florida_blue Posted December 26, 2006 Author Posted December 26, 2006 teraz jednak Torres pożarł naszą mosii :P Quote
maciaszek Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Albo tak się w sobie zakochali, że świata poza sobą nie widzą :lol: Quote
mosii Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 hahaha gdyby nie to, że zamieszkują juz u mnie dominujace samce nie byłoby problemu..... Toruś jest przekochany, przytył chłopak, wygrzeczniał, ułożył sie............ Quote
clockwork Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 mosii napisał(a):hahaha gdyby nie to, że zamieszkują juz u mnie dominujace samce nie byłoby problemu..... Toruś jest przekochany, przytył chłopak, wygrzeczniał, ułożył sie............ i tylko tyle??? fotki, fotki!!! takie świąteczne- może :cool3: Quote
mosii Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Toruś tak bardzo garnie się do ludzi, że wystaje w oknie, pod którym stoi gril, Torr na niego włazi i mnie podgląda;) taki jestem kochany…. Quote
maciaszek Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Piękne psisko :) Powinien szybko znaleźć domek, bo takiego kochanego potwora ;) nie da się nie chcieć wziąć :) Quote
modliszka84 Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 piekny jest... szkoda że "nasz" Regal nie ma tyle szczęścia... :shake: Quote
AniaB Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 piekny, naprawde piekny... tak proporcjonalnie zbudowany... och, och ach, ach:lol: Quote
clockwork Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 [quote name='mosii']Toruś tak bardzo garnie się do ludzi, że wystaje w oknie, pod którym stoi gril, Torr na niego włazi i mnie podgląda;) mistrzostwo... do mnie przez okno tylko Mikołaj włazi... a tu prosze!!! dostałabym zawału siedząc u Ciebie na kawce, a tu takie "bydle" w oknie... bydle w pozytywnym słowa znaczeniu! takie PIĘKNE, ŚLICZNE I ZABAWNE BYDLE!!! młłłłaaaa... Quote
mosii Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 hahaha ja też sie pare razy porzadnie wystraszyłam:) zwłaszcza jak widziałam jak wskakuje, normalnie odbija sie z miejsca i jak torpeda wylatuje w góre i opada, a to dosc wysoko:) Quote
lavinia Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Mosii, napisz do mnie pw z informacją - wiesz o czym :lol: Quote
mosii Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 lavinia posłałam pw;) Torresik sie pyta kiedy urlopik u cioci lavinii ;) Quote
mosii Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 halo halo czy ktos o Toresiku jeszcze pamieta?????? Quote
clockwork Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 hmmm... ja na przykład o Torresie pamiętam, ale mam wrażenie że On zapomniał o swoich ciotkach...:mad: Quote
florida_blue Posted January 15, 2007 Author Posted January 15, 2007 to chyba mosii zapomniała nas informować :> Torresik szuka domku, prawda? czy ciocia Lavinia gdzieś wystawia chłopczyka ??? Quote
lavinia Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 ciotka Lavinia chwilowo nie wie, jak sie nazywa, bo jest zasypana bulwami !!!!!! Mosii, kasa wysłana, sorry, ze tak póżno, ale było trochę cienko z funduszami :-( postaram sie odebrać glutka juz wkrótce, zadzwonie i obgadamy sprawę Florida, jeszcze go nie ogłaszałam, troche mam obaw co do allegro, gdzie jeszcze można ? a może jest jakiś Klub miłośników DA, czy cos w tym stylu ?? Quote
florida_blue Posted January 15, 2007 Author Posted January 15, 2007 Lavinia, ja go nie bede wystawiać na Allegro... Quote
mosii Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 lavinia dzieki:) Tores moze siedzieć, czuje sie tu jak w domu ale jakaś kaska na zarcie sie przyda, bo on zjada wiadro na raz;) mysle ze juz sie poznaliśmy wiec pare słow dla przyszłego własciciela Tosiek to takie wielkie(bardzo wielkie) dziecko, podskakuje, bawi sie, bryka, nie zauwazyłam jakiejkolwiek agresji w najrózniejszych sytuacjach, ruszanie jajek, obcinanie pazurów, grzebanie w paszczy, w misce, itp jak cos go zezłosci to po prostu zwiewa;) nie skacze na ludzi, a w przypadku tak duzego psa to bardzo wazne, ale rozdaje buziaki, na szczescie bez uzycia łap;) nie ciagnie, na krótkiej smyczy chodzi bardzo ładnie ale absolutnie nie moze mieszkoć w towarzystwie kotów i innych zweirząt gospodarskich, psów nie toleruje, z suczkami próbuje sie zaprzyjażnic ale generalnie jest dominujacy w stosunku do zwierząt, do ludzi nie potrafi włazic na drzewa i przeskakiwać przez niskie płoty, jak jestem w domu to nie ale jak wychodze to musze go zamykać, bo mam obawy ze za mną poleci, ale nie zdarzyło sie to jeszcze. generalnie mozna go traktować jako typowego psa mysliwskiego- taki instynkt w nim znacznie dominuje stróż z niego zaden;) odstrasza wygladem ale obojętnie kto nie przyjdzie Tores wita gościa jak starego przyjaciela:) bardzo fajny pies- jak na dość trudną rase- nie sprawia w zasadzie problemów. Quote
florida_blue Posted January 17, 2007 Author Posted January 17, 2007 noooooo, takich relacji od Ciebie oczekuję mosii :) :loveu::loveu::loveu::loveu: ucałuj go od cioci floridy ;) Quote
modliszka84 Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 w sprawe "mojego" Regala z Pabianic mam dwa chętne domki... Jesli oba sie zdecydują, i jeden zaadoptuje Regala to polecić drugiemu domkowi Torresa? Jesli tak to prosze o jakis kontakt (tel.) do kogos Quote
maciaszek Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 To ja też poproszę Mosii o jakiś namiar na Ciebie, bo być może będą chętni na Torresika. Najlepiej numer telefonu, pod który już sami będą mogli do Ciebie zadzwonić. I imię koleżanko, cobym wiedziała jak Cię im przedstawić ;) Dzisiaj wysyłam im mailem info o Torresiku i link do tej strony. Trzymajcie kciuki. Quote
lavinia Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 tak, tak !!! dzięki dziewczyny. ja mam książeczkę zdrowia chłopaka, no i jest zaczipowany z moimi danymi, no ale to można spokojnie zmienić mam nadzieję, że znajdzie się dobry domek, w razie czego proszę o info na pw, lub telefonicznie - mój nr 0 889 509 903 Quote
maciaszek Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Ok, przekażę Twój numer telefonu zainteresowanym. Pozdrawiam. Quote
mosii Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 no to jeszcze mój 887 055 487 - Monika i :kciuki: Quote
Recommended Posts