Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 676
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='inga.mm']podeślę 20 zetów, tylko prosze o konto na pw, bo w pracy nie mam czasu szukać[/QUOTE]
[I][B]Komitet Pomocy dla Zwierząt
Bank Śląski S.A. O/Tychy
skrytka pocztowa 79
43-100 Tychy

Konto zbiórkowe: 69 1050 1399 1000 0090 7715 1463[/B]
[B]Z dopiskiem na Gacusia[/B][/I]
Ja też wpłacę 5 października

Guest Ciocia Gosia
Posted

Po prostu płakać się chce. Jak można coś takiego zrobić takiemu psiakowi??? Porażająca historia i porażające zdjęcia. Tych ludzi to bym...żywcem na stosie spaliła. Na bardzo wooooolnym ogniu. Albo lepiej zbierzy silną grupę i im wpier..... bo prawo polskie maksymalnie da im wyrok w zawieszeniu.

Maluszku współczuje Ci i przepraszam za tych ludzi. Zdrowiej.
Podnoszę wątek. Będę zaglądać. Postaram się coś pomóc.

Posted

Przybiegłam tu z bazarku , gdzie Malwa zgromadziła fanty dla trzech psich nieszczęść.

Nie wiem, jakim trzeba być rodzicem, żeby sobie wyhodować w domu takie ludzkie bestie... Gacuś był bezdomny i te ścierwa się na nim wyżyły, tak ?

Finansowo w tym tygodniu deko się spłukałam, ale w przyszłym coś wpłacę na konto Gacusia - on potrzebuje intensywnego, dobrego żywienia - żeby choć miał siłę walczyć o życie... Dziewczyny, piszcie, proszę - co u małego. Te błagalne oczęta ...:(:(:(

Posted

[quote name='farmerka63']Gacuś był bezdomny i te ścierwa się na nim wyżyły, tak ?[/QUOTE]

[I]Niestety nie...
Zabrali Go od kogoś jako maleństwo...

Na Gacusia już wpłynęło 160 zł - wieczorem,bądź w nocy będę miała rozpiskę ile od kogo :)
Za każdy grosz dziękujemy.
Niestety 160 zł nie wystarczy nawet na opłacenie pobrania krwi i zbadania - w weekend - kiedy jest 100% płatne.
Że już nie wspomnę o podaniu krwi i reszcie cudów co z Nim robią...
Szkoda,że nie ma zwierzęcego funduszu zdrowia...[/I]