Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 446
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

na razie mam związane rece...
bardzo chciałabym go wyciągnąć... na razie Torres ma swój mały kojec i jest sam... Nie moge go zabrac na spacer, nie moge go obejrzeć... :shake:

Wolontariuszek nie ma na forum... Ogólnie sa trzy w schronisku, ja dopiero od stycznia...

cały czas sie zastanawiam co robić...

z dużych psów którym bedzie zimno jest Torres, jest dalmatynka Fiona i dobermanka ...
poza tym są tez AST-y ... czy astowate chyba sztuk trzy ...

Posted

Schronisko ma obowiązek sprawdzić tatuaż... Takie jest prawo...
Może by wiec w końcu ktoś sie pofatygował to sprawdzić?
A jak z warunkami w schronisku?
Ja w razie co poprosze zdjecia amstaffów na pw lub osobny watek.

Czy są jakieś bullterriery?

Posted

Jak dobrze że jesteście:):)
Tak się o niego martwię,chciałabym pomóc ale niewiem co robić.
Trzeba koniecznie się dowiedzieć czy ma tatuaż,bo stoimy w martwym punkcie a malo kto tu wogóle zagląda.
Zadzwonię jutro do schronu,może dowiem sie czegoś:)
A w Krzyczkach w schronie siedzi kolejny dogo,przynajmniej tak wygląda.
Dopadla i tą rasę niechlubna moda.

Posted

[quote name='doddy']Schronisko ma obowiązek sprawdzić tatuaż... Takie jest prawo...
Może by wiec w końcu ktoś sie pofatygował to sprawdzić?
A jak z warunkami w schronisku?
Ja w razie co poprosze zdjecia amstaffów na pw lub osobny watek.

Czy są jakieś bullterriery?

nie ma bullterrierów, są na 100% dwa astowate, bardzo przyjazna młoda sunia kremowa (foty są) i czarno- dropiaty pies (niewielki), taki jakiś ... ani sie cieszy ani szczeka, podchodzi i wącha rękę.. da sie dotknąć po nosku...(jego mam chyba na jedbym zdjeciu)

były też jeszcze inne - nie wiem czy aktualne (swietnie zbudowany , duży biały z jasnymi pregowanymi łatkami - nie chciał wychodzić z budy) i jeszcze jakiś szczekający bardzo, nie pamietam dokładnie...

wklejam sunie:

http://www.czestochowa.schronisko.net/images/adopcje/sup2/3200.jpg

http://czestochowa.schronisko.net/adopcja3200-1.html

i jeszcze ten stafik niewielki - zdjecie sprzed miesiąca... a on ciągle tam jest ...

http://img57.imageshack.us/my.php?image=stafikqu8.jpg

Posted

Dzwoniłam do schronu.Dowiedziałam się że Torres jest już zarezerwowany przez jakiegoś fazeta,że niby nie ma tatuażu , ale pracownik który ze mną rozmawiał nie jest pewny,poszedł szukac karty psa ale jej nie znalazł?????
Jak ściemniłam z pytaniem czy ten facet który się po niego zglosił to taki młody ,na sportowo ubrany-to pracownik potwierdził.Czyżby jednak czarna wersja się potwierdza?????
Szkoda i nie szkoda bo i tak tu malo kto zaglądał.
Dowiedziałam się jeszcze , że jutro o 8rano mogę zadzwonić do p.kierownik i dopytac sie o tatuaż i szczegóły,ale niewiem czy to ma sens?

Posted

nie no!!! Torresem interesuje sie jakis "dres"?? Boshe!! on nie może trafić do takiego kolesia!! on potrzebuje ODPOWIEDZIALNEGO PANA!!! co robić?? piesia już dość przeżył- wygląda jak kupa kości z naciągniętą skórą!! jeżeli trafi do kogoś nieodpowiedzialnego- nie żebym miała coś do dresów- są i tacy a odpowiedzialni i kochajacy zwierzaki... ale... skąd wiadomo że Torres będzie się miał dobrze, że kolo zapewni mu przyzwoite warunki... :placz:

Posted

Tak mi przykro.....
Ale tego się obawiawiałam.
Podobno jest grupa , ktora objezdza schrony w celu szukania <worków treningowych>na terenie Śląska i nie tylko:(:(
Nie wiem co robić bo nawet poranny telefon chyba nic nie zmieni:(:(:(
Przeciez go nie zarezerwuję:(:(
I tak tu nikt nie zaglądażeby pomóc lub coś wymyśleć:(:(:(:(:(:(
ŻEGNAJ Piękny Torresie-i wybacz...........................

Posted

TORRES nadal w schronie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Właśnie przed chwilą tam dzwoniłam i jak na razie nikt sie po niego zgłosił.Niestety pracownik z którym romawiałam pewnie nr.3.stwierdził że nikt nie sprawdzał czy on ma tatuaż czy nie.
Poza tym wczoraj został zaszczepiony więc nie rozumiem o co chodzi????????
Co robimy????
Za godzine można rozmawiac z kierowniczką.

tel.gdyby ktoś miał jakiś pomysł do schronu to: 034-3616566.
Przypominam:interesuje się Torresem,dresiarz-pracownik nr.3 też to dzisiaj potwierdził!!!!!!!!!!!
Pewnie nie pierwsz i nie ostatni.
Błagam o pomysły w ratowaniu tego psa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!