asinek5 Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 Fajny psiak, dobrze byłoby, żeby znalazł domek. A co z tą egzemą? Warto to wyjaśnić. Skąd taka informacja? Quote
Agula99 Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 Mandejku, nie dawaj się, będzie dobrze! Quote
NikaEla Posted November 1, 2011 Author Posted November 1, 2011 cały czas marzę o domku dla niego Quote
NikaEla Posted November 3, 2011 Author Posted November 3, 2011 sporo psiaków poszło dziś do domków, ale nie Mandejek :( Quote
NikaEla Posted November 5, 2011 Author Posted November 5, 2011 miałam dziś bardzo konkretny telefon w sprawi Mandeja.... kciuki trzymamy!!! Quote
Poker Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Nikaragua napisał(a):miałam dziś bardzo konkretny telefon w sprawi Mandeja.... kciuki trzymamy!!! kciukiz całych sił trzymane !! Quote
NikaEla Posted November 6, 2011 Author Posted November 6, 2011 cisza.... pani mówiła ze pójdzie w czwartek, to jeszcze kilka dni Quote
Poker Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 jakoś nie doczytałam, czekamy i kciuki zaciskamy Quote
alekcuk Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 ale zaraz... wczoraj widziałam gdy adoptowano takiego psa :) sprawdźcie czy to nie Mandej bo pewna na 100 % nie jestem. Ale jeżeli to psiak który ma taki głęboki szczek, trochę przerażający, to poszedł do domu wczoraj ;) Quote
terierfanka Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 ej, no to byłoby super! Mandej ma taki charakterystyczny szczek. Poczekamy chyba jednak z wiwatami aż ktoś to potwierdzi... Quote
Poker Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 terierfanka napisał(a):ej, no to byłoby super! Mandej ma taki charakterystyczny szczek. Poczekamy chyba jednak z wiwatami aż ktoś to potwierdzi... To może jednak to on ? A szczek pewnie ma taki , bo musiał ujadać pod bramą ,żeby ktoś go łaskawie wpuścił do klatki. Quote
NikaEla Posted November 7, 2011 Author Posted November 7, 2011 było by wspaniale... ale poczekajmy Quote
alekcuk Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 ach byłam dziś w schronisku na chwilę i zapomniałam się dopytać... ale i tak jestem prawie pewna bo skoro mówicie że Mandej miał bardzo specyficzny i potężny szczek to ten piesek ktorego widziałam(i który był takiej samej postury i maści co Mandej na zdjęciu) właśnie taki miał! :) widziałam jak starszy Pan wychodził z książeczką i z nim z biura ;) Quote
Poker Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 Nikaragua, zadzwoń do schronu, podaj jego nr schroniskowy to odpowiedzą czy jest .I wtedy będzie można ewentualnie cieszyć się na całego. Quote
NikaEla Posted November 7, 2011 Author Posted November 7, 2011 tak myślałam zrobić, ale jakoś nie zrobiłam, a jutro do późna w pracy.... może ktoś będzie jutro w schronisku i to potwierdzi..... Myślę, że jeśli tak, to zadzwonię do Pani, która pytała o niego i dowiem się czy to Ona. Ale to wszystko dopiero w środę Quote
NikaEla Posted November 7, 2011 Author Posted November 7, 2011 dziękuję Basiu :) alekcuk napisał(a):ach byłam dziś w schronisku na chwilę i zapomniałam się dopytać... ale i tak jestem prawie pewna bo skoro mówicie że Mandej miał bardzo specyficzny i potężny szczek to ten piesek ktorego widziałam(i który był takiej samej postury i maści co Mandej na zdjęciu) właśnie taki miał! :) widziałam jak starszy Pan wychodził z książeczką i z nim z biura ;) nie było drugiego psa tak wyglądającego oby to był on i oby dobrze trafił Quote
kado Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 Cudowne wieści...a wiadomo kto, jakie warunki? Oby dobrze trafił i zaznał szczęścia, na jakie zasłużył:) Quote
terierfanka Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 No to super :) Nikaragua przyjdzie, to zmieni tytuł :) Quote
Poker Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 HUUUUUUUUUUURAAAAAAAAAAA :multi::multi::multi: Quote
NikaEla Posted November 8, 2011 Author Posted November 8, 2011 jeszcze butów nie zdjęłam a już tu przyleciałam CUDNIE :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Quote
togaa Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 widziałam jak starszy Pan wychodził z książeczką i z nim z biura Ciekawe czy to z ogłoszenia Nikaragua.? Pewnie tak.... Quote
NikaEla Posted November 8, 2011 Author Posted November 8, 2011 Pani, z którą rozmawiam o Mandeju w weekend była dziś w schronisku. Mandeja nie było już ale wzięła 6-miesięcznego kundelka. Powiedziała "mówił do mnie z klateczki weź mnie, to musiałam go wziąć" i jest zadowolona :) Quote
Recommended Posts