kado Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 Nikaragua napisał(a):Pani, z którą rozmawiam o Mandeju w weekend była dziś w schronisku. Mandeja nie było już ale wzięła 6-miesięcznego kundelka. Powiedziała "mówił do mnie z klateczki weź mnie, to musiałam go wziąć" i jest zadowolona :) I tym oto sposobem 2 pieski znalazły domek:) Nikaragua, nawet sobie nie wyobrażam Twojej radości przy zmianie tytułu:) Quote
NikaEla Posted November 8, 2011 Author Posted November 8, 2011 kado napisał(a): Nikaragua, nawet sobie nie wyobrażam Twojej radości przy zmianie tytułu:) po przyjściu z pracy dosłownie w butach poleciałam włączyć komputer i zobaczyć, czy Basia potwierdziła ze poszedł do domu aż rodzina się śmiała za mnie, bo mi się ręce trzęsły.... Quote
Basia1244 Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 No to podejrzewam, że Mandeja wzięli państwo , których oprowadzałam w ubiegłym tygodniu :) , bo się nad nim też zastanawiali :) Jeśli tak - to dom z ogrodem, rodzina wielopokoleniowa, ale pies ma być na spacery z panem, oni już mieli psy ze schroniska, ostatni odszedł im na raka (wzięli go jak miał 6 lat, ale był z nimi tylko półtora roku, bo rak nerek był nieubłagany) . Quote
NikaEla Posted November 8, 2011 Author Posted November 8, 2011 Nikaragua napisał(a):Pani, z którą rozmawiam o Mandeju w weekend była dziś w schronisku. Mandeja nie było już ale wzięła 6-miesięcznego kundelka. Powiedziała "mówił do mnie z klateczki weź mnie, to musiałam go wziąć" i jest zadowolona :) Basia1244 napisał(a):No to podejrzewam, że Mandeja wzięli państwo , których oprowadzałam w ubiegłym tygodniu :) , bo się nad nim też zastanawiali :) Jeśli tak - to dom z ogrodem, rodzina wielopokoleniowa, ale pies ma być na spacery z panem, oni już mieli psy ze schroniska, ostatni odszedł im na raka (wzięli go jak miał 6 lat, ale był z nimi tylko półtora roku, bo rak nerek był nieubłagany) . i tak dwa psiaki mają domy :) które wydają się być dobre:) Quote
abilab Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 Nikaragua ja wlasnie tego dnia słyszałam ogromny huk , a to Tobie ,, kamien z serca spadł '' pewnie - a tak powaznie to bardzo bardzo fajnie ze sie siersciuchowi udało :) Quote
NikaEla Posted November 8, 2011 Author Posted November 8, 2011 abilab napisał(a):Nikaragua ja wlasnie tego dnia słyszałam ogromny huk , a to Tobie ,, kamien z serca spadł '' pewnie - :) tak własnie było :) a huk był taki, ze aż moja Nika nie przestawała szczekać z radości;) Quote
NikaEla Posted November 8, 2011 Author Posted November 8, 2011 [SIZE="1"]dogo mi się zacina i dwa razy to samo się wczytało Quote
togaa Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 Nasza Nikaragua ma niebywale szczesliwa reke do adopcji.... Chyba Ci Lolka podsuniemy....;) Quote
NikaEla Posted November 10, 2011 Author Posted November 10, 2011 togaa napisał(a):Nasza Nikaragua ma niebywale szczesliwa reke do adopcji.... Chyba Ci Lolka podsuniemy....;) a jesteście pewne, ze chcecie GO oddać???? Quote
togaa Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 Ja chętnie, ale nie moge tego głosno mówić bo mnie "Lolusiowe" zeżrą...;) Tu nie zagladają, na szczęście...:razz: Quote
kado Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 togaa napisał(a):Ja chętnie, ale nie moge tego głosno mówić bo mnie "Lolusiowe" zeżrą...;) Tu nie zagladają, na szczęście...:razz: :mad::mad::mad:Zaglądają, zaglądają:mad::mad::mad: Zaraz rozpuszczę wieści, a wtedy drżyj maleńka:evil_lol: Quote
NikaEla Posted November 10, 2011 Author Posted November 10, 2011 może z wierszykiem go ogłaszać ;) LOLUŚ Znacie Lolusia? Każdy go zna! Bo Loluś fajną historię ma. Był połamany nie chodził wcale A teraz biega wszędzie i stale. Chcecie Lolusia? Każdy go chce! Bo Loluś dużo o świecie wie. Wie jak ma prosić, by dostać wszystko Rozbroi człeka - takie to psisko. Kochasz Lolusia? Jasne że tak Jemu pieszczoty zawsze są w smak. Lubi się bawić, skakać i brykać Chodzi w pieluchą, by do niej sikać Weźmiesz Lolusia? Zastanów się Życie z Lolusiem opłaci się! Będziecie razem zawsze i wszędzie Życie z Lolusiem cudowne będzie! Quote
Recommended Posts