Justyna Lipicka Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 czekam na nowe wiadomości z niecierpliwością i trzymam za Gacusia kciuki Quote
Agnieszka103 Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 ...tak wiele jest tego cierpienia...Bardzo mocno trzymam kciuki za małego. Oby jego organizm wygrał tą walkę Quote
inga.mm Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 podeślę 20 zetów, tylko prosze o konto na pw, bo w pracy nie mam czasu szukać Quote
sillann Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 jak dzisiaj malenstwo sie czuje?? wplalcilam skromne 20 zl, na zdrowie Gacusia Quote
kamos Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 Gacusiu wracaj do zdrowia, trzymamy kciuki ,jutro wyślemy przelew , mamy nadzieję ,że oprawcy :mad:zostaną ukarani Quote
Karina R Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 Jak nasza chudzinka? Ciocia wysyła grosik dla Gacusia! Quote
ewtos Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 [quote name='inga.mm']podeślę 20 zetów, tylko prosze o konto na pw, bo w pracy nie mam czasu szukać[/QUOTE] [I][B]Komitet Pomocy dla Zwierząt Bank Śląski S.A. O/Tychy skrytka pocztowa 79 43-100 Tychy Konto zbiórkowe: 69 1050 1399 1000 0090 7715 1463[/B] [B]Z dopiskiem na Gacusia[/B][/I] Ja też wpłacę 5 października Quote
anka_szklanka Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 rany jakie wymowne spojrzenie ma ten maluch... :( Quote
Lobaria Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 Gacusiu, przytulanko na dobranoc, śpij dobrze i zdrowiej. Quote
26asia Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 slodkich snow Gacusiu malenki... zdrowiej nam kochany Quote
Guest Ciocia Gosia Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 Po prostu płakać się chce. Jak można coś takiego zrobić takiemu psiakowi??? Porażająca historia i porażające zdjęcia. Tych ludzi to bym...żywcem na stosie spaliła. Na bardzo wooooolnym ogniu. Albo lepiej zbierzy silną grupę i im wpier..... bo prawo polskie maksymalnie da im wyrok w zawieszeniu. Maluszku współczuje Ci i przepraszam za tych ludzi. Zdrowiej. Podnoszę wątek. Będę zaglądać. Postaram się coś pomóc. Quote
ewu Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 Posłałam Gacusiowi przelew. Trzymaj się kochanie najdroższe.Strasznie się martwię. Quote
inga.mm Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 [quote name='inga.mm']podeślę 20 zetów[/QUOTE] przed chwilą wysłałam obiecane 20 zł. Na ten moment nie mam więcej Quote
Mylenium Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 Przelałam 40 zł dla psiaczka. Cudownego domku szukamy dla Ciebie :* Quote
MALWA Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 Z neicierpliwością czekam na wieści o stanie zdrowia Gacusia ? Czy już coś lepiej? Quote
farmerka63 Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 Przybiegłam tu z bazarku , gdzie Malwa zgromadziła fanty dla trzech psich nieszczęść. Nie wiem, jakim trzeba być rodzicem, żeby sobie wyhodować w domu takie ludzkie bestie... Gacuś był bezdomny i te ścierwa się na nim wyżyły, tak ? Finansowo w tym tygodniu deko się spłukałam, ale w przyszłym coś wpłacę na konto Gacusia - on potrzebuje intensywnego, dobrego żywienia - żeby choć miał siłę walczyć o życie... Dziewczyny, piszcie, proszę - co u małego. Te błagalne oczęta ...:(:(:( Quote
Klaudus__ Posted October 4, 2011 Author Posted October 4, 2011 [quote name='farmerka63']Gacuś był bezdomny i te ścierwa się na nim wyżyły, tak ?[/QUOTE] [I]Niestety nie... Zabrali Go od kogoś jako maleństwo... Na Gacusia już wpłynęło 160 zł - wieczorem,bądź w nocy będę miała rozpiskę ile od kogo :) Za każdy grosz dziękujemy. Niestety 160 zł nie wystarczy nawet na opłacenie pobrania krwi i zbadania - w weekend - kiedy jest 100% płatne. Że już nie wspomnę o podaniu krwi i reszcie cudów co z Nim robią... Szkoda,że nie ma zwierzęcego funduszu zdrowia...[/I] Quote
Recommended Posts