Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 446
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przekopiowuję post z molosów:
"Witam... jestem zainteresowana adopcją dożka Torresa... niestety z przyczyn niezależnych ode mnie nie mam dostępu do internetu... Proszę wiec o sms'a i oddzwonię nr 500 264 410...
Ps. byłam tą 2 osobą,która chciała adoptować Regala... Próbowałam się dzisiaj już skontaktować telefonicznie, ale niestety bez skutku.
Pozdrawiam i czekam na wieści Emila."

Wysłałam Emilii na komórkę Wasze numery telefonów. Mam nadzieję, że dojdą. Gdyby nie było, ze strony Emilii, odzewu, to może zadzwońcie do niej...
Trzymam kciuki za dom dla Torresa :)

Posted

To ja dałam Emili numer do Mosii... Bo to Ona właśnie była tym drugim domkiem :)
Mam nadzieję że uda się adopcja Torresa :)
Emila jest spod Gorzowa, ma jamnikopodobną sunię i mieszka w domku z ogrodem.

• 2 weeks later...
Posted

dziewczyny ja też nic nie wiem :placz:

pisałam do Mosii pw, nie dostałam odpowiedzi, wiem, ze jest zajęta, ale na telefony też nie odpowiada, może dlatego , ze dzwoniłam zz zastrzeżonego numeru.

Mosii daj znac co i jak, proszę . czy dostałaś kasę ??? czy Torres pojechał do nowego domu ?? ja mam wszystkie jego dokumenty, więc trzeba je przesłać nowej właścicielce, tylko nie wiem dokąd ?????

• 1 month later...
Posted

Witamy, witamy... i serdecznie wszystkich pozdrawiamy :) oczywiście Ja i moje smoczysko Torres'owe :)
Własnie doszliśmy sobie do wniosku, że warto by było się trochę przypomnieć :) a to krótka sesja zdjęciowa odpoczywającego smoka częstochowsko-barlineckiego :)

Mossi, Lavinia... i wszyscy, którzy byli zaangażowani w adopcje Torresa... specjale buziaki od Waszego byłego podopiecznego :)