Akrum Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 aaa ale tu wesoło na wątku :) Jeden dzień mnie nie było i dwie strony miałam do nadrobienia - rozważania na temat frędzli na uszach i palemki na ogonku :) To na prawdę Szagi na tym zdjęciu co wkleiła Jasza?? hihihi taki śmieszny :) Andzike - współczuje tego kooo i sikania po ścianach - wiem co przeżywasz, ja ostatnio to przerabiałam jak mialam tymczasowicza Kubusia - po zmyciu podłogi zawsze brałam albo Domestos lekko rozcieńczony z wodą i szmatką przemywałam parkiet (lekko niestety dostał w kość po tych zabiegach), albo ocet... tylko tak pozbywałam się zapachu psich siuśków z domu. Quote
WATACHA Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 Chyba do tego pomarańczowego najbardziej podobny http://aleseriale.pl/title,Fraglesy-dla-doroslych,wid,109792,wiadomosc.html?ticaid=6cfb8 Quote
malawaszka Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 WATACHA napisał(a):Chyba do tego pomarańczowego najbardziej podobny http://aleseriale.pl/title,Fraglesy-dla-doroslych,wid,109792,wiadomosc.html?ticaid=6cfb8 hahahaha bingo! Quote
Florentynka Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 No to teraz się będę narażać - ja wolę tak, niż klasycznego sznaucera. Piesek wygląda pociesznie i słodko. Quote
Andzike Posted September 7, 2011 Author Posted September 7, 2011 Florentynka napisał(a):No to teraz się będę narażać - ja wolę tak, niż klasycznego sznaucera. Piesek wygląda pociesznie i słodko. Nooo :) Jedyna osoba, która doceniła oryginalność Szagislawa:evil_lol: Sznaucerów jest całe mnóstwo - a Szaguni - jeden, jedyny ;) Pocieszny i przesłodki piesek ;) Który pięknie przesypia nocki ;) Poduszka tradycyjnie okupowana przez łowicką księżniczkę ;) Dziś po powrocie do domu nie czekało na mnie nic poza dwoma pięknymi pieskami :multi: Więc szybciutko zjechaliśmy windą na spacer... Na spacerze próbowalam my robić zdjecia, ale wszystkie wyszly rozmazane :( jemu generalnie jest ciężko zrobić fotkę, bo najchętniej przykleiłby się do mnie... :roll: Musicie uwierzyć na słowo, że to coś zakopane w poduszkach to własnie Szagi ;) Koopa nadal rzadka, ale tylko na spacerze i w ilościach minimalnych:loveu: więc malutką miseczkę ryżu z kurczaczkiem Szagunio dostał :) Quote
Jasza Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 Ja tam myślę, że Florentynka nie jest osamotniona w swojej ocenie ;-) A do Fraglesa naprawde podobny, tylko słodszy, znacznie slodszy :-) Quote
wilczy zew Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 Jak popatrzyłam na zdjęcie,to popatrzylam drugi raz nie dowierzjąc swoim oczom,to chyba UFO a nie pies. Quote
Andzike Posted September 8, 2011 Author Posted September 8, 2011 Jasza napisał(a):Jak Szagi? Jak kupy? Coraz lepiej, zarówno Szagi jak i koopy ;) Po nocy - w pokoju czyściutko, podejrzliwie oglądałam ściany, ale wygląda, że nic nie obsikał... Widocznie perfumy od babuni jemu też nie przypadły do gustu ;) Na spacerach podążamy w stronę zwartej koopy, ale jeszcze nam trochę brakuje... Całkiem legalnie pakuje się już do łóżka i zagrzebuje w kołderkę - wysłałam Ci maila - wstawisz? :) Troszkę rozpacza jak wychodzę do pracy :( strasznie się już do mnie przywiązał, ehhh....:shake: Quote
Andzike Posted September 8, 2011 Author Posted September 8, 2011 Jasza napisał(a):Już mam ;-) Szagisław Podkołdernik ;) Quote
malawaszka Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 słodziak kochany :loveu: my też zmierzamy z qpą w dobrym kierunku :D Quote
jostel5 Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 Andzike napisał(a): Troszkę rozpacza jak wychodzę do pracy :( strasznie się już do mnie przywiązał, ehhh....:shake: I pewnie cieszy się jak guupi ,kiedy wracasz...:) Quote
Andzike Posted September 8, 2011 Author Posted September 8, 2011 malawaszka napisał(a):słodziak kochany :loveu: my też zmierzamy z qpą w dobrym kierunku :D Koopa o odpowiedniej konsystencji daje tyle szczęścia, c'nie? :D jostel5 napisał(a):I pewnie cieszy się jak guupi ,kiedy wracasz...:) Oj, jak mały wariat:) Mało mu się ta chuda koścista doopinka z radości nie urwie:loveu: Malawaszka, poczytałam sobie wczoraj wątki Twoich psiaków (Zuzka, Zbyniu, Hugo itp) i coraz bardziej kocham sznupki:loveu: z tym, że na tej imprezie gdzie robili Szagisława na 100% był też obecny jakiś pudel... :evil_lol: Quote
mshume Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 po czym Pani wnosi? ;)Andzike napisał(a): z tym, że na tej imprezie gdzie robili Szagisława na 100% był też obecny jakiś pudel... :evil_lol: Quote
zerduszko Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 Andzike napisał(a):Malawaszka, poczytałam sobie wczoraj wątki Twoich psiaków (Zuzka, Zbyniu, Hugo itp) i coraz bardziej kocham sznupkiz tym, że na tej imprezie gdzie robili Szagisława na 100% był też obecny jakiś pudel... :evil_lol: A tego widziałaś? ;) To też Waszkowy wychowaniec, pół-pudel :lol: http://img16.imageshack.us/img16/2668/dsc0021dh.jpg Quote
malawaszka Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 Andzike napisał(a): Malawaszka, poczytałam sobie wczoraj wątki Twoich psiaków (Zuzka, Zbyniu, Hugo itp) i coraz bardziej kocham sznupki:loveu: z tym, że na tej imprezie gdzie robili Szagisława na 100% był też obecny jakiś pudel... :evil_lol: no pewnie bo to kochane szkrabiki są :loveu: czasem niedobre, zawsze rozdarte, ale... niech coś mają też od życia :lol: ja myślę, że w Szagusiowej krwi nie ma pudla - teraz są takie sznaucery spaprane - widziałaś wątek Brokata mojego tymczasa z Koszalina? to był pies z rodowodem, a sierść miał taką, że nie jeden pudel by pozazdrościł :evil_lol: ooo edit właśnie Zerduszko wstawiła Brokata :D Quote
Andzike Posted September 8, 2011 Author Posted September 8, 2011 Podekscytowany Szagisław trzęsie się jak w febrze ;) jak się nakręci na pieszczoty to wchodzi mi na głowę (dosłownie) i jest mega upierdliwy w pieszczotach, jak lezałam wczoraj z laptopem na brzuchu, to oczywiście ładował się na laptopa i chyba sam chciał coś do Was napisać ;) Na szczęście nie szczeka i nie wyje, ale popiskuje jak coś chce. A wiecznie coś chce ;) A ta sierść...:roll: mięciutka jak kaczuszka, kędziorki jak u pudelka. Teraz jest krótko zgolony, ale pod filcami miał właśnie takiego baranka... I te łapki takie długutkie, chudziutkie. Mshume, on mi przypomina najbardziej tego łowickiego Ferdka, co mu dom znalazłaś a ja do do Warszawy przywiozłam. Właśnie - Brokata jeszcze nie znam! :) mam lekturę na wieczór ;) Foty otworzyć nie mogę, bo w fabryce poblokowane :( Quote
WATACHA Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 he,he,he sznaucerki się cieszą całym ciałkiem i całą mordą jak się wraca do domu.I jak maja starszego, większego brata to się strasznie denerwują, że nie mogą się dostać pierwsze do panki lub panka. Quote
malawaszka Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 Andzike napisał(a): Właśnie - Brokata jeszcze nie znam! :) mam lekturę na wieczór ;) Foty otworzyć nie mogę, bo w fabryce poblokowane :( uuu u Brokata nieciekawie było bo przez dłuugi czas goowniany temat się ciągnął :lol: Quote
mshume Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 No tak ,te loczki to chyba u sznacera nieteges ;) A Ferdzio to był przed zgoleniem bardzo lokowany a posturę i umaszczenie mają b.podobne.Swoją drogą trzebaby zrobić tam wizytę poadopcyjną ;)Andzike napisał(a):Podekscytowany Szagisław trzęsie się jak w febrze ;) jak się nakręci na pieszczoty to wchodzi mi na głowę (dosłownie) i jest mega upierdliwy w pieszczotach, jak lezałam wczoraj z laptopem na brzuchu, to oczywiście ładował się na laptopa i chyba sam chciał coś do Was napisać ;) Na szczęście nie szczeka i nie wyje, ale popiskuje jak coś chce. A wiecznie coś chce ;) A ta sierść...:roll: mięciutka jak kaczuszka, kędziorki jak u pudelka. Teraz jest krótko zgolony, ale pod filcami miał właśnie takiego baranka... I te łapki takie długutkie, chudziutkie. Mshume, on mi przypomina najbardziej tego łowickiego Ferdka, co mu dom znalazłaś a ja do do Warszawy przywiozłam. Właśnie - Brokata jeszcze nie znam! :) mam lekturę na wieczór ;) Foty otworzyć nie mogę, bo w fabryce poblokowane :( Quote
Igam Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 Przepraszam Szagiego, ale m.in. właśnie dzięki Pani Joli, jej sile i niezłomności Tu jestem :) Także proszę o głosowanie na Znajdki. Właśnie wybieramy wspólnego kandydata miau i dogo do głosowania na wrzesień na Krakvecie! PROSZĘ ZAGŁOSUJ NA Przytulisko ZNAJDKI czyli przytulisko JoliB - brzuszki czworonogów przytuliska czekają na Twój głos. Pani Jola teraz BARDZO POTRZEBUJE pomocy, w nocy 7/8 września pożar zabrał cały dobytek zgromadzony w garażu, przygotowany do przeprowadzki. link do wątku głosowania http://www.dogomania.pl/threads/214317-KrakVet-wybieramy-kandydata-na-wrzesień Quote
Recommended Posts