[email protected] Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 trzymam mocno i nie puszczę kciuki Quote
obraczus87 Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 Ellig napisał(a):Marta, prosze Cie, musi byc fajny , wiem jak ciezko sie rozstac ze swoim tymczasowiczem....:) Wiem, wiem... ale jak sobie pomyślę, że mam Ją komuś oddać, to ryczeć mi się chce.:roll: Ale oczywiście przed TZ to taką twardą gram, bo gdybym rozkleiła się przy Karolu, to najpierw dostałabym ochrzan za to, że wzięłam psiulka na DT, a później musiałabym patrzeć jak TZ ryczy :cool1: Quote
Ellig Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 W kazdym razie trzymam kciuki bo teraz o adopcje trudno, nawet za cene lez;) Quote
chita Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 i ja trzymam;) napewno znajdzie sie jakis psiak na pocieszenie:D Quote
Nutusia Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 O, niejeden się znajdzie, spokojna głowa... ;) Quote
Akrum Posted January 3, 2012 Author Posted January 3, 2012 i co? i jak wypadła wizyta? ciotka pisz, bo ja tu z niepokoju umieram :) Quote
obraczus87 Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 Negritka została w nowym domku :-(:multi::-(:multi::-(:multi: Domek wspaniały, Alfie super - zakochał się w Negrze. Zobaczymy jak minie pierwsza nocka. Jak wyszliśmy, Negra nie piszczała - to dobrze. W tym momencie to na tyle - za dużo na dzisiaj emocji :roll: Moje kochane słoneczko pierdzioszkowate :loveu: Quote
[email protected] Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 super wiem jak Ci teraz ciężko:buzi: Quote
obraczus87 Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 Alfie to ochroniarz Negry ;) jest Nią zafascynowany, a Negra jak to Negra - kokietuje Go ile wlezie. :loveu: Dziwnie będzie dzisiaj w nocy. Nikt się nie będzie rozpychać, nikt nie będzie smrodzić ;) no chyba, że TZ przejmie nawyki Negry :diabloti: OBY NIE! :evil_lol: Quote
obraczus87 Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 mmd napisał(a):Spory ten nowy kolega ;) Na początku Negra troszkę się Go bała. W końcu Alfie jest dużo większy. Ale później zobaczyła, że jest od Niego szybsza, zwinniejsza, może przebiegać Mu pomiędzy łapami :evil_lol: myślę, że w tym związku będzie rządzić Negritka :) Quote
mmd Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 Nagotuj mu jakiejś fasoli, może sprosta :diabloti: Quote
[email protected] Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 ty mmd nie buntuj bo tu nam kobitka zaczadzieje:evil_lol: Quote
Bonsai Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 Gratulacje! I trzymam mocno kciuki za pierwszą noc w nowym domku! :loveu: Nie pierdź tam za bardzo Negrusiu. :evil_lol: ;) Quote
Pyrdka Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 Ja pierdziu. Niuńka ma dom? Obraczuś ściskam Cię cieplutko. Quote
Ziutka Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 Boziuuu jaka Negritka mała przy Alfim :loveu: Quote
Akrum Posted January 4, 2012 Author Posted January 4, 2012 Boziu kochany, jak ja się cieszę :) Negra - w końcu się udało :) Mam nadzieję, że sprostasz nowemu wyzwaniu, że dasz się pokochać i sama pokochasz nowy domek tak, żebyś już na zawsze była tam szczęśliwa :) obraczus87 - dziękuję, ślicznie Ci dziękuję za opiekę na Negrą, za wszystko co musiałaś znosić, wszystkie zniszczenia, rozrabianie Negry, wychodzenie na nocne sikanko, bąki ;) Dziękuję, że dałaś Negrze szansę, że wzięłaś tego aniołka, który później okazał się diabełkiem na DT, bez tego pewnie nadal siedziałaby w schronie... Dziękuję :loveu: Negra - teraz wszystko w twoich łapkach :) trzymam kciuki, by domek był cierpliwy na twoje psoty, a ty żebyś czuła się tam najszczęśliwszym psem na świecie :loveu: Quote
Ellig Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 Zaglądam z gratulacjami!!!!!!!!!!!!!Bardzo sie ciesze!Powodzenia Negritko!:) http://plixy.pl/img.php?id=41436 Cudne zdjecie.Nie ma to jak goldeny do opieki :) Znam to z autopsji:) Quote
3 x Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 [quote name='Akrum'] Mam nadzieję, że sprostasz nowemu wyzwaniu, że dasz się pokochać i sama pokochasz nowy domek tak, żebyś już na zawsze była tam szczęśliwa :) obraczus87 - dziękuję, ślicznie Ci dziękuję za opiekę na Negrą, za wszystko co musiałaś znosić, wszystkie zniszczenia, rozrabianie Negry, wychodzenie na nocne sikanko, bąki ;) Dziękuję, że dałaś Negrze szansę, że wzięłaś tego aniołka, który później okazał się diabełkiem na DT, bez tego pewnie nadal siedziałaby w schronie... Dziękuję :loveu: może to kwestia DT ;) coś ten Alfie deczko zmęczony na tym zdjęciu ;) Quote
Andzike Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 Cudne wieści! Gratulacje! :) Warto było czekać na ten dom, prawda? :) Quote
Nutusia Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 Dowiedziałam się na Baloniarkach i przygnałam!!!! Super wieści, Negra w nowym domu na... właściwym miejscu - i niech tak zostanie na zawsze! :) Obraczus, nie płacz, nie martw się i szybko szukaj "pocieszenia" - dla siebie, a przede wszystkim dla TZ-a ;) Quote
obraczus87 Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 [quote name='3 x']może to kwestia DT ;) coś ten Alfie deczko zmęczony na tym zdjęciu ;) Ciotka, sugerujesz coś ?? :evil_lol: Alfie biedak był podczas całego spotkania tak bardzo rozemocjonowany, że baliśmy sie, aby na zawał serca nie zszedł :roll: dlatego też te kilka dni będą takim sprawdzianiem dla Alfiego. A inna kwestia jest to, że wczoraj podczas wizyty Alfie i Negra szaleli - biegali po kanapie, za kanpą, pod łóżkiem (tylko Negra bo Alfie nie zmieścił się :evil_lol:) [quote name='Andzike']Cudne wieści! Gratulacje! :) Warto było czekać na ten dom, prawda? :) Warto - oczywiście :) tylko im dłużej psiak siedzi na DT tym potem jest trudniej :) [quote name='Nutusia']Dowiedziałam się na Baloniarkach i przygnałam!!!! Super wieści, Negra w nowym domu na... właściwym miejscu - i niech tak zostanie na zawsze! :) Obraczus, nie płacz, nie martw się i szybko szukaj "pocieszenia" - dla siebie, a przede wszystkim dla TZ-a ;) Musze przekonać TZ-ta do kolejnego psiaka :) Ale prawdę powiedziawszy muszę sie teraz zająć pisaniem pracy mgr i nauką, bo sesja zbliża się wielkimi krokami :placz: ------------------------------------------------------------------------------ Akrum nie masz za co mi dziękować :) opieka nad Negrą to była czysta przyjemność, choć nie zawsze pachnąca fiołkami :evil_lol: To ja dziękuję wszystkim, którzy najpierw pomogli w zabraniu Negry, później w transporcie :loveu: a następnie wszystkim, którzy wspierali nas, pomagali, odwiedzali wątek, trzymali kciuki, pomagali w ogłaszaniu :) (ZIUTKA - to dzięki Twoim ogłoszeniom panienka jest w DS - dzięki wielkie :lol:) A przede wszystkim dziekuję TZ-towi za to,że zgodził się zabrać Negrę, opiekował się Nią i pokochał :) Rodzicom i teściom też dziękuję - a co! :) No i wychodzi na to, że kochany wypłoch ma domek :) ------------------------------------------------------------------ Wieści poranne: Noc w miarę przespana. Alfie wciąż rozemocjonowany. Negra spała z Agatą i Maćkiem w łóżku, przytulona do Nich. ogólnie czuje się swobodnie :) Jest bardzo dzielna. I wszystko znosi lepiej od Alfiego :evil_lol: wszystkie zabawki znosiła na swoje posłanie :) Moja grzeczna dziewczynka :oops: Quote
Ziutka Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 [quote name='obraczus87'] (ZIUTKA - to dzięki Twoim ogłoszeniom panienka jest w DS - dzięki wielkie :lol:) :oops: Nie ma za co dziękować :lol: i polecam się na przyszłość :) To tak samo jak Tikusia od Malagos :loveu: Jak Sylwuś od Gallegro (tutaj to mega szybko się domek znalazł, przedwczoraj ogłosiłam psiaka a jutro już do domku) I tak samo Kajka od Gallegro, też z moich ogłoszeń :evil_lol: I Fart od eliza-sk :eviltong: Kropeczka od Malagos :oops: Kurka poszalałam z tymi ogłoszeniami i oto efekty :evil_lol: tfu...tfu...chyba mam dobrą rękę :oops: Quote
Recommended Posts