florida_blue Posted December 12, 2006 Author Posted December 12, 2006 lavinia , schronisko jest czynne 10-14, ale moze sie uda ciut pozniej, jesli powiesz ze z daleka jedziesz .... ? wlasnie dzwoniłam do schroniska - JESZCZE JEST :] Quote
lavinia Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 ja moge przyjechać i rano, chodziło mi bardziej o dziś - tzn do której ten ktoś może po niego przyjechać i mam nadzieję, że "ten ktoś" nie przyjechał dziś :angryy: czekamy do rana Quote
Paola06 Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 Florida masz pv. Lavinio,spadłas jak dobry anioł w wątek. Brak mi słów żeby ci podziękować:calus::calus::calus: Czy gdyby nie został odebrany,to potrzebujesz jakies pomocy?????? Temat noclego chyba odpada?? Zaraz będę tam dzwonić,ale jak jest tylko do 14,to marne szanse.W sumie co tak krótko? TORRES:):):)Ciotki nie dadzą ci zginąć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
clockwork Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 rozumiem że lavina bierze Torresa na tymczas... piszta dziewczyny bo spać nie bede!!! Quote
Paola06 Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 Florida:) Niestety nie udało mi się dodzwonić tzn.nikt nie odbiera,ale własnie przeczytałam że tobie się udało i JESZCZE JEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :laola::laola::laola: Może się uda-będę wysyłać ile się da pozytywnej energii,i niech nikt nie śmie wątpić że to nic nie da!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Paola06 Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 Podbijam do góry,żeby bylo jutro nam łatwiej szukać:) Wierze że on jest i czeka na naszą pomoc:(:(:( Lavinio,oprócz wsparcia duchowego na jutrzejszą akcję-pisz jak coś będzie potrzeba:):):) Cały czas trzymamy łapki i kciuki z Kwaziem:):):):) Quote
Koperek Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 Ja to niestety mogę trzymać już tylko :happy1: :happy1: ...tak piękny pies i taki tragiczny wygląd:-( ...nie mówię już o stanie psychicznym:-( Quote
KasiaM Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 o Boże co za bida:(:( oby wszystko się udało:):) trzymam kciuki Quote
Paola06 Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 Aha!!!!!! Rozumiem że jutro dzwonisz raniutko????????????? Ja już chyba nie muszę ale jak nam dasz znać,tzn.mi:) Lavinio,podaj mi proszę nr.na komórkę do siebie.Na PV. Quote
florida_blue Posted December 12, 2006 Author Posted December 12, 2006 no doziu biały :) dzisiaj ostatnia noc w schronisku???? Quote
lavinia Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 tak, tak - jestem umówiona na telefon o 9 rano tel do mnie 0 889 509 903 zamelduję się tu rano, po rozmowie telefonicznej Quote
Paola06 Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 Mój Aniele-czuwaj-oby skończyło się pomyślnie..... Lavinio...............................:calus: Quote
gajesia1985 Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 straszne to jest ze jacys ludzie szukaja psow na worki treningowe..co oni robia z tymi psiakami, normalnie porazka:mad: dajcie znac co u psiaka pozrawiam Quote
Paola06 Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 To jeszcze sobie podniosę......... Już niedługo:):):):):):)P):):):):):):):):)............................. Quote
florida_blue Posted December 13, 2006 Author Posted December 13, 2006 a ja powiem dobranoc :) trzymam kciuki za jutro :) telefon do siebie podałam :) Quote
Paola06 Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 I niech nikt nie próbuje wmawiać że cuda sie nie zdarzają:lol::lol: Quote
AniaB Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 cuda naprawdę sie zdarzają:crazyeye: :multi: lavinio, wiem, ze robisz to z serca ale i tak Ci podziekuje!!!:Rose: :Rose: :Rose: Quote
lavinia Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 jest mi strasznie, strasznie smutno - biały został wczoraj wieczorem odebrany przez tego faceta....właśnie rozmawiałam z p kierowniczką jedyne co mogłam zrobić, to poprosić p kierowniczkę o kontakt, gdyby facet go znów oddał, ale nie wydaje mi się by to zrobił...... gdybym tylko wiedziała o nim kilka dni wcześniej - nie sposób jednak przejrzeć wszystkich tematów na dogo..... dziewczyny, może uda się Wam dowiedzieć gdzie pies jest ?? a może facet jest ok, tylko żle wyglądał ? Szkoda mi tego psiula strasznie...... a już sie szykowałam do wyjazdu..... Quote
doddy Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Jak jest domek dla DA to inne DA czekają. Jest ich teraz kilka do adopcji... Quote
clockwork Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 lavinia napisał(a):jest mi strasznie, strasznie smutno - biały został wczoraj wieczorem odebrany przez tego faceta....właśnie rozmawiałam z p kierowniczką jedyne co mogłam zrobić, to poprosić p kierowniczkę o kontakt, gdyby facet go znów oddał, ale nie wydaje mi się by to zrobił...... gdybym tylko wiedziała o nim kilka dni wcześniej - nie sposób jednak przejrzeć wszystkich tematów na dogo..... dziewczyny, może uda się Wam dowiedzieć gdzie pies jest ?? a może facet jest ok, tylko żle wyglądał ? Szkoda mi tego psiula strasznie...... a już sie szykowałam do wyjazdu..... :shake::shake::shake: czy dowiemy się gdzie trafił?? jak mu jest?? i czy dresmen to typ bez uczuć, czy opiekuńczy Pan...ehhhhhhhhh:-( Quote
Asia_M Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Dziewczyny!!! Widziałyście??? Tores wrócił! Jest na stronie z dopiskiem, że nie moze przebywać z innymi zwierzętami!!!!!!!! Na szczęście czarny scenariusz sie nie sprawdził :) Quote
lavinia Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 już dzwoniłam !!!!!! podobno zagryzł kota ......dlatego został oddany..... umówiłam się na jutro, teraz trzeba mocno kombinować co i jak do jutra :lol: dziewczyny, będę dzwoniła wieczorkiem, żeby się z wami umówić Quote
Asia_M Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 O nie :( A co z innymi psami? Uważaj na swojego! Mam nadzieję, ze to nieprawda i że był to fałszywy powód jego oddania. Quote
florida_blue Posted December 13, 2006 Author Posted December 13, 2006 o kurcze .... a ja go chciałam do domu zabrac na noc :/ no co z nim jest :( Quote
Recommended Posts