modliszka84 Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 to i ja przekaże w piątek :) mam nadzieje ze Regal pojedzie do Kielc w piątek, a drugi domek zainteresowany to aż spod Gorzowa... Quote
modliszka84 Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 Mossi - przekazałam Twoj numer i zdjęcia Torreska. A Regal dzis pojechał do swojego domu do Kielc ..:lol: Mam nadzieje ze bedzie szczesliwy i ze wszytsko bedzie dobrze... (ze nie bdzie rozrabiał ) Quote
maciaszek Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 Bardzo się cieszę z powodu Regala :) !!!!!!!!! Mam nadzieję, że teraz Torres szybko znajdzie domek. Quote
maciaszek Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Przekopiowuję post z molosów: "Witam... jestem zainteresowana adopcją dożka Torresa... niestety z przyczyn niezależnych ode mnie nie mam dostępu do internetu... Proszę wiec o sms'a i oddzwonię nr 500 264 410... Ps. byłam tą 2 osobą,która chciała adoptować Regala... Próbowałam się dzisiaj już skontaktować telefonicznie, ale niestety bez skutku. Pozdrawiam i czekam na wieści Emila." Wysłałam Emilii na komórkę Wasze numery telefonów. Mam nadzieję, że dojdą. Gdyby nie było, ze strony Emilii, odzewu, to może zadzwońcie do niej... Trzymam kciuki za dom dla Torresa :) Quote
modliszka84 Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 To ja dałam Emili numer do Mosii... Bo to Ona właśnie była tym drugim domkiem :) Mam nadzieję że uda się adopcja Torresa :) Emila jest spod Gorzowa, ma jamnikopodobną sunię i mieszka w domku z ogrodem. Quote
florida_blue Posted January 20, 2007 Author Posted January 20, 2007 Torresiku przesliczny :loveu::loveu::loveu: niech ten domek się zakocha w tobie mocno mocno :) Quote
mosii Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 domek sie juz zakochał i po dograniu spraw organizacyjnych, głównie transportu Tosiek w sobote pojedzie prawdopodobnie do swojego domku:) Quote
florida_blue Posted January 22, 2007 Author Posted January 22, 2007 :multi::multi::multi::multi: mosii, przekaż domkowi ze jak nie bedzie kochał Torreska to :mad::mad::mad: ;) Quote
maciaszek Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 Super !!!!!!!!! :multi::multi::multi::multi::multi: Quote
modliszka84 Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 Hurra! To fajny domek jest :evil_lol: Quote
maciaszek Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Halo, halo !!! A co słychać u Torresa??? Już w nowym domu??? Dlaczego cisza taka zapadła, hę? :shake: Mosii, Lavinia - mówcie szybko co i jak. Quote
lavinia Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 dziewczyny ja też nic nie wiem :placz: pisałam do Mosii pw, nie dostałam odpowiedzi, wiem, ze jest zajęta, ale na telefony też nie odpowiada, może dlatego , ze dzwoniłam zz zastrzeżonego numeru. Mosii daj znac co i jak, proszę . czy dostałaś kasę ??? czy Torres pojechał do nowego domu ?? ja mam wszystkie jego dokumenty, więc trzeba je przesłać nowej właścicielce, tylko nie wiem dokąd ????? Quote
maciaszek Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Halo Mosii, daj jakiś znak życia. Cisza jest niepokojąca :( Co z Tobą? Co z Torresem??? Quote
maciaszek Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 No właśnie nic nie wiadomo. Mosii milczy :( Quote
Marlena:) Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Właśnie co tam u ślicznego??:roll: :roll: .... Quote
maciaszek Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Torres się odnalazł :) Jest od ponad tygodnia u Emili. Tu link do tematu na molosach: http://www.forum.molosy.pl/showthread.php?t=6030&page=2 Quote
mosii Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 polecam zajrzec na molosy, tam sie sporo dzieje i są fotki:) np. "smoczysko kanapowe" ;) Quote
emi230 Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Witamy, witamy... i serdecznie wszystkich pozdrawiamy :) oczywiście Ja i moje smoczysko Torres'owe :) Własnie doszliśmy sobie do wniosku, że warto by było się trochę przypomnieć :) a to krótka sesja zdjęciowa odpoczywającego smoka częstochowsko-barlineckiego :) Mossi, Lavinia... i wszyscy, którzy byli zaangażowani w adopcje Torresa... specjale buziaki od Waszego byłego podopiecznego :) Quote
emi230 Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Uśmiech ;) a tak się bawie z siostrzyczką ;) dużo rzeczy robimy wspólnie... ale zabawki i kocyka jej nie oddam ;) Quote
florida_blue Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 ooooo Torresik ........... jaki sliczny :D jaki usmiech cudowny :D Quote
Recommended Posts