mosii Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 ja nie sprawdzałam, ale lavinia zdaje sie nie znalazła Quote
Paola06 Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 A jest zdrowy?Był już u weta?Chyba nie ma alergii?W jakim wieku jest?I został w Częstochowie? Buziaczki dla cieplutkiej Mosii,i koniecznie mamlaski dla Białaska. A ma już jakies imię:lol: Quote
florida_blue Posted December 19, 2006 Author Posted December 19, 2006 No ma imię TORRES :D MOSII ???? JAK TO SIE STAŁO ????? coś ty mu zrobiła że do kojca wchodzi ???? ja widziałam jak go w trzech chłopa nie mogli zamknąć .... wiecie co ? to chyba pomyłka i podmienili nam psa w schronisku ;) Quote
lavinia Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 już jestem i bez bicia wszystko wyjaśniam !!:lol: :lol: otóż, otóż, pojechałyśmy z ciotką Doddy po dzieciaczka - on jest cudny, słodki i wszystkie trzy - Doddy, Mosii i ja , jesteśmy w nim zakochane:loveu: :loveu: panowie ze schronu po prostu "nie umią:evil_lol: " obsługiwać takich psiunków - my z ciotką Doddy od razu wsadziłyśmy łapy do klatki, zaczęłyśmy go miziać i do niego gadać, a on dostał szału ze szczęścia. Tak na poważnie, to myślę, że oni po prostu się go trochę bali, dlatego tak trudno było cokolwiek z nim zrobić. My natomiast, dwie blondynki:evil_lol: , nie boimy sie wcale, wzięłyśmy białasa na spacer, od razu zajrzałyśmy mu w pachwiny :crazyeye: , obmacałyśmy, czy wszystko ma na miejscu ( Ma !!), wsadziłyśmy paluchy w uszy i w pyszczydło - a ten glut na wszystko nam pozwolił i jeszcze się cieszył jak głupi....:loveu: psiak jest po prostu CUDOWNY !!!. Ma świetny charakter, przejawia dużo szczenięcych cech - jest radosny, podskakuje i bawi się jak maluszek. Umie pięknie siadać,warować, doskonale jeżdzi samochodem, jest bardzo spokojny. Zero agresji do ludzi. Mosii mówi, że on "gada" - popiskuje, szczeka, jęczy, szczególnie, gdy się cieszy. taki pies, to skarb !!! Dlaczego trafił do Mosii ?? Ano, problem w tym, że u mnie do Sylwestra nie mógłby być izolowany - musiałby mieszkać razem z amstaffem (:diabloti: ), dogo canario,kotami i dwoma buldożkami. Myślę, że konfrontacja Max - Torres, nie byłaby przyjemna. Mosii zgodziła się przyjąć niuńka czasowo, do Nowego Roku, za co jej bardzo dziękuję:loveu: :loveu: W początku Stycznia pojadę po malucha, chociaż podejrzewam, że Mosii może się do tego czasu za bardzo do niego przywiązać.....:lol: , zobaczymy.... zdjęcia wklei ciotka Doddy dziś wieczorem - zrobiłyśmy mnóstwo :loveu: Quote
maciaszek Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 To jego zachowanie :) - jakbym normalnie czytała o moim dogo :) (zresztą nawet wygląda podobnie ;) ) Strasznie się cieszę, że go stamtąd wyrwałyście. WIELKIE BRAWA !!!!!!!!! I dzięki :) Quote
florida_blue Posted December 19, 2006 Author Posted December 19, 2006 lavinia :loveu::loveu::loveu: to jak ja u niego byłam ostatnio tez był taki fajowo sympatyczny i myziaty (tyle że ja nie mogłam go zabrać na spacer - no i znałam go tylko z opisów i z tego pierwszego wrazenia, no i tym kotem mnie nastraszyli) ale tez sie slinił i troche tulił- głównie jednak był zainteresowany małym psiakiem któremu panowie robili zdjecia. ale na głos reaguje faktycznie fajnie :) jak dobrze ze juz bezpieczny.... Quote
pati Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 brawo dziewczyny dziekujemy w imieniu Torresa :loveu: czekam na fotki juz szczesliwego gluta fajnie do niego pasuje :eviltong: Quote
lavinia Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Dobranoc biały glutku, cieszę się, że juz jestes bezpieczny :loveu: i dobranoc wszystkim glutkowym cioteczkom:lol: Mosii:loveu: Quote
Paola06 Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Dobrze,dobrze... A gdzie te zdjęcia....???:lol::lol: Quote
lavinia Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Paola, zdjęcia będą jak się ciotka Doddy obudzi :evil_lol: a wczoraj nie mogłam gadać, bo akurta wypakowywałam Torresa z samochodu:lol: , dlatego powiedziałam Ci tylko "że go mam" i tyle. Mosii, a jak tam nasz piękniś ? Quote
florida_blue Posted December 20, 2006 Author Posted December 20, 2006 Torres jest młodziutkim chłopczykiem :) To taki przerośnięty szczenior :D Quote
clockwork Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 uffff.. wiedziałam :multi: wielkie bydle, a łagodny jak baranek!! oby tak dalej! dzięki dziewczyny za zainteresowanie Torresem!! i wrzucaj te foty :mad::diabloti: Quote
clockwork Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 :klacz: teraz czekamy na doprowadenie argentynka do NORMALNEGO stanu- czyli przykrycia żeberek tkanką tłuszczową i kolejne foty:iloveyou: no i buziory w piękny pychol! Quote
carolinascotties Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Piękna mordka!!! cieszę się, że nie siedzi już za kratami:multi: Quote
pati Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 booze jaki on piekny uwielbiam takie wielkoludy :loveu: jak dobzre go widziec poza schronem :multi: dziewczynny kocham was !!!! Quote
maciaszek Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: SUPER !!!!!!!!!!! SUPER !!!!!!!!!!!!! :laola::laola: Jak to dobrze, że są tacy ludzie jak Wy :) WIELKIE DZIĘKI :loveu: Ucałowania i drapaki dla Torresa (do którego czuję szczególny sentyment, bo zachowuje się i wygląda jak mój dogo. Poza małymi szczególikami, to normalnie jakby ktoś skórę zdarł z mego Bazyla). Czekamy na dalsze relacje :) Quote
la_pegaza Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 ale dziamdziak :loveu: mosii, napisz co i jak ;) i czy coś trzeba :cool3: Quote
lavinia Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 taki jestem piękny :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
pati Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 naprawde taki ma ten pychol slodki ze jakby go dorwala to zamietosilabym chyba na smierc Toresik juz bezpieczny ciekawe czy on wie jakie go szczescie spotkalo poczytalam sobie wlasnie o rasie i wiecie ze tam pisza ze to rasa zaliczana do niebezpiecznych :lol: a z opisu naszego Toreska to jakos tak nie pasuje moze on jednek nie dogo aregentino :cool3: Quote
la_pegaza Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 pati napisał(a):i wiecie ze tam pisza ze to rasa zaliczana do niebezpiecznych :lol: i na liście psów agresywnych w Polsce. Jaki właściciel, taki pies :evil_lol: Quote
lavinia Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 to jest Dogo Argentino !!! I to piękny !!! Zobaczycie jaki będzie, gdy już wydobrzeje :loveu: a głowę ma po prostu zabójczo piękną...... Quote
Recommended Posts