Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jest w schronisku czestochowskim, mega smutny, nie wyłaził z budy wcale..., nie miał zamiaru - zadne cmokania nie pomogły. Ostatnio w sobote go widziałam - w pełnej okazałości. Jest sporym psem, wielkosci dobrze wyrosnietego dobermana, chudziutki ale widać po nim ładną budowę - teoretycznie nie ma tatuażu...
Jak dla mnie to dog argentyński... na żywo jeszcze nigdy nie widziałam, ale musi tak wyglądać....

Jest w okropnym stanie i fizycznie i psychicznie - ani nie atakuje, ani też nie podstawia sie do głaskania, nie szczeka, nie piszczy - stoi i patrzy gdzieś daleko....

dzisiaj chyba skonczyła mu sie kwarantanna...

• Replies 446
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jesooo!!:angryy: no co Wy?? zgubił się?? jeżeli tak to tam gdzie był to jakieś piekło... Argentyny to postawne psy a ten tu wygląda jak ... :angryy: wygląda jakby brakowalo mu jakieś 20 kg... rany!! masakra!! jak on musiał cierpieć że tak zaszył sie w sobie... skoro nie cieszy go widok, dotyk człowieka to znaczy że ktoś wyrządził mu ogromną krzywdę!!!:mad: zagubiony pies- nie lęka się widoku człowieka:angryy:..

moja bido- jak ja przepraszam że należe do tego gatunku co Twój "pan"...

Posted

To fakt że wygląda tragicznie,ale w glowie się nie miesci żeby takiego pięknego psa ktoś wyrzucił na ulicę.
Niestety moda na dogi dotarła już i do schronisk skazując je na wegetację:(:(

Posted

Właściwie one nie potrzebują domu z ogrodem.Są piecuchami i lubią wygody.
Niestety brak kontaktu z człowiekiem poraża ich psychikę:(
Rozpytuję gdzie się da,ale to bardzo odpowiedzialna decyzja wziąść dorastającego argentyna.

Posted

Częstochowianie!!!!!!!!!!Lub okolice!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kto może,niech odwiedzi samotnego białaska:(:(:(:(:(:(
Kto może , niech sprawdzi czy ma tatuaż-to już jakaś wskazówka,bo gdyby tak bylo to można by ustalić z której jest hodowli i podjąc dalsze kroki.
Oby nie trafił w niepowołane ręce...:(:(:(