Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 446
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja moge przyjechać i rano, chodziło mi bardziej o dziś - tzn do której ten ktoś może po niego przyjechać

i mam nadzieję, że "ten ktoś" nie przyjechał dziś :angryy:

czekamy do rana

Posted

Florida masz pv.
Lavinio,spadłas jak dobry anioł w wątek.
Brak mi słów żeby ci podziękować:calus::calus::calus:
Czy gdyby nie został odebrany,to potrzebujesz jakies pomocy??????
Temat noclego chyba odpada??
Zaraz będę tam dzwonić,ale jak jest tylko do 14,to marne szanse.W sumie co tak krótko?
TORRES:):):)Ciotki nie dadzą ci zginąć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

Florida:)
Niestety nie udało mi się dodzwonić tzn.nikt nie odbiera,ale własnie przeczytałam że tobie się udało i JESZCZE JEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:laola::laola::laola:
Może się uda-będę wysyłać ile się da pozytywnej energii,i niech nikt nie śmie wątpić że to nic nie da!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

Podbijam do góry,żeby bylo jutro nam łatwiej szukać:)
Wierze że on jest i czeka na naszą pomoc:(:(:(
Lavinio,oprócz wsparcia duchowego na jutrzejszą akcję-pisz jak coś będzie potrzeba:):):)
Cały czas trzymamy łapki i kciuki z Kwaziem:):):):)

Posted

Aha!!!!!!
Rozumiem że jutro dzwonisz raniutko?????????????
Ja już chyba nie muszę ale jak nam dasz znać,tzn.mi:)
Lavinio,podaj mi proszę nr.na komórkę do siebie.Na PV.

Posted

jest mi strasznie, strasznie smutno - biały został wczoraj wieczorem odebrany przez tego faceta....właśnie rozmawiałam z p kierowniczką

jedyne co mogłam zrobić, to poprosić p kierowniczkę o kontakt, gdyby facet go znów oddał, ale nie wydaje mi się by to zrobił......

gdybym tylko wiedziała o nim kilka dni wcześniej - nie sposób jednak przejrzeć wszystkich tematów na dogo.....

dziewczyny, może uda się Wam dowiedzieć gdzie pies jest ?? a może facet jest ok, tylko żle wyglądał ? Szkoda mi tego psiula strasznie......

a już sie szykowałam do wyjazdu.....

Posted

lavinia napisał(a):
jest mi strasznie, strasznie smutno - biały został wczoraj wieczorem odebrany przez tego faceta....właśnie rozmawiałam z p kierowniczką

jedyne co mogłam zrobić, to poprosić p kierowniczkę o kontakt, gdyby facet go znów oddał, ale nie wydaje mi się by to zrobił......

gdybym tylko wiedziała o nim kilka dni wcześniej - nie sposób jednak przejrzeć wszystkich tematów na dogo.....

dziewczyny, może uda się Wam dowiedzieć gdzie pies jest ?? a może facet jest ok, tylko żle wyglądał ? Szkoda mi tego psiula strasznie......

a już sie szykowałam do wyjazdu.....

:shake::shake::shake:
czy dowiemy się gdzie trafił?? jak mu jest?? i czy dresmen to typ bez uczuć, czy opiekuńczy Pan...ehhhhhhhhh:-(

Posted

Dziewczyny!!! Widziałyście??? Tores wrócił! Jest na stronie z dopiskiem, że nie moze przebywać z innymi zwierzętami!!!!!!!! Na szczęście czarny scenariusz sie nie sprawdził :)

Posted

już dzwoniłam !!!!!! podobno zagryzł kota ......dlatego został oddany.....

umówiłam się na jutro, teraz trzeba mocno kombinować co i jak do jutra :lol:

dziewczyny, będę dzwoniła wieczorkiem, żeby się z wami umówić