Jump to content
Dogomania

Po wspaniałym DT u obraczus87, Negra pojechała do cudownego DS :) DZIĘKUJEMY !!!

Recommended Posts

Posted

mmd napisał(a):
Fajnie, że zdecydowali się na psinkę ze schronu, takiemu zawsze trudniej. A Negra na pewno znajdzie domek i to już niedługo :)

Tym bardziej z tego schronu, z którego adoptowali Pchełkę. :)

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Negra, dzisiaj kolejna próba, kolejny ważny dla ciebie dzień - zaprezentuj się porządnie, pokaż od najlepszej strony - no i może trochę od tej złej, by później zwrotu z adopcji nie było ;) i trzymamy kciukasy za twoj DS.

Posted

Akrum napisał(a):
Negra, dzisiaj kolejna próba, kolejny ważny dla ciebie dzień - zaprezentuj się porządnie, pokaż od najlepszej strony - no i może trochę od tej złej, by później zwrotu z adopcji nie było ;) i trzymamy kciukasy za twoj DS.

Ja już Pani napisałam wszystkie "złe" strony Negritki ;) wcale się nimi nie przejęła :)

Pierdzioch pospolitus chciał nas chyba w nocy "zaczadzić" :evil_lol:

Posted

obraczus87 napisał(a):
Ja już Pani napisałam wszystkie "złe" strony Negritki ;) wcale się nimi nie przejęła :)

Pierdzioch pospolitus chciał nas chyba w nocy "zaczadzić" :evil_lol:

To chyba jakaś epidemia, bo mnie psy też dzisiaj chciały zasmrodzić na śmierć. :evil_lol:

Posted

Ewanka napisał(a):
Witaj cudna Negritko, chyba wielkie zmiany się szykują :)

Na samą myśl płakać mi się chce :-( to taki kochany łobuz. Negritka jest wyjątkowym psem. :-(:-(:-(:-(:-(

Bonsai napisał(a):
To chyba jakaś epidemia, bo mnie psy też dzisiaj chciały zasmrodzić na śmierć. :evil_lol:

Naprawdę, wytrzymać się nie dało :diabloti:

Posted

obraczus87 napisał(a):
Na samą myśl płakać mi się chce :-( to taki kochany łobuz. Negritka jest wyjątkowym psem. :-(:-(:-(:-(:-(

Naprawdę, wytrzymać się nie dało :diabloti:

Napisałaś pani, że Negra ma gaz bojowy i go używa? :diabloti:

Posted

obraczus87 napisał(a):
TZ już jedzie z Negrą po mnie i razem wybieramy się na wizyte.

Trzymajcie kciuki :) !!! Nie wiem w sumie czy bym chciała, aby dom okazał sie fajny :roll:

Marta, prosze Cie, musi byc fajny , wiem jak ciezko sie rozstac ze swoim tymczasowiczem....:)