Jump to content
Dogomania

Po wspaniałym DT u obraczus87, Negra pojechała do cudownego DS :) DZIĘKUJEMY !!!

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ziutka napisał(a):
Martusia jakieś telefony były o Negrusię ? Czy cisza ?

Trzy.
Jedna PAni nie odbiera od wczoraj.
Do drugiej będę dzwonić jutro, bo dzisiaj się mijałyśmy. Raz Ona nie mogła rozmawiać, później ja nie mogłam.
A z trzecią Panią jestem w kontakcie mailowym. Rano wysłałam Jej więcej zdjęć Negry, napisałam troszkę na temat pannicy i... cisza. Mam nadzieję, że Pani się nie wystrasyzła :)

Posted

Ziutka napisał(a):
No jak to się mówi " w grupie siła " więc moze będzie Tobi, nie będzie się bał przy Negrusi :)

Albo Negrusia zacznie się bać tak jak Tobi się boi i wtedy będzie cyrk :) Ale nie przypuszczam. Negritka nie jest podatna na wpływy innych psów :D

Posted

Negrusia to jest cudeńko :loveu: i w głowie mi się nie mieści, że ona jeszcze nie w swoim domku :roll: ale jak nie z tych ogłoszeń to z innych domek znajdzie, zrobimy po nowym roku nowe i już :cool3:

Posted

obraczus87 napisał(a):
Dokładnie :)

A Twój Piegus chyba się aż tak bardzo nie rozpycha??:)

Nie, on się nie rozpycha. On od razu siada na głowie. :evil_lol: :diabloti:

Posted

Ja się aktualnie z czterema, więc u nas do dopiero jest przepychanka i walka o miejsce :)
Czasami TZ przychodzi do sypialni i wzdychając mówi: czy dzisiaj znów muszę spać na sofie? hihihi

Posted

Zadzwoniłam dzisiaj do jednej pani. Już Negrą nie jest zainteresowana, bo mąż namówił Ją na wizytę w schronisku pod Warszawą (w Chrcynnie). I gdy dzwoniłam, Państwo akurat wyjeżdżali stamtąd, a Pani miała na kolanach Pchełke :) fajnie, że akurat stamtąd Panstwo wzięli psiaczka. No i Pchełka zaczyna nowe życie :)

Natomiast odpisała mi Pani na maila. NIe wystraszyła się opisy Negritki :diabloti:
Wizyta przedadopcyjna odbędzie się po Nowym Roku :)

Posted

Na razie z maili wszystko brzmi fantastycznie :loveu: z opisu wynika, że panują tam takie warunki o jakich marzyłam dla Negry ;) no i ten psiak rezydent, któremu Negra ma pomóc schudnąć :diabloti:

Posted

Trzymam kciuki i tak zdrowo zazdroszczę:-) że o moje nikt nie pyta.
No, ale ten diabełek to jest urodziwy:-)

Szczęśliwego Nowego Roku cioteczki i pieseczki!!!

Posted

Trzymam mocno kciuki za nowy, dobry i kochający dom dla małej diablicy :)
Tobie Marta życzę udanego Sylwestra, i żeby w nadchodzącym roku spełniły się wszystkie Twoje marzenia, żeby ten nadchodzący rok był milion razy lepszy od poprzedniego :)

Posted

Jesteśmy już w domciu :)

Niestety moja zabawa niezbyt była udana bo znowu źle się czułam :roll:
Ale za to Negra i Tobi praktycznie w nosie mieli wystrzały. Poszłam z Nimi na spacer przed 22 to jak był wystrzał to tylko spoglądali w stronę hałasu. Tak więc ogólnie luzik :)
Dzisiaj Negra prawie nieprzytomna, bo do 4 nad ranem nie spała, tylko siostrę i Jej TZ-ta bawiła ;) dzięki temu dzisiaj w nocy będzie spała jak zabita :)

Niestety aparat mi się popsuł i nie mam nowych fotek Negriki :roll:

Dziękujemy za życzenia i również wszystkich życzymy wszystkiego najlepszego w Nowym 2012 Roku :) a wszystkim psiakom - aby znalazły super DS :)