Jump to content
Dogomania

Kudlaty Joker bez nadziei na lepsze jutro,pilnie potrzebny DT!Pomocy!!!

Recommended Posts

Posted

[quote name='Roszpunka']Pomysł sam w sobie naprawdę dobry... Tylko, że oprócz osób regularnie go dokarmiających, z którymi jest kontakt, są np, dzieci, które dzielą się z nim kanapkami, resztki wyrzucane z okien, śmietniki...[/QUOTE]
Masz rację .Chyba tylko pies w kagańcu na dworze nie moglby dokarmiać się sam .Ale kaganca to Joker raczej sobie nie da zalożyć -tak samo jak i obroży i smyczy -a tego ostatniego to szkoda,bo nie bylby już bezbronnym,bezdomnym psem tylko siedzial w DT -bezpieczny ,nakarmiony i zadbany.

Posted

[quote name='Incia']Ja już nerwów do Jokera nie mam...Nawet mi się śniło że rzucam się na Niego ze strzykawą z jakimś ogłupiaczem...[/QUOTE]

Sama sobie ogłupiacz wstrzyknij ... Na noc chociaż ;)

Posted

Powiedz jej, niech chociaż ona się do niego nie rzuca - do kogoś musi mieć zaufanie...

EDIT: Jutro niech Teresa da mu tylko ciut jedzenia, pojutrze chyba znowu spróbujemy... Jeszcze 2 ml ogłupiacza nam potrzebne albo nawet 3. Specjalnie na tę okazję wątróbki mu nasmażę albo kupię wędzoną makrelkę.
Ewentualnie jedno i drugie ;)

Posted

[quote name='PaSja Hera']Nie uciekl,tylko przeniosl sie dwa meterki dalej,jak to on robi![/QUOTE]

No to co wypisujesz takie straszne rzeczy: rzuciła się, pisnął, uciekł - no pytam się po co ;)

Pomyśl lepiej co z pojutrzem ...

Posted

..................jak go ludzie musieli skrzywdzic,ze biedak tak sie zachowuje:placz::placz:zeby tyle czasu to trwalo i nawet P.Teresa rady nie daje a ktorys miesiac psiaka dokarmia:shake::shake:............potwornie to smutne:roll:

Posted

Rozmawiaj z Teresą. Jutro Ania ma wolne, może się zmobilizuje i podjedziemy razem wcześniej. Trzeba uderzyć też do Węgielkowej i Ewelinki_M. Pomyśleć o transporcie i Sedalinie. Zrobię wątróbkę.
Jeżeli nie będziemy próbować, to nic nie zdziałamy.

Posted

Słuchajcie ja się nie znam na tym, ale czy ma czegoś takiego jak zastrzyk usypiający ? Czy jest w okolicy ktoś kto może coś takiego zrobić ?

Posted

Dlatego pisałam o weterynarii wojewódzkiej, to oni wydaja zezwolenie, więc jeśli ktos od nich to robi, to kwestia zgody jest z góry zalatwiona. Ja tak to zrobiłam.
Rozwiazanie jest dobre i chyba najmniej stresujące dla psa.
Kosztow nie bedzie, pokrywa je weter. woj., bo przecież robi w ramach swoich działań ustawowych.