malagos Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Te obie dorosłe sunie są urocze........ Quote
emilia2280 Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Aga, podsumuj w pierwszym poscie wplaty i wydatki, dla jasnosci. Na swoje konto zbierasz czy fundacyjne? Quote
Justyna Lipicka Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 ależ bym chciała by te małe rozeszły się jak ciepłe bułeczki!!:cool3: trzymam za całą 8kę kciuki, szkoda, że mam do Was tak daleko:-( bo może ktoś z rodziny/znajomych by chciał szczylka... Quote
moca35 Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 wczoraj puściłam na rodzinkę swoją pierwszą stałą deklaracją za wrzesień Quote
tayga Posted September 30, 2011 Author Posted September 30, 2011 emilia2280 napisał(a):Aga, podsumuj w pierwszym poscie wplaty i wydatki, dla jasnosci. Na swoje konto zbierasz czy fundacyjne? Na swoje... Wieczorem postaram się wszystko zrobić. Miałam straszną nerwówę z tą sunią z urwaną łapką i raną w głowie :( Ale juz bezpieczna w klinice. moca35 napisał(a):wczoraj puściłam na rodzinkę swoją pierwszą stałą deklaracją za wrzesień Dziękuję :) Selenga napisał(a):na allegro jest 2 obserwatorów Oby ktoś się odezwał!!! Jedna sunieczka ma jechać do Warszawy :) Pani z FB chce :) Quote
MTD Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 to zdjęcie naprawdę wzrusza.. bidulki, niech Wam już będzie tylko lepiej na tym świecie Quote
Isiak Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 :( :( :( Jak ja nienawidzę takich człekopodobnych kreatur!!!!! :angryy: Quote
Nutusia Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 Kiedy jedna sunia ma jechać do Wwy? Rozumiem, że jedno ze szczeniąt, tak? Kombinuję nad DT dla suni, ale raczej nie szczeniaka, bo nie ma warunków na opiekę nad nim (zbyt długa nieobecność w domu...) Quote
unixena Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 Nutusia napisał(a):Kiedy jedna sunia ma jechać do Wwy? Rozumiem, że jedno ze szczeniąt, tak? Kombinuję nad DT dla suni, ale raczej nie szczeniaka, bo nie ma warunków na opiekę nad nim (zbyt długa nieobecność w domu...) To ja juz zaciskam lapki za to kombinowanie..:cool3:....by cos z tego wyszlo ...;) Quote
Figanna Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 witam! czy mamuśki też będą do adopcji? w jakim mniej więcej są wieku? miałabym domek dla suczki, ale nie wiem czy na szczeniaczka by się rodzinka zdecydowała.. muszę popytać:) Quote
sillann Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 pieknosci nasze kochane:) podnosze do gory:) Quote
Nutusia Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 Figanna napisał(a):witam! czy mamuśki też będą do adopcji? w jakim mniej więcej są wieku? miałabym domek dla suczki, ale nie wiem czy na szczeniaczka by się rodzinka zdecydowała.. muszę popytać:) Młodzieniaszki jeszcze z dziewczynek - mają po ok 1,5 roku! ;) Quote
tayga Posted September 30, 2011 Author Posted September 30, 2011 Suczki oczywiście do adopcji... ale po sterylizacji. Problem w tym, że nie mam gdzie po zabiegu przechować suczek :( Quote
auraa Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 cicho tu! Oby były potem tylko dobre wiadomości! Quote
Nutusia Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 Czy już wiadomo kiedy mała dziewczynka jedzie do Wwy? Pytam, bo myślę nad DT dla starszej. Quote
Recommended Posts