jeśli by się nie znalazł, to w końcu z punktu przetrzymać byłaby wywózka do schroniska, ale nawet nie bierzmy tego pod uwagę! Quote
magda222 Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 Avilia bardzo się cieszę, że podzielasz moje zdanie :) Wierzę, że się uda i jeszcze zobaczymy fajnego psa z uśmiechniętym pycholem :) Quote
magda222 Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 Alicja napisał(a):zaznaczam , poczytam później Witamy i zapraszamy :) Quote
natalka9860 Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 pies jest w punkcie przetrzymań a nie w schronisku :roll: tak, ale trzeba brać również pod uwagę to że się nie uda, co jest prawdopodobne bo nie nazbieramy 600zł a za 400zł nie chcecie go wsadzić więc.... Quote
Lobaria Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 Moja dobra znajoma w fb - Danusia - zadeklarowała 10 zł /mies do końca roku, potem zobaczy... 30 sierpnia zrobiła przelew :) - dziekujemy :) Quote
ANETTTA Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 A moze on poprostu potrzebuje przebywac z człowikeiem i zaufac mu !!!1moze nie wymaga az takich szkoleń deklaruje 10 zł do konca roku a potem zobacze jak wyrobie z kasą ALE MUSICIE MI PRZYPOMNIAC JAKBYM ZAPOMNIAŁA OK Quote
magda222 Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 ANETTTA napisał(a):A moze on poprostu potrzebuje przebywac z człowikeiem i zaufac mu !!!1moze nie wymaga az takich szkoleń deklaruje 10 zł do konca roku a potem zobacze jak wyrobie z kasą ALE MUSICIE MI PRZYPOMNIAC JAKBYM ZAPOMNIAŁA OK Dziękuję kochana!!! :) To całkiem możliwe, ale nie ma tego jak sprawdzić w takich warunkach... Quote
paula_t Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 Super!! Dziękujemy pięknie dziewczyny!!:loveu: DEKLARACJE STAŁE: natalka9860 + tato-30zł Emiś-20zł agata51 - 20zł paulinken- 10 zł ???? beataczl - 10 zł ewu - 10 zł tofikowa - 10zł Aryste - 20zł Kaas1 - 20zł winter7 - 40zł kate78 - 20 dol=60zł Karrrolina - 20zł onga - 30zł madziak25 - 5zł agat21 - 20zł Karrolina - 20 zł RAZEM: 345zł Ada44 - 200 zł na pierwszy miesiąc pobytu u Jamora + dokładka na drugi miesiąc - tyle ile zabraknie DEKLARACJE JEDNORAZOWE: wolf122 - 10 zł do sierpnia ???? monika083 - 10 zł przez 6 miesięcy stokrotka.af- 20 zł wiol - ???? Paja - 10 zł Phase - we wrześniu???? Panna Marple - 50zł katarzyna09 - 10zł ulka1108 - ???? takasobieagatka- po wypłacie pomyśli Lonley -10 zł lucySxy 20zł ada44-??? MarcinP- we wrześniu 100 lub 200 zł??? esza - 20 zł od września do końca roku mparsley- 10 zł aluś0502 - 20 zł [B]wariusek - ? bazarek- ??? ANETTA - 10zł miesięcznie do końca roku Pani Danusia z fb - 10zł miesięcznie do końca roku Quote
ewu Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 Czekam aż Mortes poda mi na nowo numer Mirona. Chyba mam niewłaściwy bo nie mogę się dodzwonić i na smsa też nie dostałam odpowiedzi. Miron to kulturalny człowiek więc chyba mam złe namiary... Quote
Anemon Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 Dziekuje za zaproszenie - podrzuce chociaz... :oops: Quote
iwna5702 Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 Dziekuje za zaproszenie - niestety nie moge wspomoc fiansowo-mam dwa hotelikowane i leczone psiaki :( Quote
Panna Marple Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 Powtórzę to, co już napisalam: biedny płaci dwa razy... Jeśli wybrany zostanie ze względu na cenę hotel niedopasowany do problemów Aramisa, to te pieniądze pójdą w błoto, bo brak odpowiedniego podejścia do psa (a w jego przypadku nie jest to proste) może jeszcze pogorszyć sytuację Quote
Recommended Posts