Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Olesia.b napisał(a):
Niestety, Wedelek nie trzyma sioo i koo,ale przykład Aksy i Fuksa pokazują, że nawet w bloku można przezwyciężyć taki problem. Oczywiście ktoś, kto ma dom z ogródkiem ma o tyle łatwiej, że wiosną i latem (i ciepłą jesienią) pies może większość dnia przebywać na dworze.

Ulv, już dawno miałam się Ciebie poradzić: masz spore doświadczenie jeśli chodzi o takie psiaki, czy czytałaś coś gdzieś na ten temat czy to własne obserwacje? Mam Twojego maila i jeśli nie masz nic przeciwko, po Świętach skontaktuję się, może uszczknę coś z Twojej wiedzy ;)

Wiem, że w USA są specjalne pieluchy i cały rynsztunek dla takich bidek.Znalazłam kilka sklepów internetowych, ale wolałabym nie płacić tam kartą. Bajeruję więc ojca mojego kumpla, który mieszka w USA. Chyba, że któraś z ciotek się tam właśnie wybiera? :razz:

oleśka mamy dziewczynę z dogo z Usa...więc gdyby coś to...wiesz kto ja jestem ;) daj znać ...tu na wątku...może być bo odwiedzam go regularnie choć się nie odzywam...

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

_beatka_ napisał(a):
a jak sprawa wygląda ze spacerkami wedelka?
może trzeba wpasc do niego na świąteczne odwiedziny z ciasteczkami, co?:cool3:

Oj, tak, tak, byłoby cudownie!!!:multi: Ja też się postaram, ale nie wiem jak wyjdzie, bo mnie na drugi koniec wawy wywieźli, a niezmotoryzowana jestem...:shake:

Posted

Tweety napisał(a):
Dla wszystkich podopiecznych Psiego Losu życzenia jak naszybszego znalezienia wspaniałych, kochająych domów :loveu:

:loveu: dopisuje sie tez pod Zyczeniami a szczegolnie temu jednemu, Wedelkowi maleńkiemu, niech Betlejemska Gwiazda, kochany domek przyniesie.;)

ps. a pieluchy dla dzieci Wedelek nie moze nosic?

Posted

Vanilciu, Wedelku i Dżeki.....
oby Mikołaj Wam przyniósł miłość, radość...i wymarzony dom...

tylko czy Psi Los ma komin...bo jak Mikołaj ma przyjśc?:roll:

dla właściciela i personelu Psiego Losu

NAJSERDECZNIEJSZE ŻYCZENIA ŚWIĄTECZNE :tree1:

Posted

gallegro napisał(a):
Psi Los jest otwarty 24 godz. na dobę, przez 365 dni w roku ;).

to świetnie, to po Świetach napewno wpadnę do wedelka na pieszczotki:loveu:
a swoją droge to ja również dolączam się do życzeń i dla wszystkich dogomaniaków i dla pieskow, żeby znalazly wreszcie swoje upragnione domki:multi:

Posted

A ja życzę, żeby wszyske zwierzaki dostały szansę na nowy dom - a szczególnie te, które cierpią przez bezmyślność ludzi!
I życzę sobie więcej takich wspaniałych wrażliwych ludzi, jak Wy wszyscy!

Mam nadzieję, że Guciowi dobrze w nowym domku...

Kochani, życzę Wam wszystkim zdrowych, wesołych Świąt pełnych ciepła i miłości - miłości, którą tak pięknie umiecie się dzielić z najbardziej potrzebującymi! Życzę Wam, aby wróciła ona do Was ze zdwojoną siłą!

Posted

Ja również życzę Wszystkim spokojnych Świąt !!!
Psiakom - domów !!!!

Wybieram się jutro na niedzielny spacer - mam nadzieję, że psiaczki będą w formie !!!!
Będę ok. 14.00 (to info na wszelki wypadek, gdyby był jeszcze jakiś ochotnik - co by się nie zdublować)
(Pomimo Wigilii - zabieram parówki - Dżeki się na 100% nie obrazi)

Posted

ARKA napisał(a):
:loveu: dopisuje sie tez pod Zyczeniami a szczegolnie temu jednemu, Wedelkowi maleńkiemu, niech Betlejemska Gwiazda, kochany domek przyniesie.;)

ps. a pieluchy dla dzieci Wedelek nie moze nosic?

Wszystkiego dobrego Arka !!!!

Myślę, że może. Jak tak na niego patrzyłam, to po ogonku tylko kawałek został, to nawet ułatwia sprawę. Tak mi strasznie przykro - to maleńki psiaczek, wciąż bez kochającego Człowieka.

Posted

Na ogonek zawsze można zrobić dziurkę;) A, że Wedelek malutki to i z rozmiarem nie powinno byc problemu...

Wszystkim psiakom z Psiego Losu życzę jak najszybciej własnych domków, a personelowi dużo zdrowia i radości :tree1: :lol: :tree1: :lol: :tree1:

Posted

Wedelku kochany, miałam nadzieję, że te Święta spędzisz ju8ż w swoim domku. Przepraszam, że się nieudało. Pociesza mnie tylko to, że masz ciepło i pełną miseczkę. wierzę, że lekarze wygłaszczą cię w ten wyjątkowy wieczór.
Szepnij Mikołajowi na ucho, żeby odwiedzając dzisiejszej nocy ludzi na całym Świecie, rozejrzał się za domkiem dla ciebie...

Posted

Beatko - aktualne i przecież tam są jeszcze Wanilka i Dżekuś !!!!!
Najbardziej to Dżekuś potrzebuje spacerów - to taki radosny psiak odkąd się podgoił !!!!!!
Będę wdzięczna jeśli znajdziesz dla nich chwilę !!!!
(Wszystkie lubią parówki !!!!!!!)