Jump to content
Dogomania

MANDEJ, zaniedbany Kubuś. Płakał w schronisku. MA DOM!!!!!!!!!!!!

Recommended Posts

• Replies 239
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Poker']biedny chłopak , jeszcze pamięta wolność. Co z nim zrobić? Może jednak go wyciągać za kasę? tylko dokąd i skąd kasę brać?[/QUOTE]

no strasznie biedny :( :(

Posted

Oj, jak ja nie cierpię beznadziejnych przypadków! :angryy: Dlatego zakładam , że nie istnieją i to najczęściej działa. :cool1:
No, coś sie przeciez da zrobić. Jeszcze nie wiem, co, ale da się. Innej opcji nie ma.

Mandej to taki jamniko-beagl ;-) Czyli rasa JAMGIEL ! :loveu:

edit:
Wkleiłam Mandeja na beagle w potrzebie :-) Mam nadzieję, że nie macie mi za złe mojej inicjatywy :-)

edit 2 :
No, to na jamniki w potrzebie też wkleiłam :-)

Posted

[quote name='beta ata']

edit:
Wkleiłam Mandeja na beagle w potrzebie :-) Mam nadzieję, że nie macie mi za złe mojej inicjatywy :-)

edit 2 :
No, to na jamniki w potrzebie też wkleiłam :-)[/QUOTE]
dziękuję
mam strasznego moralniaka przez niego

Posted

Moralniaka, mówisz..? No, tak, niby jakies tam powody masz, bo niby jakis tam dom miał, ale zrobiłaś ostatecznie dobrze, co jasno widać po tym, że "właścicielka" ma go gdzieś. Możliwe, że tej zimy by nie przetrwał śpiąc na dworze, dopiero mogłabyś mieć moralniaka. Daj spokój z moralniakiem, zapomnij o wątpliwościach, zrobiłaś, co trzeba, małego szkoda, wiadomo, ale właśnie dlatego idziemy do przodu.
Czy moja psychoterapia Ci pomogła? :cool3: :lol:

Jameagle ;-) jest smutny, ale pomożemy mu! Yow!

Posted

[quote name='Basia1244']Mandeja, Kubusia przenieśli na boks 28 do trochę młodszych kolegów, a do Rarytasa dołączyli kolejni geriatrycy :([/QUOTE]

ale w 28 było już ich tak dużo (wg spisu mam 6 psów)
jak on tam się miewa?