Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Animalia.pl

Wkleiłam do Super Expresu

http://www.kupsprzedaj.pl zrobiłam zwykłe, ale można wyróżnić

• Prezentowane na górze listy ogłoszeń
  • Wyróżnione ikonką premium
  • Wyróżnione tło ogłoszenia

Na 30 dni przelew, karta 15 PLN
Na 7 dni SMS 10,98 PLN

• Większa skuteczność niż ogłoszenie standardowe
  • Wyróżnione tło wśród standardowych ogłoszeń

Na 30 dni przelew, karta 3 PLN
Na 30 dni SMS 3,66 PLN

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hej wanda ty jestes niesamowita!!!!!!!!!!!!!!!!
Powiedz mi jedno,,,dlaczego HOp????czy masz osobiscie tez taka puchata kulke w domu????Pewnie wiesz ze nizince sa przekochane,,,,i inteligentne ,,dltego wierzysz w naszego rozczochranca!!!!Jestes wspaniala,,,,,,,,
Jak widac znow dopiero wrcocilam,,,,ale w najblizszych dniach cos postaram sie zdzialc,,,
A jak zwykle nikogo procz nas tu nie ma,,,,,
Jeszcze raz wielkie dzieki!!!!!

Posted

wiewiora1 napisał(a):
Hej wanda ty jestes niesamowita!!!!!!!!!!!!!!!!
Powiedz mi jedno,,,dlaczego HOp????czy masz osobiscie tez taka puchata kulke w domu????Pewnie wiesz ze nizince sa przekochane,,,,i inteligentne ,,dltego wierzysz w naszego rozczochranca!!!!Jestes wspaniala,,,,,,,,
Jak widac znow dopiero wrcocilam,,,,ale w najblizszych dniach cos postaram sie zdzialc,,,
A jak zwykle nikogo procz nas tu nie ma,,,,,
Jeszcze raz wielkie dzieki!!!!!

W pierwszym nizincu zakochałam sie niedługo po wejściu na dogo od Kingi z Koszalina. Do dzisiaj męczy mnie myśl, ze młody pies odszedł w schronisku.
Raczej wybieram psy trudne i z uporem ogłaszam. Kilka takich mi się udało jak Bandi 11 lat w schronisku czy Dusia 10 lat. Dusia ma wspaniały dom w Krakowie a Bandi nie gorszy w Niemczech. Oba domy są na dogo i na wątku
To tylko, żeby dodać Ci otuchy. Często i mnie dopada zwątpienie. Przecież tak długo go już ogłaszam. Hopowi potrzebne nowe zdjęcia. Pokazałam te córce, żeby doradziła które wybrać i powiedziała, że to wszystko jedno, bo wszystkie są mało ostre, itd Wymieniła mi jakie powinny być, ale nie potrafię powtórzyć. Jak nie zapomnę , to jak przyjdzie poproszę, żeby sama wpisała . Może pomogło by kilka filmików o Hopie. Widać wtedy psa w ruchu? Lubię jak jest współpraca na wątku, jak ludzie oprócz podnoszenia są chętni zrobić coś leszcze. Ogłosiłam wcześniej z Hopem Dina, też szkoda mi tego psa, ale teraz je tylko wznowiłam. Prosiłam na wątku kilka razy o zdjęcia nowe, coś do tekstu i tak jakby im nie zależało.

Posted

Wanda kiedy ja bylam w schronie,,bylam maniaczka zdjec,,,,robilam je na okraglo,,,,,Bylam znana ze cale dnie spedzalam z aparatek,,,niestety teraz siedze od ponad roku za granica ,,i nic nie moge!!!!!o to musze poprosic Brazowa!!!!!!
....Co do ogloszen na pewno wrzucimy go dalej i dalej,,,,,,mam wolne w piatek wiec rozgryze ,,co i jak mam zrobic,,,,jakie ogloszenia wybrac,,,,,
Ciesze sie ze choc ty jestes z Hopem,,,,wiem ze to nie latwy pies ,,a le jedno tez wiem ,,,ze ona jest kochany,,,,,,,,ja jednak musislam go zostawic,,,,,,ale z twoja pomoca znajdziemy mu dom,,zaraz zaciagne tez kolejna wspaniala dogomaniaczke ,ktora prxygarnela swirnieta SEndi!!!:diabloti:

Posted

Dwukropek.pl

http://www.pineska.pl/

Neon.pl

http://ogloszenia.web-marketing.pl/cat-54.html

http://www.rozglos.net/ogloszenia/ogloszenie-7639.html

Co to jest "Wyróżnienie ogłoszenia" ???

• Twoje ogłoszenie będzie pokazywane na stronie głównej serwisu Rozglos.net (zobaczy je więcej ludzi!),
  • Twoje ogłoszenie będzie podświetlone jaskrawym żółtym kolorem we wszelkich listach i spisach ogłoszeń - tego nie da się przeoczyć,
  • Pogrubiona treść Twojego ogłoszenia sprawi, że je KAŻDY ZAUWAŻY,
  • Ogłoszenia wyróżnione emitujemy przez cały miesiąc od chwili opłacenia wyróżnienia,
  • A to wszystko jedynie za 6zł+VAT (7.32zł), płatne szybko i łatwo - SMSem !
  • NAPRAWDĘ WARTO!

Posted

URL aukcji: http://www.dumos.pl/item.php?id=021b773f0397d4bdb79d0f60caeaf032

Centrum Ofert.pl

http://www.ogloszenia.interpress.net.pl/index.php

pod tym linkiem są wyróżnienia, zbyt dużo, aby wklejać

Koniec, bo już nic nie widzę
Wiewióra czy Ty masz Skypa. Jak nie to może możesz założyć. Gdybyś chciała promować, to zróbmy to razem i w zależności od oglądalności.

Do tego ostatniego dopatrzyłam się jeszcze takiego skrótu

Wypromuj swoje ogłoszenie
Zwiększ szanse na znalezienie kontrahenta promując swoje ogłoszenie
W tej chwili oferujemy dwa sposoby promowania ogłoszenia w serwisie:

» Box promocyjny na stronie głównej oraz na liście ogłoszeń w swojej kategorii

» Wyróżnienie oraz wypozycjonowanie na liście ogłoszeń

Posted

Zdjęć trzeba robić jak najwięcej, bo dzięki temu jest z czego wybrać te najlepsze. Bardzo ważne jest dobranie tła, bo ono potrafi podkreślić urodę psa. Jednym z najlepszych jest majowa trawa, ale teraz nie jest maj i trawa jak jest też szara. Dlatego trzeba mu się dobrze przyjrzeć i przynieść kawał materiału w kolorze kontrastowym lub dopełniającym. Kiedy robiłam Tinie pitbullce red nose zdjęcia, okazało się, że najlepszym tłem była zieleń. Jej brąz był olśniewający w kontakcie z zielenią. Wiem, że to się wydaje nieistotne, ale zdjęcia są pierwszym sposobem przyciągnięcia uwagi. Z tych zdjęć tylko jedno faktycznie jest czarujące.

Posted

Oj chlopaku nasz chlopaku ,,,lata tobie leca w schronisku i nikt cie nie chce przygarnac,,,,,Wiem ze masz lepiej niz wiele innych psow,,w wiejskich schroniskach,,,takich jak chociazby krzyczki,,,,ale zal mi ze nie masz prawdziwego zycia,,,a ja juz jestem daleko i do dawna juz nie przy tobie,,,,Smutna rzeczywistosc,,,moze ktosby zechcial ja zmienic!!!??????:-(

Posted

Nie wiem na kogo były namiary w ogłoszeniu. Dalej cisza? Wiewióra nie odpisałam Ci ale to co napisałaś to racja. Ja byłam teraz znowu kilka dni na działce, ogłoszenia, zmęczenie, teraz DT mnie czeka pewnie problemowe i tak mi czas schodzi że drugi raz zostawiłam Cię bez odpowiedzi. Myślę, że zrozumiesz, to wszystko już zaczyna mnie przerastać.
Na wątek nie zaglądam, bo jak nie mam nic konkretnego to hopać nie lubię.
Jak będzie coś nowego dajcie znać. Ogłoszenia będę wznawiać a jak gdzieś jeszcze ogłoszę to wkleję.