Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Duszek cudny:))))) Trochę się zmartwiłam, w pierwszej edycji allegro dorwałam ostatnie 2 cegiełki a w drugiej dokupiłam 6. Natychmiast opłaciłam kartą i dostałam maila z potwierdzeniem, że wpłata przekazana.Z pierwszego allegro widzę wpłatę za te 2 a z drugiej edycji tych 6 nie ma w podanym wyżej spisie:((Czy coś nie dotarło?

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Na moim bazarku "Kiełbasa z kością" na ten moment chłopaki uzbierali z deklaracji 95 zł!

Wpłaty na konto OTOZ zadeklarowali:
[FONT=Tahoma]Julia84,[/FONT]
[FONT=Tahoma]Karina R[/FONT]
[FONT=Tahoma]wujek & ciocia
[/FONT]aniolek2000

Jak pieniązki przyjdą, bardzo proszę o potwierdzenie na wątku bazarku - jak w podpisie. Zapraszam wszystkich sympatyków Duszka, Juranda i Michaela do zakupu następnych, smakowitych cegiełek!

Posted

Mowę mi odebrało. Ktoś napisał, że Duszek ma szczęście, że trafił na takich ludzi jak WY, ale Wy nie jesteście ludzmi, jesteście aniołami. Kłaniam się , trzymam kciuki za Duszka.

Posted

Lumix.... dzięki. Ale anioły nie mają chyba takich duzych pop jak moja... :) Pozdrawiam serdecznie. Zaraz pofruną następne fotki Dusia,... ogląda ze mną i z Picią "Szpilki na Giewoncie " "_

Posted

Lumix napisał(a):
Mowę mi odebrało. Ktoś napisał, że Duszek ma szczęście, że trafił na takich ludzi jak WY, ale Wy nie jesteście ludzmi, jesteście aniołami. Kłaniam się , trzymam kciuki za Duszka.

Duszek miał szczęście, że trafił do LUDZI. Tamci byli tylko człekopodobni. Takie stwory ziemskie... bez duszy.

Posted

ewu napisał(a):
Duszek cudny:))))) Trochę się zmartwiłam, w pierwszej edycji allegro dorwałam ostatnie 2 cegiełki a w drugiej dokupiłam 6. Natychmiast opłaciłam kartą i dostałam maila z potwierdzeniem, że wpłata przekazana.Z pierwszego allegro widzę wpłatę za te 2 a z drugiej edycji tych 6 nie ma w podanym wyżej spisie:((Czy coś nie dotarło?

pozostawiam to organizatorce allegro do sprawdzenia......wkleiłam cały wykaz osób kupujących w II edycji jaki od niej dostałam....jak daga wejdzie to wyjaśni...

Posted

danavas napisał(a):
pozostawiam to organizatorce allegro do sprawdzenia......wkleiłam cały wykaz osób kupujących w II edycji jaki od niej dostałam....jak daga wejdzie to wyjaśni...

hello!!!!cioteczki już wszystko wyjaśnione Ewu kupiła z I i III edycji.III edycja będzie rozliczona jak się zakończy:)
Staram się robić to najdokładniej jak potrafię:)
Całuski i mizianko na dobranoc dla Duszka

Posted

nescca napisał(a):
Lumix.... dzięki. Ale anioły nie mają chyba takich duzych pop jak moja... :) _

Oj, różne mają pewnie jeszcze większe :-)
*
Witaj slodki Duszku :-) Wyglądasz niesamowicie :-) ta sznupka taka kochana i słodka :-)

Posted

Wpłąty na paypal

7.09
Iwona W -100zł
Aneta J -46,48zł
Magda T -46,70zł

9.09

Jolanta P-100zł
Witosław K -140zł

10.09

Joanna M -20zł
Anna J -20 zł
Karolina K -50 zł
Małgorzata S -39zł

Posted

Do pomocy dla Duszka dołączyła również pani Kasia, która chce przekazać dla Duszka takie śliczności ze swojej kolekcji:

Wszystkie te cudeńka wystawione będą na aukcjach allegro:lol::lol:
Zapraszamy na aukcje

http://allegro.pl/show_item.php?item=1822705897

A tutaj można znaleźć całą kolekcję Kasi z jej Autorskiej Galerii Biżuterii Artystycznej:

http://www.bialykot.netgaleria.eu/

Kasiu dziękujemy!!!!!:loveu::loveu:

Posted

WYNIKI KRWI NIE SĄ DOBRE. Trzykrotnie przekroczona norma kreatyniny i tyle samo mocznika. Duszek dziś apatyczny dość i niełapiący kontaktu. Natychmiast musiałam zmienić Mu dietę . Convelescent na razie znika z Jego menu. Teraz jemy na zmianę ryż z indykiem i warzywami oraz ziemniaki ....z sosem na indyku i warzywach. Nie martwcie si,e o te ziemniaki bo teorie się znów zmieniły ..na takie ,że psom ...ziemniaki wolno dawać :) Sama osobiście wyczytałam to w czasopiśmie weterynaryjnym. Z wyników można odczytać ,że nerki Dusia nie pracuja tak jak powinny. Ograniczamy Mu zatem białko.... Na pocieszenie mogę dodać ,że na widok miseczki z nowym jedzonkiem Dusio nagle ożył.... rzucił się na miskę i NAWARCZAŁ na Largusia ,który jak zwykle chciał sprawdzić co w owej misuli się znajduje. Dusio lubi proste jedzenie :)Dowód na fotkach. Czekamy jeszcze na biochemię.....

Posted

Duszku, nie martw ciotek..:shake:.zdjęcia, księcia Duszka jedzącego w łóżeczku rozczulające, ale te wyniki..:shake:.poczekajmy, co powie biochemia. Z ziemniakami masz nesca racje, jest taka nowa teoria. U mojego trzustkowego psa działa dobrze..a nie może nic jeść oprócz suchej karmy, która jest niestety beee:shake: Natomiast po ziemniaczkach ic się złego nie dzieje i wyniki trzymają się normy.
Zresztą na ten temat wypowie się wet, jak będzie komplet badań.