Olga7 Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 [quote name='Roszpunka']Pomysł sam w sobie naprawdę dobry... Tylko, że oprócz osób regularnie go dokarmiających, z którymi jest kontakt, są np, dzieci, które dzielą się z nim kanapkami, resztki wyrzucane z okien, śmietniki...[/QUOTE] Masz rację .Chyba tylko pies w kagańcu na dworze nie moglby dokarmiać się sam .Ale kaganca to Joker raczej sobie nie da zalożyć -tak samo jak i obroży i smyczy -a tego ostatniego to szkoda,bo nie bylby już bezbronnym,bezdomnym psem tylko siedzial w DT -bezpieczny ,nakarmiony i zadbany. Quote
Lolalola Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 kurcze ale jestes Jokerku uparty......................mocno wierze ,ze spisek sie powiedzie i ciotkom uda sie ciebie wreszcie zlapac!!!! Quote
Lolalola Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 Joker.......daj sie zlapac,wszyscy Cie tu prosimyyyyyyy!!!! Quote
Martika&Aischa Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 Zaglądam do chłopaka ....:( szkoda mi go bardzo :( psiaku daj sobie w końcu pomóc :( Quote
Incia Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 Ja już nerwów do Jokera nie mam...Nawet mi się śniło że rzucam się na Niego ze strzykawą z jakimś ogłupiaczem... Quote
Roszpunka Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 [quote name='Incia']Ja już nerwów do Jokera nie mam...Nawet mi się śniło że rzucam się na Niego ze strzykawą z jakimś ogłupiaczem...[/QUOTE] Sama sobie ogłupiacz wstrzyknij ... Na noc chociaż ;) Quote
PaSja Hera Posted October 5, 2011 Author Posted October 5, 2011 [quote name='Roszpunka']Sama sobie ogłupiacz wstrzyknij ... Na noc chociaż ;)[/QUOTE] Dobre!!! Teresa sie dzisiaj rzucila,Joker pisnal i poszedl w inne miejsce..... Quote
Roszpunka Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 Powiedz jej, niech chociaż ona się do niego nie rzuca - do kogoś musi mieć zaufanie... EDIT: Jutro niech Teresa da mu tylko ciut jedzenia, pojutrze chyba znowu spróbujemy... Jeszcze 2 ml ogłupiacza nam potrzebne albo nawet 3. Specjalnie na tę okazję wątróbki mu nasmażę albo kupię wędzoną makrelkę. Ewentualnie jedno i drugie ;) Quote
PaSja Hera Posted October 5, 2011 Author Posted October 5, 2011 [quote name='Roszpunka']Powiedz jej, niech chociaż ona się do niego nie rzuca - do kogoś musi mieć zaufanie...[/QUOTE] Spokojnie "rzucila sie" w cudzyslowie!!!! Quote
Incia Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 Teresa też jest już zdesperowana, i wcale się nie dziwię. My Jokera znamy ze trzy tygodnie, a Ona trzy miesiące chyba... Quote
Roszpunka Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 [quote name='PaSja Hera']Spokojnie "rzucila sie" w cudzyslowie!!!![/QUOTE] Ale się jej wystraszył jednak, skoro uciekł... Quote
PaSja Hera Posted October 5, 2011 Author Posted October 5, 2011 [quote name='Roszpunka']Ale się jej wystraszył jednak, skoro uciekł...[/QUOTE] Nie uciekl,tylko przeniosl sie dwa meterki dalej,jak to on robi! Quote
Incia Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 Pięknioch sprytny jest. Tylko nie wiem czy On wie że zima zbliża się. To już mu sprytu może nie starczyć. Quote
Roszpunka Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 [quote name='PaSja Hera']Nie uciekl,tylko przeniosl sie dwa meterki dalej,jak to on robi![/QUOTE] No to co wypisujesz takie straszne rzeczy: rzuciła się, pisnął, uciekł - no pytam się po co ;) Pomyśl lepiej co z pojutrzem ... Quote
Lolalola Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 jak Boga kocham ten psiak doprowadzi mnie do nerwicy........... Quote
Lolalola Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 ..................jak go ludzie musieli skrzywdzic,ze biedak tak sie zachowuje:placz::placz:zeby tyle czasu to trwalo i nawet P.Teresa rady nie daje a ktorys miesiac psiaka dokarmia:shake::shake:............potwornie to smutne:roll: Quote
Roszpunka Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 Jokerek się chyba na mnie nie obrazi, że zareklamuję u Niego malusi bazarek dla malutkiej suni http://www.dogomania.pl/threads/215663-KUBECZKI-FILI%C5%BBANECZKI-malutki-bazarek-dla-malutkiej-sunieczki Quote
Mysza2 Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 Jokerku i cioteczki wybaczycie jak zaproszę cioteczki :oops::oops: http://www.dogomania.pl/threads/2155...o-11.10.-22-00 http://www.dogomania.pl/threads/2156...10.-godz-22-00 Quote
PaSja Hera Posted October 6, 2011 Author Posted October 6, 2011 Nie ma konkretnego planu.Przydaloby sie ,zeby go ludziska ze dwa dni nie karmili,ale nie jestem w stanie wszystkich poinformowac!Jokerku co ja mam z Toba zrobic?!@ Quote
Roszpunka Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 Rozmawiaj z Teresą. Jutro Ania ma wolne, może się zmobilizuje i podjedziemy razem wcześniej. Trzeba uderzyć też do Węgielkowej i Ewelinki_M. Pomyśleć o transporcie i Sedalinie. Zrobię wątróbkę. Jeżeli nie będziemy próbować, to nic nie zdziałamy. Quote
Nadziejka Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 :modla::modla::modla::modla::modla:dzielne kochane dziewczyny ! Joluniu Jokuniu - daj sobie pomoc rybeczko serdunko Quote
Onaa Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 Słuchajcie ja się nie znam na tym, ale czy ma czegoś takiego jak zastrzyk usypiający ? Czy jest w okolicy ktoś kto może coś takiego zrobić ? Quote
Roszpunka Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 Na strzał z broni Palmera chyba nikt nie zezwoli w mieście, już nie mówiąc, że to spore koszty. Ale w sumie nigdy nie miałam z taką sytuacją do czynienia, to nie wiem... Quote
beta ata Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 Dlatego pisałam o weterynarii wojewódzkiej, to oni wydaja zezwolenie, więc jeśli ktos od nich to robi, to kwestia zgody jest z góry zalatwiona. Ja tak to zrobiłam. Rozwiazanie jest dobre i chyba najmniej stresujące dla psa. Kosztow nie bedzie, pokrywa je weter. woj., bo przecież robi w ramach swoich działań ustawowych. Quote
ewelinka_m Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 Tyle tylko, że z tego co się orientuje uprawnienia na palmera ma 1 facet w kielcach...nigdy do żadnego psa nie strzelał:shake: więc doświadczenie w tej kwesti ma zerowe Quote
Recommended Posts