Tweety Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Z wielkim żalem muszę przekazać informację, że 21.06.2007 Vanilka odeszła, spokojnie, cichutko, bez bólu. Do zobaczenia, kochana psinko [']['][']. Odeszłaś kochana, w swoim domu, zdążyłaś zaznać ciepła i miłości a teraz biegaj sobie po zielonych łąkach za Tęczowym Mostem Quote
Aga_Mazury Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Vanilciu płaczę po Tobie <*>....tak strasznie mi przykro :placz: :-( Quote
Olesia.b Posted June 26, 2007 Author Posted June 26, 2007 Vanilko ['] biegaj za TM, tam na pewno jest pięknie, a na krzakach rosną parówki i ciastka... Quote
gallegro Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Vanilko, zapamiętam Cię jako grzeczną sunię, śpiącą w recepcji Psiego Losu... To dla Ciebie <*> <*> <*> Quote
boniusia1 Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 VANILKO DOGOŃ MOJEGO LAMPUNIA BĄDZĆCIE TAM SZCZĘŚLIWI POZOSTAŁ OGROMNY ŻAL I BÓL KROPLE ŁEZ PŁYNĄ PO POLICZKACH MAM NADZIEJĘ ŻE BĘDZIECIE TAM SZCZĘŚLIWI A MNIE NADAL SERCE KRWAWI........:placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: Quote
shantara Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Tak mi przykro Vanilko. Pamiętam jeszcze spacery z Tobą koło Psiego Losu.... Jeśli jednak istnieje jakieś życie po tym życiu, jakiś lepszy świat, w którym teraz żyjesz, to tam właśnie się spotkamy i znowu pójdziemy na spacerek. Quote
luka1 Posted May 18, 2012 Posted May 18, 2012 [quote name='next']Ktoś wie co u Wedelka? :)[/QUOTE] No właśnie - co z Wedelkiem? Quote
Recommended Posts