Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 446
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

hahaha gdyby nie to, że zamieszkują juz u mnie dominujace samce nie byłoby problemu.....
Toruś jest przekochany, przytył chłopak, wygrzeczniał, ułożył sie............

Posted

mosii napisał(a):
hahaha gdyby nie to, że zamieszkują juz u mnie dominujace samce nie byłoby problemu.....
Toruś jest przekochany, przytył chłopak, wygrzeczniał, ułożył sie............

i tylko tyle???
fotki, fotki!!!
takie świąteczne- może :cool3:

Posted

[quote name='mosii']Toruś tak bardzo garnie się do ludzi, że wystaje w oknie, pod którym stoi gril, Torr na niego włazi i mnie podgląda;)

mistrzostwo...
do mnie przez okno tylko Mikołaj włazi... a tu prosze!!!
dostałabym zawału siedząc u Ciebie na kawce, a tu takie "bydle" w oknie... bydle w pozytywnym słowa znaczeniu! takie PIĘKNE, ŚLICZNE I ZABAWNE BYDLE!!! młłłłaaaa...

Posted

hahaha
ja też sie pare razy porzadnie wystraszyłam:)
zwłaszcza jak widziałam jak wskakuje, normalnie odbija sie z miejsca i jak torpeda wylatuje w góre i opada, a to dosc wysoko:)

Posted

ciotka Lavinia chwilowo nie wie, jak sie nazywa, bo jest zasypana bulwami !!!!!!

Mosii, kasa wysłana, sorry, ze tak póżno, ale było trochę cienko z funduszami :-(

postaram sie odebrać glutka juz wkrótce, zadzwonie i obgadamy sprawę

Florida, jeszcze go nie ogłaszałam, troche mam obaw co do allegro, gdzie jeszcze można ?

a może jest jakiś Klub miłośników DA, czy cos w tym stylu ??

Posted

lavinia dzieki:) Tores moze siedzieć, czuje sie tu jak w domu ale jakaś kaska na zarcie sie przyda, bo on zjada wiadro na raz;)

mysle ze juz sie poznaliśmy wiec pare słow dla przyszłego własciciela

Tosiek to takie wielkie(bardzo wielkie) dziecko, podskakuje, bawi sie, bryka,

nie zauwazyłam jakiejkolwiek agresji w najrózniejszych sytuacjach, ruszanie jajek, obcinanie pazurów, grzebanie w paszczy, w misce, itp jak cos go zezłosci to po prostu zwiewa;)

nie skacze na ludzi, a w przypadku tak duzego psa to bardzo wazne, ale rozdaje buziaki, na szczescie bez uzycia łap;)

nie ciagnie, na krótkiej smyczy chodzi bardzo ładnie

ale

absolutnie nie moze mieszkoć w towarzystwie kotów i innych zweirząt gospodarskich, psów nie toleruje, z suczkami próbuje sie zaprzyjażnic ale generalnie jest dominujacy w stosunku do zwierząt, do ludzi nie

potrafi włazic na drzewa i przeskakiwać przez niskie płoty, jak jestem w domu to nie ale jak wychodze to musze go zamykać, bo mam obawy ze za mną poleci, ale nie zdarzyło sie to jeszcze.

generalnie mozna go traktować jako typowego psa mysliwskiego- taki instynkt w nim znacznie dominuje

stróż z niego zaden;) odstrasza wygladem ale obojętnie kto nie przyjdzie Tores wita gościa jak starego przyjaciela:)

bardzo fajny pies- jak na dość trudną rase- nie sprawia w zasadzie problemów.

Posted

w sprawe "mojego" Regala z Pabianic mam dwa chętne domki... Jesli oba sie zdecydują, i jeden zaadoptuje Regala to polecić drugiemu domkowi Torresa?
Jesli tak to prosze o jakis kontakt (tel.) do kogos

Posted

To ja też poproszę Mosii o jakiś namiar na Ciebie, bo być może będą chętni na Torresika. Najlepiej numer telefonu, pod który już sami będą mogli do Ciebie zadzwonić. I imię koleżanko, cobym wiedziała jak Cię im przedstawić ;)
Dzisiaj wysyłam im mailem info o Torresiku i link do tej strony.
Trzymajcie kciuki.

Posted

tak, tak !!! dzięki dziewczyny. ja mam książeczkę zdrowia chłopaka, no i jest zaczipowany z moimi danymi, no ale to można spokojnie zmienić

mam nadzieję, że znajdzie się dobry domek, w razie czego proszę o info na pw, lub telefonicznie - mój nr 0 889 509 903