Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 446
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A jest zdrowy?Był już u weta?Chyba nie ma alergii?W jakim wieku jest?I został w Częstochowie?
Buziaczki dla cieplutkiej Mosii,i koniecznie mamlaski dla Białaska.
A ma już jakies imię:lol:

Posted

No ma imię TORRES :D

MOSII ???? JAK TO SIE STAŁO ?????

coś ty mu zrobiła że do kojca wchodzi ???? ja widziałam jak go w trzech chłopa nie mogli zamknąć ....

wiecie co ? to chyba pomyłka i podmienili nam psa w schronisku ;)

Posted

już jestem i bez bicia wszystko wyjaśniam !!:lol: :lol:

otóż, otóż, pojechałyśmy z ciotką Doddy po dzieciaczka - on jest cudny, słodki i wszystkie trzy - Doddy, Mosii i ja , jesteśmy w nim zakochane:loveu: :loveu:

panowie ze schronu po prostu "nie umią:evil_lol: " obsługiwać takich psiunków - my z ciotką Doddy od razu wsadziłyśmy łapy do klatki, zaczęłyśmy go miziać i do niego gadać, a on dostał szału ze szczęścia. Tak na poważnie, to myślę, że oni po prostu się go trochę bali, dlatego tak trudno było cokolwiek z nim zrobić. My natomiast, dwie blondynki:evil_lol: , nie boimy sie wcale, wzięłyśmy białasa na spacer, od razu zajrzałyśmy mu w pachwiny :crazyeye: , obmacałyśmy, czy wszystko ma na miejscu ( Ma !!), wsadziłyśmy paluchy w uszy i w pyszczydło - a ten glut na wszystko nam pozwolił i jeszcze się cieszył jak głupi....:loveu:

psiak jest po prostu CUDOWNY !!!. Ma świetny charakter, przejawia dużo szczenięcych cech - jest radosny, podskakuje i bawi się jak maluszek. Umie pięknie siadać,warować, doskonale jeżdzi samochodem, jest bardzo spokojny. Zero agresji do ludzi. Mosii mówi, że on "gada" - popiskuje, szczeka, jęczy, szczególnie, gdy się cieszy. taki pies, to skarb !!!

Dlaczego trafił do Mosii ?? Ano, problem w tym, że u mnie do Sylwestra nie mógłby być izolowany - musiałby mieszkać razem z amstaffem (:diabloti: ), dogo canario,kotami i dwoma buldożkami. Myślę, że konfrontacja Max - Torres, nie byłaby przyjemna. Mosii zgodziła się przyjąć niuńka czasowo, do Nowego Roku, za co jej bardzo dziękuję:loveu: :loveu:
W początku Stycznia pojadę po malucha, chociaż podejrzewam, że Mosii może się do tego czasu za bardzo do niego przywiązać.....:lol: , zobaczymy....

zdjęcia wklei ciotka Doddy dziś wieczorem - zrobiłyśmy mnóstwo :loveu:

Posted

To jego zachowanie :) - jakbym normalnie czytała o moim dogo :) (zresztą nawet wygląda podobnie ;) )
Strasznie się cieszę, że go stamtąd wyrwałyście. WIELKIE BRAWA !!!!!!!!! I dzięki :)

Posted

lavinia :loveu::loveu::loveu:

to jak ja u niego byłam ostatnio tez był taki fajowo sympatyczny i myziaty (tyle że ja nie mogłam go zabrać na spacer - no i znałam go tylko z opisów i z tego pierwszego wrazenia, no i tym kotem mnie nastraszyli)

ale tez sie slinił i troche tulił- głównie jednak był zainteresowany małym psiakiem któremu panowie robili zdjecia. ale na głos reaguje faktycznie fajnie :)

jak dobrze ze juz bezpieczny....

Posted

Paola, zdjęcia będą jak się ciotka Doddy obudzi :evil_lol:

a wczoraj nie mogłam gadać, bo akurta wypakowywałam Torresa z samochodu:lol: , dlatego powiedziałam Ci tylko "że go mam" i tyle.

Mosii, a jak tam nasz piękniś ?

Posted

:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:
SUPER !!!!!!!!!!! SUPER !!!!!!!!!!!!!
:laola::laola:
Jak to dobrze, że są tacy ludzie jak Wy :)
WIELKIE DZIĘKI :loveu:

Ucałowania i drapaki dla Torresa (do którego czuję szczególny sentyment, bo zachowuje się i wygląda jak mój dogo. Poza małymi szczególikami, to normalnie jakby ktoś skórę zdarł z mego Bazyla).
Czekamy na dalsze relacje :)

Posted

naprawde taki ma ten pychol slodki ze jakby go dorwala to zamietosilabym chyba na smierc

Toresik juz bezpieczny ciekawe czy on wie jakie go szczescie spotkalo
poczytalam sobie wlasnie o rasie i wiecie ze tam pisza ze to rasa zaliczana do niebezpiecznych :lol: a z opisu naszego Toreska to jakos tak nie pasuje moze on jednek nie dogo aregentino :cool3: