obraczus87 Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 mmd napisał(a):Fajnie, że zdecydowali się na psinkę ze schronu, takiemu zawsze trudniej. A Negra na pewno znajdzie domek i to już niedługo :) Tym bardziej z tego schronu, z którego adoptowali Pchełkę. :) Quote
Akrum Posted January 2, 2012 Author Posted January 2, 2012 Tak bym chciała, by Negra znalazła nowy odpowiedzialny i super i kochający ją domek... Quote
obraczus87 Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 Z ewentualnym DS jestem umówiona jutro po pracy. :) zobaczymy co z tego wyjdzie. :) Quote
obraczus87 Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 No zobaczymy czy Negra nie zje rezydenta Alfiego ;) Quote
[email protected] Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 no i ja też kciuki po cichutku zaciskam Quote
obraczus87 Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 Trzymajcie, trzymajcie :) Negra właśnie bawi się z TZ-tem :) :evil_lol: Quote
Pyrdka Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 Niuńka bądź jutro grzeczna. Trzymam kciuki. Quote
Bonsai Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 I ja dołączam się do grupy kciukotrzymaczy. :) Quote
piechcia15 Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 pomóżcie mi szukać dla nich ratunku, bezdomne psy z Rawy Mazowieckiej, sunia mix rhodesian... Rozsyłajcie gdzie się da:( http://www.dogomania.pl/threads/220381-*Rawa-Mazowiecka*-sunia-mix-rhodesian-%C5%9Bpi-na-klatce-schodowej-PILNIE-DT-i-sterylka?p=18311839#post18311839 Quote
Akrum Posted January 3, 2012 Author Posted January 3, 2012 Negra, dzisiaj kolejna próba, kolejny ważny dla ciebie dzień - zaprezentuj się porządnie, pokaż od najlepszej strony - no i może trochę od tej złej, by później zwrotu z adopcji nie było ;) i trzymamy kciukasy za twoj DS. Quote
obraczus87 Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 Akrum napisał(a):Negra, dzisiaj kolejna próba, kolejny ważny dla ciebie dzień - zaprezentuj się porządnie, pokaż od najlepszej strony - no i może trochę od tej złej, by później zwrotu z adopcji nie było ;) i trzymamy kciukasy za twoj DS. Ja już Pani napisałam wszystkie "złe" strony Negritki ;) wcale się nimi nie przejęła :) Pierdzioch pospolitus chciał nas chyba w nocy "zaczadzić" :evil_lol: Quote
Ewanka Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 Witaj cudna Negritko, chyba wielkie zmiany się szykują :) Quote
Bonsai Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 obraczus87 napisał(a):Ja już Pani napisałam wszystkie "złe" strony Negritki ;) wcale się nimi nie przejęła :) Pierdzioch pospolitus chciał nas chyba w nocy "zaczadzić" :evil_lol: To chyba jakaś epidemia, bo mnie psy też dzisiaj chciały zasmrodzić na śmierć. :evil_lol: Quote
obraczus87 Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 Ewanka napisał(a):Witaj cudna Negritko, chyba wielkie zmiany się szykują :) Na samą myśl płakać mi się chce :-( to taki kochany łobuz. Negritka jest wyjątkowym psem. :-(:-(:-(:-(:-( Bonsai napisał(a):To chyba jakaś epidemia, bo mnie psy też dzisiaj chciały zasmrodzić na śmierć. :evil_lol: Naprawdę, wytrzymać się nie dało :diabloti: Quote
[email protected] Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 na pewno się do niej przyzwyczaiłaś i ją kochasz ja też jak oddawałam swoją tymczaskę to się poryczałam trzymam kciuki żeby małej się udalo. Quote
mmd Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 obraczus87 napisał(a):Na samą myśl płakać mi się chce :-( to taki kochany łobuz. Negritka jest wyjątkowym psem. :-(:-(:-(:-(:-( Naprawdę, wytrzymać się nie dało :diabloti: Napisałaś pani, że Negra ma gaz bojowy i go używa? :diabloti: Quote
Akrum Posted January 3, 2012 Author Posted January 3, 2012 mmd napisał(a):Napisałaś pani, że Negra ma gaz bojowy i go używa? :diabloti: hahaha dobre, ale się uśmiałam :) Quote
obraczus87 Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 mmd napisał(a):Napisałaś pani, że Negra ma gaz bojowy i go używa? :diabloti: Nie napisałam :diabloti: niech sama doświadczy zaczadzenia :evil_lol: Quote
Andzike Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 Trzymam kciuki za Negritę ;) My z aikowo wyadoptowując Neskę poinformowałyśmy Pana nawet o tym, że Neska woli się tarzać w padlinie niż w koopie ;) Quote
obraczus87 Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 TZ już jedzie z Negrą po mnie i razem wybieramy się na wizyte. Trzymajcie kciuki :) !!! Nie wiem w sumie czy bym chciała, aby dom okazał sie fajny :roll: Quote
Ellig Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 obraczus87 napisał(a):TZ już jedzie z Negrą po mnie i razem wybieramy się na wizyte. Trzymajcie kciuki :) !!! Nie wiem w sumie czy bym chciała, aby dom okazał sie fajny :roll: Marta, prosze Cie, musi byc fajny , wiem jak ciezko sie rozstac ze swoim tymczasowiczem....:) Quote
Recommended Posts