Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Florentynka napisał(a):
No bo nie widziały, a wybrzydzają...same sobie latajcie bez frędzli! Kobieta się stara, wypłosza ciągnie na narożnik, ścianę ma obsikaną, listwa jej gnije, a tu żadnego wsparcia, tylko zrzędzenie o frędzlach. :)

My właśnie dla jej dobra! chcemy mu szybko domek znaleźć. A jak takie zdjęcie z frędzlami ludzie zobaczą, to pomrą ze śmiechu - gdzie on sznaucer ;)

• Replies 914
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ha :D
Kochane Florentynka i Jostel!:loveu:

Czy wspominałam o zakoopkanej dziś calkowicie podłodze, która powitała mnie aromatem, zdecydowanie nie fiołków po powrocie z pracy? :shake:
Szagisław jest na diecie, dostał węgiel, mam nadzieję, że mu się unormuje w brzucholku, bo robi gdzie popadnie (tak, narożnik również został naznaczony - jak tak dalej pójdzie to żaden tymczasowicz nie będzie chciał na nim leżeć... :evil_lol:)

Nie będzie zdjęć. Na prośbę o pokazanie pędzelka i frędzli Szagi pokazal sam ogolony tyłek - nie wiedziałam, że niego taki taki kibic :razz: ale ta ostatnia sekunda mnie też wkurzyla nieziemsko:angryy:

Posted

Andzike napisał(a):

Nie będzie zdjęć. Na prośbę o pokazanie pędzelka i frędzli Szagi pokazal sam ogolony tyłek - nie wiedziałam, że niego taki taki kibic :razz:

No dobra, nie tylko tyłek ;)

Posted

malawaszka napisał(a):

a on się załatwia w domu bo nie kuma, że nie wolno czy po prostu jak siedzi sam to nie może wytrzymać bo ma biegunkę?

Kuma, kuma znaczy się koopę - na dworzu też ogarnia bez problemów, ale rozregulowany jest okrutnie:-(. Dziś chyba nie obejdzie się bez weta, bo pomimo głódówki i węgla rano podłoga znów była "zarobiona" - dla odmiany na czarno po węglu:mdleje: TZ posprzątał ok. 6 po nocy (i ostatnim spacerze ok.23.30), ale ja też dostałam swoją "porcję" do sprzątania jak wstałam :(

Krwi w koopie na szczęscie nie ma, ale same powiedzcie, czy to już nie przesada, żeby tyle czasu miał biegunkę? Dziś dostanie tylko ryż (no może z maluśką odrobinką gotowanego kurczaczka:roll: )

Za to sikanie to inna inszość :x:x:x Sika gdzie popadnie. Każdy możliwy róg mam oblany, już nawet nie leje w jeden, ale w każdy... :( przeszedł sam siebie oblewając poduszkę na narożniku :pissed: nic nie robię, tylko wycieram rogi i pryskam wyjątkowo nietrafionymi perfumami, które dostalam kiedyś w prezencie, a i tak w całym mieszkaniu wali jak w murzyńskiej chacie :grab:
Mam nadzieję, ze mu to po kastracji trochę przejdzie, bo szlag mnie zaczyna powoli trafiać...

A nie można się na niego gniewać, bo słodki jest obłędnie... :loveu: poza tym, że robaczywek, obsraniec i zaszczaniec... :roll:

Posted

no biegunka to po odrobaczeniu powinna przejśc, możesz podać mu taninal - to taniutkie w aptece się kupuje,

cholerka współczuję smrodu sikowego - szkoda, że mi się już skończył koncentrat bo jest taki świetny płyn który rozkłada zapach moczu - nie maskuje bo psikanie perfumami to tylko pogarsza sprawę zapachu :mdleje: biostalfris - bardzo wydajny koncentrat i naprawdę nie śmierdzi po tym, a on sam w sobie ma przyjemny zapach - neutralizuje i psi i koci mocz- wypróbowałam wielokrotnie bo i psie i kocie tymczasy leją...

Posted

zerduszko napisał(a):

A z tymi zdjęciami, to sobie... yyyy... jajca robicie koleżanko :eviltong:

Nie mam czasu na robienie fotek, sprzątać muszę :P
Dziś mały został przyłapany na barłożeniu się w pościeli ;) zdecydowanie za szybko się rozkręca :D

malawaszka napisał(a):
no biegunka to po odrobaczeniu powinna przejśc, możesz podać mu taninal - to taniutkie w aptece się kupuje,

cholerka współczuję smrodu sikowego - szkoda, że mi się już skończył koncentrat bo jest taki świetny płyn który rozkłada zapach moczu - nie maskuje bo psikanie perfumami to tylko pogarsza sprawę zapachu :mdleje: biostalfris - bardzo wydajny koncentrat i naprawdę nie śmierdzi po tym, a on sam w sobie ma przyjemny zapach - neutralizuje i psi i koci mocz- wypróbowałam wielokrotnie bo i psie i kocie tymczasy leją...

Dziś dostał ostatnią tabletkę aniprazolu, ale myślicie, że to nie czas jeszcze na panikowanie? Czy ryż z kurczakiem po wczorajszej biegunce to dobry pomysł ? A może dawać mu po prostu suchą?
Taninal dziś nabędę - dzięki !
No właśnie po pryskaniu perfumami śmierdzi jak... siki popryskane perfumami, ale liczyłam, że ten smród go odciągnie od sikania na taki śmierdzący róg - spryskałam dziś chyba wszystkie, ciekawe czy znajdzie jakiś przeoczony ;)

Posted

Eee, to juz zazdrośc slyszę w głosie ;-)
Albo widze w literkach...
Od dzisiaj Malawaszko, smaruj czarną rzepą swoje sznupki, przynajmniej w okolicach uszu ;-):evil_lol::evil_lol: