Jump to content
Dogomania

Kudlaty Joker bez nadziei na lepsze jutro,pilnie potrzebny DT!Pomocy!!!

Recommended Posts

Posted

To, że nie ma jeszcze doswiadczenia, to nie znaczy, że mu sie nie uda.
Ważne, że w ogóle ktos taki jest u Was, wykorzystajcie to i bedzie wreszcie po sprawie, pies nie bedzie koczowal na trawniku.
Gdybym ja miała taka sytuacje tu, gdzie teraz mieszkam, to nie miałabym takiego czlowieka w promieniu wielu mil morskich :lol:

Posted

Podobno nie wolno używać Palmera na terenie osiedli i gdzie są zbiorowiska ludzi ,mieszkańców itd. a niedoświadczony wet może nie trafić ..koszt sprowadzenia weta i Plamera to ok.700 zl chyba ,nawet jesli nie trafi psa chyba ..

Posted

Joker nie jest maleńki,to można nawet z odległości trafić.To bardzo dobry sposób,jakiś czas temu tak odłowiona akitę błąkającą sie po CPN i ulicy,skoro inne środki zawodzą,to trzeba skorzystać z palmera.

Posted

Czyli wyglada na to,ze trzeba by bylo z miastem sie kontaktowac.Dzisiaj juz nie da rady,jutro niedziela:(.Czyli Jokus kolejna zimna noc spedzi na dworze.....W poniedzialek wszystkiego sie dowiem.

Posted

Nie chcę martwic nikogo ani wykrakać,ale nieraz bywało już tak,że kilka m-cy a nawet ponad pol roku trwały takie "polowania i zasadzki " na niektóre bezdomne psy ,zanim udalo się je złapać,Oby łapanie Jokera nie przeciągnęlo się do wiosny.Jednak może mrozy i śnieg złamią opory Jokera i da się uratować.

Posted

Jokerek teraz się szwęda u mnie przed blokiem :) Jest dokarmiany, ale nadal się boi. Jest bardzo nieufny, nie da rady nawet go pogłaskać, pięknie je z ręki, nawet językiem nie dotknie :D

Bardzo mądry pies, ale pokrzywdzony przez los. :| Mam nadzieję, że przez najbliższy czas, złapią go. Pies obecnie znajduje się obok bloku nr.9 na stoku.

Jeśli ktoś ciekawy jak obecnie wygląda, mogę jutro wrzucić kilka fotek :)

Posted

[quote name='Poszukiwany']Jokerek teraz się szwęda u mnie przed blokiem :) Jest dokarmiany, ale nadal się boi. Jest bardzo nieufny, nie da rady nawet go pogłaskać, pięknie je z ręki, nawet językiem nie dotknie :D

Bardzo mądry pies, ale pokrzywdzony przez los. :| Mam nadzieję, że przez najbliższy czas, złapią go.

Jeśli ktoś ciekawy jak obecnie wygląda, mogę jutro wrzucić kilka fotek :)[/QUOTE]

Jeżeli biega pod Twoim blokiem, może przyłączysz się do nas (ekipy łapaczy?) ;)

Posted

[quote name='Roszpunka']Akcje łapania przeprowadzane są wyłącznie wieczorami. Podrzuć mi swoje namiary na PW, żeby w razie czego mieć kontakt.[/QUOTE]

Bylabys mila oczyscic skrzynke? ;)