Akrum Posted December 30, 2011 Author Posted December 30, 2011 Negra ma super, śpi w lózku, rozpycha się.. czego chcieć więcej :) no ale domek już by mogła znaleźć. Negra, wybacz, ale chciałam zaprezentować kolejnego naszego podopiecznego (dwie nowe mam w podpisie), a ten wymaga pilnej pomocy: http://www.dogomania.pl/threads/220234-Chory-stary-wi%C4%99c-mo%C5%BCna-wyrzuci%C4%87-...-ma%C5%82y-sznaucerek-w-schronisku-nie-prze%C5%BCyje.?p=18294101#post18294101 Quote
Akrum Posted December 30, 2011 Author Posted December 30, 2011 Negra ma super, śpi w lózku, rozpycha się.. czego chcieć więcej :) no ale domek już by mogła znaleźć. Negra, wybacz, ale chciałam zaprezentować kolejnego naszego podopiecznego (dwie nowe mam w podpisie), a ten wymaga pilnej pomocy: http://www.dogomania.pl/threads/220234-Chory-stary-wi%C4%99c-mo%C5%BCna-wyrzuci%C4%87-...-ma%C5%82y-sznaucerek-w-schronisku-nie-prze%C5%BCyje.?p=18294101#post18294101 Quote
obraczus87 Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 No mogłaby, mogłaby ;) wszystko w swoim czasie :D Quote
Bonsai Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Oj tak, małe psy potrafia być mistrzami w rozpychaniu się w łóżku - coś o tym wiem. ;) Quote
obraczus87 Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Bonsai napisał(a):Oj tak, małe psy potrafia być mistrzami w rozpychaniu się w łóżku - coś o tym wiem. ;) Dokładnie :) A Twój Piegus chyba się aż tak bardzo nie rozpycha??:) Quote
Ziutka Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Martusia jakieś telefony były o Negrusię ? Czy cisza ? Quote
obraczus87 Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Ziutka napisał(a):Martusia jakieś telefony były o Negrusię ? Czy cisza ? Trzy. Jedna PAni nie odbiera od wczoraj. Do drugiej będę dzwonić jutro, bo dzisiaj się mijałyśmy. Raz Ona nie mogła rozmawiać, później ja nie mogłam. A z trzecią Panią jestem w kontakcie mailowym. Rano wysłałam Jej więcej zdjęć Negry, napisałam troszkę na temat pannicy i... cisza. Mam nadzieję, że Pani się nie wystrasyzła :) Quote
Ziutka Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 No to zobaczymy, czy któryś domek "wypali" że tak się wyrażę ;) Quote
obraczus87 Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 No zobaczymy :) najważniejsze, że cokolwiek się ruszyło. A Sylwestra Negritka spędzi w towarzystwie Tobiego. Mam nadzieję, że Tobi weźmie przykład z NEgry i nie będzie się bał petard :) Quote
Ziutka Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 No jak to się mówi " w grupie siła " więc moze będzie Tobi, nie będzie się bał przy Negrusi :) Quote
obraczus87 Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Ziutka napisał(a):No jak to się mówi " w grupie siła " więc moze będzie Tobi, nie będzie się bał przy Negrusi :) Albo Negrusia zacznie się bać tak jak Tobi się boi i wtedy będzie cyrk :) Ale nie przypuszczam. Negritka nie jest podatna na wpływy innych psów :D Quote
Ziutka Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Negrusia to jest cudeńko :loveu: i w głowie mi się nie mieści, że ona jeszcze nie w swoim domku :roll: ale jak nie z tych ogłoszeń to z innych domek znajdzie, zrobimy po nowym roku nowe i już :cool3: Quote
Bonsai Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 obraczus87 napisał(a):Dokładnie :) A Twój Piegus chyba się aż tak bardzo nie rozpycha??:) Nie, on się nie rozpycha. On od razu siada na głowie. :evil_lol: :diabloti: Quote
Akrum Posted December 31, 2011 Author Posted December 31, 2011 Ja się aktualnie z czterema, więc u nas do dopiero jest przepychanka i walka o miejsce :) Czasami TZ przychodzi do sypialni i wzdychając mówi: czy dzisiaj znów muszę spać na sofie? hihihi Quote
obraczus87 Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 Zadzwoniłam dzisiaj do jednej pani. Już Negrą nie jest zainteresowana, bo mąż namówił Ją na wizytę w schronisku pod Warszawą (w Chrcynnie). I gdy dzwoniłam, Państwo akurat wyjeżdżali stamtąd, a Pani miała na kolanach Pchełke :) fajnie, że akurat stamtąd Panstwo wzięli psiaczka. No i Pchełka zaczyna nowe życie :) Natomiast odpisała mi Pani na maila. NIe wystraszyła się opisy Negritki :diabloti: Wizyta przedadopcyjna odbędzie się po Nowym Roku :) Quote
Akrum Posted December 31, 2011 Author Posted December 31, 2011 oh to ja w takim razie trzymam mocno, z całych sił kciuki za tą wizytę :) Quote
obraczus87 Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 Na razie z maili wszystko brzmi fantastycznie :loveu: z opisu wynika, że panują tam takie warunki o jakich marzyłam dla Negry ;) no i ten psiak rezydent, któremu Negra ma pomóc schudnąć :diabloti: Quote
Awit Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 Trzymam kciuki i tak zdrowo zazdroszczę:-) że o moje nikt nie pyta. No, ale ten diabełek to jest urodziwy:-) Szczęśliwego Nowego Roku cioteczki i pieseczki!!! Quote
mala_czarna Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 Trzymam mocno kciuki za nowy, dobry i kochający dom dla małej diablicy :) Tobie Marta życzę udanego Sylwestra, i żeby w nadchodzącym roku spełniły się wszystkie Twoje marzenia, żeby ten nadchodzący rok był milion razy lepszy od poprzedniego :) Quote
Pyrdka Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 Trzymam kciuki za wizytę. Negruniu baw się dzisiaj dobrze z Tobim. Quote
Nutusia Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 Fajnie, bo tym sposobem dwie psie istotki będą miały domki - Pchełka i Negrusia! Jak to mówią, nie ma tego złego... ;) WSPANIAŁEGO Nowego Roku dla Wszystkich! Quote
Ziutka Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 I ja w takim razie trzymam z całych sił ;) Quote
sylwija Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 tez trzymam kciuki, pierwsza dobra wiadomość w Nowym Roku :) Quote
obraczus87 Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 Jesteśmy już w domciu :) Niestety moja zabawa niezbyt była udana bo znowu źle się czułam :roll: Ale za to Negra i Tobi praktycznie w nosie mieli wystrzały. Poszłam z Nimi na spacer przed 22 to jak był wystrzał to tylko spoglądali w stronę hałasu. Tak więc ogólnie luzik :) Dzisiaj Negra prawie nieprzytomna, bo do 4 nad ranem nie spała, tylko siostrę i Jej TZ-ta bawiła ;) dzięki temu dzisiaj w nocy będzie spała jak zabita :) Niestety aparat mi się popsuł i nie mam nowych fotek Negriki :roll: Dziękujemy za życzenia i również wszystkich życzymy wszystkiego najlepszego w Nowym 2012 Roku :) a wszystkim psiakom - aby znalazły super DS :) Quote
mmd Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 Fajnie, że zdecydowali się na psinkę ze schronu, takiemu zawsze trudniej. A Negra na pewno znajdzie domek i to już niedługo :) Quote
Recommended Posts