asiuniab Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 esza napisał(a):Numer konta już mam. Chyba, ze zmieni się gdy Aramis będzie już w hoteliku. I chcę uściślić, bo w tej chwili zapisana jestem i na jednorazowych wpłatach i na stałych deklaracjach - mogę wpłacać jedynie 20 zł/miesiąc choć chciałabym więcej, niestety z kasą jak u większości na dogo krucho :( nr konta się raczej nie zmieni, chyba że się coś u mnie wydarzy takiego, że nie będę zdolna jego obsługiwać; a to że jesteś i w stałych deklaracjach i w jednorazowych, to moje niedopatrzenie:oops::oops:, już to zmieniam:) Quote
magda222 Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 Jak Aramis będzie już u Jamora napewno "coś" wpłacę na jego utrzymanie. Nie chcę narazie składać stałych deklaracji, ale jednorazowo napewno coś poleci. Quote
natalka9860 Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 poleciało dzisiaj rano z bazarku 120zł chyba, nie pamiętam:D (skleroza nie boli:DD) Quote
asiuniab Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 natalka9860 napisał(a):poleciało dzisiaj rano z bazarku 120zł chyba, nie pamiętam:D (skleroza nie boli:DD) jutro zaglądne na konto i potwierdzę:) Quote
majku33krakow Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 asiuniab napisał(a):nr konta się raczej nie zmieni, chyba że się coś u mnie wydarzy takiego, że nie będę zdolna jego obsługiwać; a to że jesteś i w stałych deklaracjach i w jednorazowych, to moje niedopatrzenie:oops::oops:, już to zmieniam:) nie strasz nas(twoje zdrowie jest bardzo ważne)konto jest nie ważne ale zdrowie jest bardzo ważne,bo my jesteśmy jak RODZINA(RODZINA ZWIERZOLUBÓW) Quote
Ironiaaa Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 Wskakuje do Aramiska i po dlugiej przerwie pytam co tam slychac u chlopaka? Quote
ewu Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 (edited) Cały czas nie daje mi spokoju ta aniadejek. Co ta osoba robi na dogo??????????????/ Obdarzamy się tu zaufaniem a taki ktoś stanowi zagrożenie bo nie znamy jej intencji. Znalazłam wątek założony przez nią : http://www.dogomania.pl/forum/threads/231610-Chcę-kupić-boston-terriera-co-sadzicie-o-tej-suczce Zamierza kupić psa..... Ciotki może powinnyśmy jednak zamieścić informacje na temat tej wypowiedzi..... "A **** mnie obchidzi jakis kundel oby zdech jak najszybciej, *******ic głupie kundle prosto w dupe a suki w ich sromy" A co jak kupiony pies okaże się niewystawowy???????????????? Edited September 7, 2012 by ewu Quote
magdyska25 Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 Ewu- ona taką wypowiedź dała na wątku? nie widzę, ma tylko 2 posty. Quote
ewu Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 magdyska25 napisał(a):Ewu- ona taką wypowiedź dała na wątku? nie widzę, ma tylko 2 posty. Nie, taka głupia nie jest. To jest odpowiedź jaką wysłała na pw po otrzymaniu zaroszenia o pomoc dla Aramisa. Dlatego mnie to martwi bo ta osoba udaje przyjaciela psów. Drugi post , taki rzewny... Quote
magdyska25 Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 ooo jaka milutka osóbka kochająca pieski. Myślę, że powinna zostać usunięta z takiego forum. Ps: Muszę się zapytać jednej osoby, bo też dostała podobną odpowiedź po wysłaniu zaproszenia na bazarek. Quote
wolf122 Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 Zgłosić moderatorowi!!!Po takiej odpowiedzi nawet a może tym bardziej ,że na PW ,taka osoba powinna zostać natychmiastowo zablokowana i usunięta z grona Dogomaniaków.Jeśli moderator nie ma takiej władzy,to do admina.Albo Dogomania jest dla kochających psy albo dla oszołomów:angryy: Takie osoby ,z takim podejściem do zwierząt powinny być banowane bez apelacji.Swoją drogą niezłe zdzi...o!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!. Aramis do góry. Quote
ewu Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 wolf122 napisał(a):Zgłosić moderatorowi!!!Po takiej odpowiedzi nawet a może tym bardziej ,że na PW ,taka osoba powinna zostać natychmiastowo zablokowana i usunięta z grona Dogomaniaków.Jeśli moderator nie ma takiej władzy,to do admina.Albo Dogomania jest dla kochających psy albo dla oszołomów:angryy: Takie osoby ,z takim podejściem do zwierząt powinny być banowane bez apelacji.Swoją drogą niezłe zdzi...o!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!. Aramis do góry. Zdecydowanie. Pieska chce kupić i na wystawy chodzić, pańcia... a jak piesio nie będzie wystawowy - to i tak go będzie kochała.... Wyjątkowo perfidna i wulgarna, coś trzeba zrobić....Osoby , które dostały takie odpowiedzi powinny zawiadomić admina. Quote
Justa i zwierzaki Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 Powinna dostać dożywotnio bana na wszystkie pro zwierzęce fora :angryy::angryy::angryy: Quote
Justa i zwierzaki Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 Bardzo przepraszam za zasmiecanie wątku, ale mój Pedro umiera :(:(:( http://www.dogomania.pl/forum/threads/231861-Parali%C5%BC-4-konczynowy-b%C5%82agam-o-pomoc-na-neurologa-i-diagnostyke-w-wroc%C5%82awiu-%28 Błagam o pomoc, o podnoszenie i rozsyłanie... Quote
ewu Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 (edited) Justa i zwierzaki napisał(a):Bardzo przepraszam za zasmiecanie wątku, ale mój Pedro umiera :(:(:( http://www.dogomania.pl/forum/threads/231861-Paraliż-4-konczynowy-błagam-o-pomoc-na-neurologa-i-diagnostyke-w-wrocławiu-( Błagam o pomoc, o podnoszenie i rozsyłanie... Trzymajcie się... Rozsyłam. Edited September 7, 2012 by ewu Quote
magda222 Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 ewu napisał(a):Cały czas nie daje mi spokoju ta aniadejek. Co ta osoba robi na dogo??????????????/ Obdarzamy się tu zaufaniem a taki ktoś stanowi zagrożenie bo nie znamy jej intencji. Znalazłam wątek założony przez nią : http://www.dogomania.pl/forum/threads/231610-Chcę-kupić-boston-terriera-co-sadzicie-o-tej-suczce Zamierza kupić psa..... Ciotki może powinnyśmy jednak zamieścić informacje na temat tej wypowiedzi..... "A **** mnie obchidzi jakis kundel oby zdech jak najszybciej, *******ic głupie kundle prosto w dupe a suki w ich sromy" A co jak kupiony pies okaże się niewystawowy???????????????? Napisałam do Admina... Quote
paula_t Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 Do kogo była ta odpowiedź skierowana? Żeby potem ta osoba nie miała problemów, że zacytowała pw, bo w teorii tego nie wolno robić...Choć byłoby to chore, bo mogłoby się zdarzyć, że aniadejek nie zostanie zbanowana, tylko dostanie jakieś punkty czy coś, a wtedy takie odpowiedz,i moim zdaniem, powinny być oficjalnie znane wszystkim, aby trzymać się od tego dziewczyny z daleka. Chore, mające ze sobą problemy babsko!!:angryy: Avilia, Klaudus, dostaniemy jakieś zdjęcia Aramiska? Quote
magda222 Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 paula_t napisał(a):Do kogo była ta odpowiedź skierowana? Żeby potem ta osoba nie miała problemów, że zacytowała pw, bo w teorii tego nie wolno robić...Choć byłoby to chore, bo mogłoby się zdarzyć, że aniadejek nie zostanie zbanowana, tylko dostanie jakieś punkty czy coś, a wtedy takie odpowiedz,i moim zdaniem, powinny być oficjalnie znane wszystkim, aby trzymać się od tego dziewczyny z daleka. Chore, mające ze sobą problemy babsko!!:angryy: Avilia, Klaudus, dostaniemy jakieś zdjęcia Aramiska? Odpowiedź została skierowana do mnie po tym jak wysłałam uprzejme PW z prośbą o pomoc dla Aramisa. Nie mam zamiaru ukrywać czyjegoś chamstwa. Quote
ewu Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 magda222 napisał(a):Napisałam do Admina... No i dobrze!!!!! Quote
asiuniab Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 Justa i zwierzaki napisał(a):Bardzo przepraszam za zasmiecanie wątku, ale mój Pedro umiera :(:(:( http://www.dogomania.pl/forum/threads/231861-Paraliż-4-konczynowy-błagam-o-pomoc-na-neurologa-i-diagnostyke-w-wrocławiu-( Błagam o pomoc, o podnoszenie i rozsyłanie... wspomogę jak tylko będę mogła:( wypatrzyłam Was wczoraj na fb i nie mogę do siebie dojść, dlaczego los bywa tak okrutny:( Quote
asiuniab Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 magda222 napisał(a):Odpowiedź została skierowana do mnie po tym jak wysłałam uprzejme PW z prośbą o pomoc dla Aramisa. Nie mam zamiaru ukrywać czyjegoś chamstwa. mi się też wydaje, że takiego podejścia wbrew nawet regulaminowi nie powinno się ukrywać; a już ta jej wypowiedź, na wątku, że pieska się kocha czy jest wystawowy czy nie, to pewnie w czystej postaci kłamstwo; bo już na pewno jak nie jest rasowy (z jej toku rozumowania) to na pewno się nie kocha:( mam jeszcze takie pytanie, czy nawet jak ona dostałaby zakaz dożywotni, to i tak może ponownie się zalogować tu jako ktoś inny, chyba??? Quote
ewu Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 asiuniab napisał(a):mi się też wydaje, że takiego podejścia wbrew nawet regulaminowi nie powinno się ukrywać; a już ta jej wypowiedź, na wątku, że pieska się kocha czy jest wystawowy czy nie, to pewnie w czystej postaci kłamstwo; bo już na pewno jak nie jest rasowy (z jej toku rozumowania) to na pewno się nie kocha:( mam jeszcze takie pytanie, czy nawet jak ona dostałaby zakaz dożywotni, to i tak może ponownie się zalogować tu jako ktoś inny, chyba??? Chyba może, założy inne konto , nowy nick i będzie udawać owieczkę.... Zastanawiam się nad odezwaniem na jej wątku ale sama nie wiem czy mam ochotę mieć do czynienia z taką "osobą"...... Quote
Recommended Posts