Jump to content
Dogomania

MANDEJ, zaniedbany Kubuś. Płakał w schronisku. MA DOM!!!!!!!!!!!!

Recommended Posts

• Replies 239
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ale zaraz... wczoraj widziałam gdy adoptowano takiego psa :)
sprawdźcie czy to nie Mandej bo pewna na 100 % nie jestem. Ale jeżeli to psiak który ma taki głęboki szczek, trochę przerażający, to poszedł do domu wczoraj ;)

Posted

terierfanka napisał(a):
ej, no to byłoby super! Mandej ma taki charakterystyczny szczek. Poczekamy chyba jednak z wiwatami aż ktoś to potwierdzi...

To może jednak to on ? A szczek pewnie ma taki , bo musiał ujadać pod bramą ,żeby ktoś go łaskawie wpuścił do klatki.

Posted

ach byłam dziś w schronisku na chwilę i zapomniałam się dopytać...

ale i tak jestem prawie pewna bo skoro mówicie że Mandej miał bardzo specyficzny i potężny szczek to ten piesek ktorego widziałam(i który był takiej samej postury i maści co Mandej na zdjęciu) właśnie taki miał! :) widziałam jak starszy Pan wychodził z książeczką i z nim z biura ;)

Posted

Nikaragua, zadzwoń do schronu, podaj jego nr schroniskowy to odpowiedzą czy jest .I wtedy będzie można ewentualnie cieszyć się na całego.

Posted

tak myślałam zrobić, ale jakoś nie zrobiłam, a jutro do późna w pracy....
może ktoś będzie jutro w schronisku i to potwierdzi.....
Myślę, że jeśli tak, to zadzwonię do Pani, która pytała o niego i dowiem się czy to Ona.
Ale to wszystko dopiero w środę

Posted

dziękuję Basiu :)

alekcuk napisał(a):
ach byłam dziś w schronisku na chwilę i zapomniałam się dopytać...

ale i tak jestem prawie pewna bo skoro mówicie że Mandej miał bardzo specyficzny i potężny szczek to ten piesek ktorego widziałam(i który był takiej samej postury i maści co Mandej na zdjęciu) właśnie taki miał! :) widziałam jak starszy Pan wychodził z książeczką i z nim z biura ;)

nie było drugiego psa tak wyglądającego

oby to był on i oby dobrze trafił

Posted

Pani, z którą rozmawiam o Mandeju w weekend była dziś w schronisku. Mandeja nie było już ale wzięła 6-miesięcznego kundelka.
Powiedziała "mówił do mnie z klateczki weź mnie, to musiałam go wziąć"
i jest zadowolona :)