wilczy zew Posted March 14, 2014 Author Posted March 14, 2014 Saththa napisał(a):ale juz lepiej? Jakie zalecenia macie na takie trudnosci? Nie mamy żadnych zalecen,bo do tej pory nie bylo. malawaszka napisał(a):rany, ale minęło???? Minęło ale ma kiepski apetyt. Quote
ulana Posted March 14, 2014 Posted March 14, 2014 Ech, bidulka. Może porozmawiaj z wetem, co robić w takich sytuacjach. Quote
Margi Posted March 14, 2014 Posted March 14, 2014 A Mordziasta dostaje furosemid ,bo może w takich sytuacja trzeba podać. Quote
wilczy zew Posted March 14, 2014 Author Posted March 14, 2014 Margi napisał(a):A Mordziasta dostaje furosemid ,bo może w takich sytuacja trzeba podać. Nie dostaje,bo w takiej sytuacji on nic nie daje. Quote
wilczy zew Posted March 14, 2014 Author Posted March 14, 2014 ulana napisał(a):Ech, bidulka. Może porozmawiaj z wetem, co robić w takich sytuacjach. Obawiam sie ze nic. Quote
Saththa Posted March 14, 2014 Posted March 14, 2014 jak ma problemy z oddychaniem to moze spróbuj ją ułozyc tak aby miała jak najwyzej głowe. ja z Tamim tak robiłam. ze siedziałam a jego miałam ulożonego tak ze po długości siedział mi dupka na kolanach a przednie łapy miał przy moich ramionach. tylko z jamnikiem prosciej niz z Mordziastą wielkosciowo, ale moze jakies poduszki czy coś.... Quote
wilczy zew Posted March 14, 2014 Author Posted March 14, 2014 Ona juz sama sie nauczyla,ze trzeba na waruj,wtedy odbarcza pluca od plynu. Caly dzien kladla sie normalnie,teraz tez :-) Quote
ulana Posted March 14, 2014 Posted March 14, 2014 Spokojnej i dobrze przespanej nocki wam życzę. Quote
JankaBezZiemii Posted March 14, 2014 Posted March 14, 2014 ulana napisał(a):Spokojnej i dobrze przespanej nocki wam życzę. ja również cały czas tu zerkam i wysyłam dobrą energię :buzi: Quote
Tekla64 Posted March 15, 2014 Posted March 15, 2014 tez zagladam ale zadnych madrych rad nie mam, wiec ino jestem z wami Quote
wilczy zew Posted March 15, 2014 Author Posted March 15, 2014 Dzieki,noc spokojna. Pogoda sie popsula-pada i wieje,nici z wyjazdu na spacer. Quote
weszka Posted March 15, 2014 Posted March 15, 2014 wilczy zew napisał(a):Właśnie dlatego wymienie czarnego olbrzyma na pieprzaka. Za wymianę dziękuję ale mogłam zaproponować wybór z 11 ;) Teraz już Kusz nie dam ;) furciaczek napisał(a):I wszyscy sie teraz przerzuca na pieprzaki:evil_lol::evil_lol: Faaajnie by było :p wilczy zew napisał(a):Poka fote Bunk i napisz cos o niej,bo nie znam jej. Bunia jest na początku mojej galerii bo wtedy jak zakładałam była ona i Dirki. Przypomina mi Mordziastę trochę z wyglądu ale też z zachowania jak już była chora (tyle że ona chorowała tylko na starość). Też jeszcze chciała być jak zawsze, a już nie dawała rady :shake: wilczy zew napisał(a):Dzieki,noc spokojna. Pogoda sie popsula-pada i wieje,nici z wyjazdu na spacer. Dobrze, że spokojnie. Może taka nagła zmiana pogody, spadek ciśnienia miały wpływ, że bida gorzej się czuła. Quote
wilczy zew Posted March 16, 2014 Author Posted March 16, 2014 Płyn się gromadzi w płucach,nie moze lezeć na lewym boku. Quote
lula2010 Posted March 16, 2014 Posted March 16, 2014 wilczy zew napisał(a):Płyn się gromadzi w płucach,nie moze lezeć na lewym boku. biedna MORDZIASTA :shake: Quote
zerduszko Posted March 16, 2014 Posted March 16, 2014 Buuu :( I co teraz? Trzymaj się, potrzebujesz czegoś? Quote
wilczy zew Posted March 16, 2014 Author Posted March 16, 2014 zerduszko napisał(a):Buuu :( I co teraz? Trzymaj się, potrzebujesz czegoś? Kolejna punkcja,potrzebuje moja Mordziastą. Quote
AnkaG Posted March 16, 2014 Posted March 16, 2014 Ech męczy się bidulka - będziecie robic punkcję? Quote
furciaczek Posted March 16, 2014 Posted March 16, 2014 Kurcze, nie takich wieści oczekiwałam...trzymajcie sie!! Quote
wilczy zew Posted March 16, 2014 Author Posted March 16, 2014 AnkaG napisał(a):Ech męczy się bidulka - będziecie robic punkcję? Nie jest az tak źle. Nie pozwolę jej się meczyć. Jestem zdecydowana na punkcje,oczywiscie skonsultuje z moim wetem. Quote
ania0112 Posted March 16, 2014 Posted March 16, 2014 o kurde ale złe wieści... trzymajcie się!!!! Quote
Recommended Posts