Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 355
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

emilia2280 napisał(a):
Aga, podsumuj w pierwszym poscie wplaty i wydatki, dla jasnosci. Na swoje konto zbierasz czy fundacyjne?

Na swoje...
Wieczorem postaram się wszystko zrobić. Miałam straszną nerwówę z tą sunią z urwaną łapką i raną w głowie :(
Ale juz bezpieczna w klinice.

moca35 napisał(a):
wczoraj puściłam na rodzinkę swoją pierwszą stałą deklaracją za wrzesień

Dziękuję :)

Selenga napisał(a):
na allegro jest 2 obserwatorów

Oby ktoś się odezwał!!!
Jedna sunieczka ma jechać do Warszawy :) Pani z FB chce :)

Posted

Kiedy jedna sunia ma jechać do Wwy? Rozumiem, że jedno ze szczeniąt, tak? Kombinuję nad DT dla suni, ale raczej nie szczeniaka, bo nie ma warunków na opiekę nad nim (zbyt długa nieobecność w domu...)

Posted

Nutusia napisał(a):
Kiedy jedna sunia ma jechać do Wwy? Rozumiem, że jedno ze szczeniąt, tak? Kombinuję nad DT dla suni, ale raczej nie szczeniaka, bo nie ma warunków na opiekę nad nim (zbyt długa nieobecność w domu...)

To ja juz zaciskam lapki za to kombinowanie..:cool3:....by cos z tego wyszlo ...;)

Posted

witam! czy mamuśki też będą do adopcji? w jakim mniej więcej są wieku? miałabym domek dla suczki, ale nie wiem czy na szczeniaczka by się rodzinka zdecydowała.. muszę popytać:)

Posted

Figanna napisał(a):
witam! czy mamuśki też będą do adopcji? w jakim mniej więcej są wieku? miałabym domek dla suczki, ale nie wiem czy na szczeniaczka by się rodzinka zdecydowała.. muszę popytać:)

Młodzieniaszki jeszcze z dziewczynek - mają po ok 1,5 roku! ;)