Jump to content
Dogomania

Po wspaniałym DT u obraczus87, Negra pojechała do cudownego DS :) DZIĘKUJEMY !!!

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ellig napisał(a):
Marta, prosze Cie, musi byc fajny , wiem jak ciezko sie rozstac ze swoim tymczasowiczem....:)

Wiem, wiem... ale jak sobie pomyślę, że mam Ją komuś oddać, to ryczeć mi się chce.:roll: Ale oczywiście przed TZ to taką twardą gram, bo gdybym rozkleiła się przy Karolu, to najpierw dostałabym ochrzan za to, że wzięłam psiulka na DT, a później musiałabym patrzeć jak TZ ryczy :cool1:

Posted

Negritka została w nowym domku :-(:multi::-(:multi::-(:multi:

Domek wspaniały, Alfie super - zakochał się w Negrze. Zobaczymy jak minie pierwsza nocka. Jak wyszliśmy, Negra nie piszczała - to dobrze.
W tym momencie to na tyle - za dużo na dzisiaj emocji :roll:

Moje kochane słoneczko pierdzioszkowate :loveu:

Posted

Alfie to ochroniarz Negry ;) jest Nią zafascynowany, a Negra jak to Negra - kokietuje Go ile wlezie. :loveu:
Dziwnie będzie dzisiaj w nocy. Nikt się nie będzie rozpychać, nikt nie będzie smrodzić ;) no chyba, że TZ przejmie nawyki Negry :diabloti: OBY NIE! :evil_lol:

Posted

mmd napisał(a):
Spory ten nowy kolega ;)

Na początku Negra troszkę się Go bała. W końcu Alfie jest dużo większy. Ale później zobaczyła, że jest od Niego szybsza, zwinniejsza, może przebiegać Mu pomiędzy łapami :evil_lol: myślę, że w tym związku będzie rządzić Negritka :)

Posted

Boziu kochany, jak ja się cieszę :)
Negra - w końcu się udało :)

Mam nadzieję, że sprostasz nowemu wyzwaniu, że dasz się pokochać i sama pokochasz nowy domek tak, żebyś już na zawsze była tam szczęśliwa :)

obraczus87 - dziękuję, ślicznie Ci dziękuję za opiekę na Negrą, za wszystko co musiałaś znosić, wszystkie zniszczenia, rozrabianie Negry, wychodzenie na nocne sikanko, bąki ;)
Dziękuję, że dałaś Negrze szansę, że wzięłaś tego aniołka, który później okazał się diabełkiem na DT, bez tego pewnie nadal siedziałaby w schronie...
Dziękuję :loveu:

Negra - teraz wszystko w twoich łapkach :) trzymam kciuki, by domek był cierpliwy na twoje psoty, a ty żebyś czuła się tam najszczęśliwszym psem na świecie :loveu:

Posted

[quote name='Akrum']

Mam nadzieję, że sprostasz nowemu wyzwaniu, że dasz się pokochać i sama pokochasz nowy domek tak, żebyś już na zawsze była tam szczęśliwa :)
obraczus87 - dziękuję, ślicznie Ci dziękuję za opiekę na Negrą, za wszystko co musiałaś znosić, wszystkie zniszczenia, rozrabianie Negry, wychodzenie na nocne sikanko, bąki ;)
Dziękuję, że dałaś Negrze szansę, że wzięłaś tego aniołka, który później okazał się diabełkiem na DT, bez tego pewnie nadal siedziałaby w schronie...
Dziękuję :loveu:

może to kwestia DT ;)

coś ten Alfie deczko zmęczony na tym zdjęciu ;)

Posted

Dowiedziałam się na Baloniarkach i przygnałam!!!! Super wieści, Negra w nowym domu na... właściwym miejscu - i niech tak zostanie na zawsze! :)
Obraczus, nie płacz, nie martw się i szybko szukaj "pocieszenia" - dla siebie, a przede wszystkim dla TZ-a ;)

Posted

[quote name='3 x']może to kwestia DT ;)

coś ten Alfie deczko zmęczony na tym zdjęciu ;)

Ciotka, sugerujesz coś ?? :evil_lol:

Alfie biedak był podczas całego spotkania tak bardzo rozemocjonowany, że baliśmy sie, aby na zawał serca nie zszedł :roll: dlatego też te kilka dni będą takim sprawdzianiem dla Alfiego.
A inna kwestia jest to, że wczoraj podczas wizyty Alfie i Negra szaleli - biegali po kanapie, za kanpą, pod łóżkiem (tylko Negra bo Alfie nie zmieścił się :evil_lol:)

[quote name='Andzike']Cudne wieści! Gratulacje! :)

Warto było czekać na ten dom, prawda? :)

Warto - oczywiście :) tylko im dłużej psiak siedzi na DT tym potem jest trudniej :)

[quote name='Nutusia']Dowiedziałam się na Baloniarkach i przygnałam!!!! Super wieści, Negra w nowym domu na... właściwym miejscu - i niech tak zostanie na zawsze! :)
Obraczus, nie płacz, nie martw się i szybko szukaj "pocieszenia" - dla siebie, a przede wszystkim dla TZ-a ;)

Musze przekonać TZ-ta do kolejnego psiaka :)
Ale prawdę powiedziawszy muszę sie teraz zająć pisaniem pracy mgr i nauką, bo sesja zbliża się wielkimi krokami :placz:

------------------------------------------------------------------------------

Akrum nie masz za co mi dziękować :) opieka nad Negrą to była czysta przyjemność, choć nie zawsze pachnąca fiołkami :evil_lol:

To ja dziękuję wszystkim, którzy najpierw pomogli w zabraniu Negry, później w transporcie :loveu: a następnie wszystkim, którzy wspierali nas, pomagali, odwiedzali wątek, trzymali kciuki, pomagali w ogłaszaniu :) (ZIUTKA - to dzięki Twoim ogłoszeniom panienka jest w DS - dzięki wielkie :lol:)

A przede wszystkim dziekuję TZ-towi za to,że zgodził się zabrać Negrę, opiekował się Nią i pokochał :) Rodzicom i teściom też dziękuję - a co! :)

No i wychodzi na to, że kochany wypłoch ma domek :)

------------------------------------------------------------------

Wieści poranne:

Noc w miarę przespana. Alfie wciąż rozemocjonowany. Negra spała z Agatą i Maćkiem w łóżku, przytulona do Nich. ogólnie czuje się swobodnie :) Jest bardzo dzielna. I wszystko znosi lepiej od Alfiego :evil_lol: wszystkie zabawki znosiła na swoje posłanie :)

Moja grzeczna dziewczynka :oops:

Posted

[quote name='obraczus87']
(ZIUTKA - to dzięki Twoim ogłoszeniom panienka jest w DS - dzięki wielkie :lol:)

:oops:
Nie ma za co dziękować :lol: i polecam się na przyszłość :)

To tak samo jak Tikusia od Malagos :loveu:
Jak Sylwuś od Gallegro (tutaj to mega szybko się domek znalazł, przedwczoraj ogłosiłam psiaka a jutro już do domku)
I tak samo Kajka od Gallegro, też z moich ogłoszeń :evil_lol:
I Fart od eliza-sk :eviltong:
Kropeczka od Malagos :oops:
Kurka poszalałam z tymi ogłoszeniami i oto efekty :evil_lol:

tfu...tfu...chyba mam dobrą rękę :oops: