Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='czarok']Co Ty nie powiesz :crazyeye: ? Wiesz, że człowiek też należy do ssaków i z jedną nerką może pożyć wiele lat?? Nie siej defetyzmu :mad: tylko trzymaj kciuki...[/quote]

Pewnie-jesli nie mial niewydolnosci nerek, tylko jedna nerka siadla z powodu torbieli na niej to ta druga, zdrowa, podejmie prace za dwie,bez wysilku specjalnego i bedzie jak mlody Bog;)

• Replies 648
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='emir'][U]Wiadomości z 21.30:[/U]

Nerka pracuje lepiej niż rano;
ciągle trwa walka o utrzymanie właściwej ciepłoty jego ciała;
dostaje leki p/bólowe morfinopochodne
podnosi głowę a nawet usilował wstać!
Imponująca jest jego wola życia
EMIR[/quote] Medarku, tak bardzo czepiam się tej myśli, że masz wolę życia! Błagam walcz! Co mogę zrobić byś żył, żebyś wydobrzał??
Jestem z Tobą.... Staraj się proszę...

Posted

Cytat:
Napisał(a) [B]emir[/B] [URL="http://dogomania.pl/forum/showthread.php?p=2589828#post2589828"][IMG]http://dogomania.pl/forum/images_pb/buttons/viewpost.gif[/IMG][/URL]
[I][U]Wiadomości z 21.30:[/U]

Nerka pracuje lepiej niż rano;
ciągle trwa walka o utrzymanie właściwej ciepłoty jego ciała;
dostaje leki p/bólowe morfinopochodne
EMIR[/I]

Medarku wszyscy trzymamy za Ciebie kciuki, chcesz żyć wiec musi Ci sie udać

Posted

EMIR[/quote]

No wreszcie jakieś pozytywne informacje :) I oby tę wolę życia zachował :)

Posted

EMIR[/QUOTE]
noo ba, przeciez wie, ze wszyscy trzymamy z aniego kciuki, on nie może zawieśc tysięcy dogomaniaków!!!!!!! i moich 4 skunksików, które maja juz chyba trzeci supełek na ogonku zawiązany, co rusz to inna sprawa.......

Posted

Emir - dbaj o Siebie - dla Medara, dla nas wszystkich.
Medarze - walcz dla Emir, dla nas wszystkich.
Medarku, wierzę, że najgorsze już za Tobą,wytrzymaj - jeszcze będziesz szczęśliwy.:bigok:

Posted

[quote name='larysa']Emir - dbaj o Siebie - dla Medara, dla nas wszystkich.
Medarze - walcz dla Emir, dla nas wszystkich.
Medarku, wierzę, że najgorsze już za Tobą,wytrzymaj - jeszcze będziesz szczęśliwy.:bigok:[/quote]

[B]On musi i będzie żyć, wierzę w niego !. Czekam na spotkanie ... Zapamiętajcie te słowa !!![/B] :mad:

Posted

[U]Wiadomość z 6.00:[/U]

Nerka pracuje coraz lepiej; medAR
po raz pierwszy od operacji wypróżnił sie; jest przytomny, poznaje lekarzy i merda na ich widok ogonem.
CHCE WSTAWAC[U]![/U]
emir

Posted

[quote name='emir'][U]Wiadomość z 6.00:[/U]

Nerka pracuje coraz lepiej; medAR
po raz pierwszy od operacji wypróżnił sie; jest przytomny, poznaje lekarzy i merda na ich widok ogonem.
CHCE WSTAWAC[U]![/U]
emir[/quote]

Brawo dla Medarka :klacz::klacz::klacz: Dzielny chłopak :loveu: Oby tak dalej - niech szybciutko wraca do zdrowia :multi:
Proszę o więcej takich dobrych wieści, bo spać nocami nie mogę :p

Posted

[quote name='medar'][B]On musi i będzie żyć, wierzę w niego !. Czekam na spotkanie ... Zapamiętajcie te słowa !!![/B] :mad:[/quote] Ja też czekam na spotkanie, jak tylko wydobrzejesz piesku!!!

Posted

Wczoraj przez telefon Larysa przekazała mi niepokojące wieści z forum. Tak się bałam tu dzisiaj zajrzeć...
Zwierzaku boski - walcz, wszyscy tu na Ciebie czekamy!

Posted

[U]Wiadomość z godz.15.40[/U]
Nerka pracuje; temperatura ustabilizowała się; pozostałe parametry zyciowe w normie; jutro lekarze podejmą próbe podania mu pokarmu i będą kontrolowali szczelność szwów; Medar będzie cały czas monitorowany i będą mu robić usg.
Chłopak garnie się do życia: podnosi łeb, chce wstawać;
Nie można jednak powiedzieć, że niebezpieczeństwo minęło.
Jego stan jest w dalszym ciągu określany jako ciężki
EMIR

Posted

Czarodziejko Dobra Wróżko nawet nie masz pojęcia jak się cieszę. Medarku - wygrasz. Położysz na łopatki niesprawiedliwość świata. Medarku jestem z tobą cały czas. Do zobaczenia